Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Prevádzkový manager reštaurácie
HALSTAV, s.r.o.
Miesto práce
Námestie Slovenského národného povstania 13, Rajec
Námestie Slovenského národného povstania 13, Rajec
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 200 - 1 400 EUR/mesiac
1 200 - 1 400 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Ponúkame prácu v novootvorenej reštaurácií managerovi, ktorý už má preukázateľné skúsenosti z riadenia reštaurácie a svojou skvelou organizáciou, príjemným a profesionálnym prístupom dokáže vytvoriť prostredie rýchlej obsluhy skvelých jedál a nápojov, ktoré vytvoria nielen gastronomický ale aj estetický zážitok.
Nebojíte sa nových a veľkých výziev? Dokážete byť Šéf Gastro hrdinov aj v tejto neľahkej situácií?
Ponúkame prácu UŽ zabehnutému a vytrvalému človeku, ktorý túto pozíciu už vykonával.
Náplň práce:
- výber, zaškolenie a starostlivosť o personál v gastro prevádzkach
- riadenie personálu - plánovanie smien, prideľovanie úloh, kontrola, hodnotenie
- výber vhodných dodávateľov a komunikácia s nimi
- objednávanie, preberanie a kontrolovanie dodaného tovaru
- kalkulácia nápojov a doplnkov servisu
- spolupráca so šéfkuchárom
- organizačné zabezpečenie prevádzky - koordinovať prácu kuchyne i servisu
- organizácia, koordinácia eventov, svadieb, hostín a podobne
- spravovanie skladovej evidencie
- vykonávanie pravidelných inventúr
- dodržiavanie HACCP a technologických štandardov či postupov
- vytváranie denných reportov, štatistík, uzávierok
- svojim prístupom prispievať k príjemnému pracovnému prostrediu
Nebojíte sa nových a veľkých výziev? Dokážete byť Šéf Gastro hrdinov aj v tejto neľahkej situácií?
Ponúkame prácu UŽ zabehnutému a vytrvalému človeku, ktorý túto pozíciu už vykonával.
Náplň práce:
- výber, zaškolenie a starostlivosť o personál v gastro prevádzkach
- riadenie personálu - plánovanie smien, prideľovanie úloh, kontrola, hodnotenie
- výber vhodných dodávateľov a komunikácia s nimi
- objednávanie, preberanie a kontrolovanie dodaného tovaru
- kalkulácia nápojov a doplnkov servisu
- spolupráca so šéfkuchárom
- organizačné zabezpečenie prevádzky - koordinovať prácu kuchyne i servisu
- organizácia, koordinácia eventov, svadieb, hostín a podobne
- spravovanie skladovej evidencie
- vykonávanie pravidelných inventúr
- dodržiavanie HACCP a technologických štandardov či postupov
- vytváranie denných reportov, štatistík, uzávierok
- svojim prístupom prispievať k príjemnému pracovnému prostrediu
Zamestnanecké výhody, benefity
U nás získate:
kolegov, ktorí robia svoju prácu srdcom
- stabilné a dlhodobé zamestnanie
- služobný mobilný telefón
Prácu založenú na dôvere a partnerstve
- pravidelný a deklarovaný plat
- výplatný termín najneskôr do 10-tého dňa v mesiaci
- poskytovanie pracovného oblečenia
- školenia a profesionálny rozvoj
- dotované stravovanie a pitný režim
- bezpečné pracovné podmienky
kolegov, ktorí robia svoju prácu srdcom
- stabilné a dlhodobé zamestnanie
- služobný mobilný telefón
Prácu založenú na dôvere a partnerstve
- pravidelný a deklarovaný plat
- výplatný termín najneskôr do 10-tého dňa v mesiaci
- poskytovanie pracovného oblečenia
- školenia a profesionálny rozvoj
- dotované stravovanie a pitný režim
- bezpečné pracovné podmienky
Informácie o výberovom konaní
Životopisy prosím posielajte emailom na [email protected]. Tešíme sa na každú reakciu na túto pracovnú ponuku. V prípade veľkého počtu záujemcov, budeme kontaktovať iba vybraných uchádzačov. Ďakujeme za pochopenie.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Hotelierstvo, Gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Začiatočník (A2) alebo Nemecký jazyk - Začiatočník (A2)
Ostatné znalosti
Microsoft Word - Základy
Microsoft Excel - Základy
FoodMan - Pokročilý
Microsoft Excel - Základy
FoodMan - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
Gastronómie, hotelierstva
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- preukázateľná prax na pozícií prevádzkar/ F&B manažér minimálne 2 roky podmienkou
- skúsenosť s prípravou a realizáciou eventov a akcií o veľkom počte hostí tj.svadby, oslavy atď
- otvorená komunikácia, zmysel pre zodpovednosť, schopnosť viesť ľudí a zvládať aj náročné situácie
- samostatnosť
- ochota zastúpiť ktorúkoľvek pozíciu jeho podriadených
- práca so skladovým systémom (evidencia)
- prax vo vytváraní kalkulácii nápojov a doplnkov servisu
- kreativita, efektivita viac ako vítaná
- zmysel pre poriadok
- zodpovednosť
- skúsenosť s prípravou a realizáciou eventov a akcií o veľkom počte hostí tj.svadby, oslavy atď
- otvorená komunikácia, zmysel pre zodpovednosť, schopnosť viesť ľudí a zvládať aj náročné situácie
- samostatnosť
- ochota zastúpiť ktorúkoľvek pozíciu jeho podriadených
- práca so skladovým systémom (evidencia)
- prax vo vytváraní kalkulácii nápojov a doplnkov servisu
- kreativita, efektivita viac ako vítaná
- zmysel pre poriadok
- zodpovednosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Predstavujeme vám novootvorenú reštauráciu v srdci mesta Rajec. Moderne zariadený interiér v spojitosti s prírodou.
Ponúkame modernú kuchyňu a tie najchutnejšie pokrmy najvyššej kvality, pretože na kvalite surovín si dávame obzvlášť záležať. Okrem ala carte ponúkame cez pracovný týždeň aj tri druhy obedového menu a týždenný špeciál. Okrem iného ponúkame pravidelné víkendové a sezónne ponuky a Ázijsku kuchyňu - srdcovku nášho šéfkuchára.
Ponúkame modernú kuchyňu a tie najchutnejšie pokrmy najvyššej kvality, pretože na kvalite surovín si dávame obzvlášť záležať. Okrem ala carte ponúkame cez pracovný týždeň aj tri druhy obedového menu a týždenný špeciál. Okrem iného ponúkame pravidelné víkendové a sezónne ponuky a Ázijsku kuchyňu - srdcovku nášho šéfkuchára.
Počet zamestnancov
5-9 zamestnancov
ID: 4332426
Dátum zverejnenia: 18.5.2022
2022-05-18
lokalita: Rajec Pozícia: F&B manažér, Prevádzkar Spoločnosť: HALSTAV, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 200 EUR/mesiac