Šéfkuchár

Holiday Inn Trnava

Miesto práce
Hornopotočná 5, Trnava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
15.08.2018
Mzdové podmienky (brutto)
2000 EUR + odmeny a iné benefity

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

• Podriadený F&B managerovi
• Kongresový catering pre akcie v kongresových priestoroch
• Nový jedálny lístok pre reštauráciu s cieľom byť najlepšou reštauráciou v regióne
• Nové denné menu a snack karta do baru
• V prípade potreby externý catering
• Osobná prítomnosť pri významných akciách a na požiadanie klienta
• Komplexné riadenie strediska podľa zaradenia platnej organizačnej štruktúry
• Efektívne vedenie a správne motivovanie tímu kuchárov, personálne plánovanie, zodpovednosť a spolupráca pri výbere zamestnancov kuchyne
• Vzdelávanie a tréning pracovníkov, vzdelávanie a tréning učňov z hotelovej akadémie
• Zastupovanie kuchyne na poradách
• Dohľad a príprava receptúr jedál teplej a studenej kuchyne
• Zabezpečovanie dennej prevádzky kuchyne
• Tvorba jedálnych lístkov, špeciálnych ponúk a kalkulácií jedál
• Sledovanie a zavádzanie nových trendov a špecialít medzinárodnej kuchyne
• Sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami
• Dodržiavanie pracovnej disciplíny, pracovného poriadku a štandardov, dodržiavanie BOZP a PO predpisov
• Dohliadanie na majetok hotela a v prípade jeho poškodenia to hlásiť F&B manažérovi / riaditeľovi / konateľom
• Zúčastňovanie sa školení a seminárov
• Vykonávanie inventúry tovaru a podľa potreby účasť na mesačnej inventúre strediska
• Príprava pokrmov, jedál, teplej a studenej kuchyne;
• Úprava pokrmov pred priamym podávaním;
• Príprava pokrmov podľa receptúr a zostavovanie vlastných receptúr pre nové druhy pokrmov,
• Dodržiavanie HACCP
• Ovládanie programu Materials
• Manažérske služby

Zamestnanecké výhody, benefity

• Stabilná a rôznorodá práca
• Mladý a príjemný kolektív
• Možnosť odborného rastu
• Účasť na školeniach a kurzoch
• Práca v medzinárodnej hotelovej sieti
• Zľavy na ubytovanie v sieti hotelov v celej EU

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Ukončené úplné stredné odborné štúdium v odbore gastronómie

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Personalistika - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

• Pozitívne vystupovanie k spolupracovníkom
• Schopný pracovať v kolektíve
• Samostatnosť pri vykonávaní práce a pri riešení vzniknutých problémov na svojom pracovisku
• Dochvíľnosť
• Flexibilita
• Komunikatívnosť
• Sebavzdelávanie sa v oblasti gastronómie a hotelierstva
• Požadovaná minimálne 3 ročná prax na rovnakej pozícii
• Skúsenosti s HACCP
• Práca v medzinárodnej hotelovej sieti je výhodou
• Skúsenosť s riadením tímu

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Medzinárodný 4-hviezdičkový hotel Holiday Inn.
Holiday Inn je jedna zo značiek najväčšej hotelovej siete na svete Intercontinental Hotels Group. Značka pôvodne začínala v Spojených štátoch amerických ako jednoduchá sieť ubytovania pri diaľniciach, až sa postupne rozrástla na najväčšiu hotelovú sieť sveta s 463 453 izbami v 3649 hoteloch, kde sa medziročne ubytuje viac ako 100 miliónov hostí. Súčasťou portfólia Intercontinental Hotel Group sú okrem iných aj svetoznáme značky hotelov: Intercontinental, Hualuxe, Crowne Plazza, Indigo hotels, Even Hotels, Holiday Inn, Holiday Inn Express.
ID: 3465556  Dátum zverejnenia: 7.8.2018  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 2000 EUR + odmeny a iné benefity