Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Šéfkuchár
Holiday Inn Trnava
Miesto práce
Hornopotočná 5, Trnava
Hornopotočná 5, Trnava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
15.08.2018
15.08.2018
Mzdové podmienky (brutto)
2000 EUR + odmeny a iné benefity
2000 EUR + odmeny a iné benefity
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
• Podriadený F&B managerovi
• Kongresový catering pre akcie v kongresových priestoroch
• Nový jedálny lístok pre reštauráciu s cieľom byť najlepšou reštauráciou v regióne
• Nové denné menu a snack karta do baru
• V prípade potreby externý catering
• Osobná prítomnosť pri významných akciách a na požiadanie klienta
• Komplexné riadenie strediska podľa zaradenia platnej organizačnej štruktúry
• Efektívne vedenie a správne motivovanie tímu kuchárov, personálne plánovanie, zodpovednosť a spolupráca pri výbere zamestnancov kuchyne
• Vzdelávanie a tréning pracovníkov, vzdelávanie a tréning učňov z hotelovej akadémie
• Zastupovanie kuchyne na poradách
• Dohľad a príprava receptúr jedál teplej a studenej kuchyne
• Zabezpečovanie dennej prevádzky kuchyne
• Tvorba jedálnych lístkov, špeciálnych ponúk a kalkulácií jedál
• Sledovanie a zavádzanie nových trendov a špecialít medzinárodnej kuchyne
• Sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami
• Dodržiavanie pracovnej disciplíny, pracovného poriadku a štandardov, dodržiavanie BOZP a PO predpisov
• Dohliadanie na majetok hotela a v prípade jeho poškodenia to hlásiť F&B manažérovi / riaditeľovi / konateľom
• Zúčastňovanie sa školení a seminárov
• Vykonávanie inventúry tovaru a podľa potreby účasť na mesačnej inventúre strediska
• Príprava pokrmov, jedál, teplej a studenej kuchyne;
• Úprava pokrmov pred priamym podávaním;
• Príprava pokrmov podľa receptúr a zostavovanie vlastných receptúr pre nové druhy pokrmov,
• Dodržiavanie HACCP
• Ovládanie programu Materials
• Manažérske služby
• Kongresový catering pre akcie v kongresových priestoroch
• Nový jedálny lístok pre reštauráciu s cieľom byť najlepšou reštauráciou v regióne
• Nové denné menu a snack karta do baru
• V prípade potreby externý catering
• Osobná prítomnosť pri významných akciách a na požiadanie klienta
• Komplexné riadenie strediska podľa zaradenia platnej organizačnej štruktúry
• Efektívne vedenie a správne motivovanie tímu kuchárov, personálne plánovanie, zodpovednosť a spolupráca pri výbere zamestnancov kuchyne
• Vzdelávanie a tréning pracovníkov, vzdelávanie a tréning učňov z hotelovej akadémie
• Zastupovanie kuchyne na poradách
• Dohľad a príprava receptúr jedál teplej a studenej kuchyne
• Zabezpečovanie dennej prevádzky kuchyne
• Tvorba jedálnych lístkov, špeciálnych ponúk a kalkulácií jedál
• Sledovanie a zavádzanie nových trendov a špecialít medzinárodnej kuchyne
• Sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami
• Dodržiavanie pracovnej disciplíny, pracovného poriadku a štandardov, dodržiavanie BOZP a PO predpisov
• Dohliadanie na majetok hotela a v prípade jeho poškodenia to hlásiť F&B manažérovi / riaditeľovi / konateľom
• Zúčastňovanie sa školení a seminárov
• Vykonávanie inventúry tovaru a podľa potreby účasť na mesačnej inventúre strediska
• Príprava pokrmov, jedál, teplej a studenej kuchyne;
• Úprava pokrmov pred priamym podávaním;
• Príprava pokrmov podľa receptúr a zostavovanie vlastných receptúr pre nové druhy pokrmov,
• Dodržiavanie HACCP
• Ovládanie programu Materials
• Manažérske služby
Zamestnanecké výhody, benefity
• Stabilná a rôznorodá práca
• Mladý a príjemný kolektív
• Možnosť odborného rastu
• Účasť na školeniach a kurzoch
• Práca v medzinárodnej hotelovej sieti
• Zľavy na ubytovanie v sieti hotelov v celej EU
• Mladý a príjemný kolektív
• Možnosť odborného rastu
• Účasť na školeniach a kurzoch
• Práca v medzinárodnej hotelovej sieti
• Zľavy na ubytovanie v sieti hotelov v celej EU
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Ukončené úplné stredné odborné štúdium v odbore gastronómie
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Personalistika - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• Pozitívne vystupovanie k spolupracovníkom
• Schopný pracovať v kolektíve
• Samostatnosť pri vykonávaní práce a pri riešení vzniknutých problémov na svojom pracovisku
• Dochvíľnosť
• Flexibilita
• Komunikatívnosť
• Sebavzdelávanie sa v oblasti gastronómie a hotelierstva
• Požadovaná minimálne 3 ročná prax na rovnakej pozícii
• Skúsenosti s HACCP
• Práca v medzinárodnej hotelovej sieti je výhodou
• Skúsenosť s riadením tímu
• Schopný pracovať v kolektíve
• Samostatnosť pri vykonávaní práce a pri riešení vzniknutých problémov na svojom pracovisku
• Dochvíľnosť
• Flexibilita
• Komunikatívnosť
• Sebavzdelávanie sa v oblasti gastronómie a hotelierstva
• Požadovaná minimálne 3 ročná prax na rovnakej pozícii
• Skúsenosti s HACCP
• Práca v medzinárodnej hotelovej sieti je výhodou
• Skúsenosť s riadením tímu
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Medzinárodný 4-hviezdičkový hotel Holiday Inn.
Holiday Inn je jedna zo značiek najväčšej hotelovej siete na svete Intercontinental Hotels Group. Značka pôvodne začínala v Spojených štátoch amerických ako jednoduchá sieť ubytovania pri diaľniciach, až sa postupne rozrástla na najväčšiu hotelovú sieť sveta s 463 453 izbami v 3649 hoteloch, kde sa medziročne ubytuje viac ako 100 miliónov hostí. Súčasťou portfólia Intercontinental Hotel Group sú okrem iných aj svetoznáme značky hotelov: Intercontinental, Hualuxe, Crowne Plazza, Indigo hotels, Even Hotels, Holiday Inn, Holiday Inn Express.
Holiday Inn je jedna zo značiek najväčšej hotelovej siete na svete Intercontinental Hotels Group. Značka pôvodne začínala v Spojených štátoch amerických ako jednoduchá sieť ubytovania pri diaľniciach, až sa postupne rozrástla na najväčšiu hotelovú sieť sveta s 463 453 izbami v 3649 hoteloch, kde sa medziročne ubytuje viac ako 100 miliónov hostí. Súčasťou portfólia Intercontinental Hotel Group sú okrem iných aj svetoznáme značky hotelov: Intercontinental, Hualuxe, Crowne Plazza, Indigo hotels, Even Hotels, Holiday Inn, Holiday Inn Express.
ID: 3465556
Dátum zverejnenia: 7.8.2018
2018-08-07
lokalita: Hornopotočná 5, Trnava Pozícia: Šéfkuchár Spoločnosť: Holiday Inn Trnava
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: 2000 EUR + odmeny a iné benefity