Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Výdajca stravy
Gustio s.r.o.
Lear Corporation Plavecký Štvrtok, Plavecký Štvrtok
plný úväzok
ASAP
1 250 EUR/mesiacTPP alebo živnosť
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Pracovná doba :
pondelok – piatok, 5:00 - 14:00
TPP / živnosť
Preprava stravy kuchyňa - prevádzka - nutný vodičský preukaz B
Komunikácia so zákazníkom
Pokladňa - počítač, kasa
Udržiavanie čistoty vo výrobných priestoroch a čistoty technologických zariadení, vykonávanie čistiacich a dezinfekčných prác v zmysle HACCP
Požadujeme:
100% zdravotný stav a platný zdravotný preukaz
Komunikatívnosť a pozitívne myslenie
Zvládanie stresu, asertivitu a príjemný vzhľad
Manuálnu zručnosť, kreativitu , zodpovednosť
skúsenosti v gastre
Zamestnanecké výhody, benefity
Stabilná pracovná doba a príjemné pracovné prostredie
Kvalitné zaškolenie
Dotovaná zamestnanecká strava a pitný režim
Karta multisport
Príplatky podľa zákonníka práce
Školenia v oblasti gastronómie
Priestor na zlepšovacie návrhy
Veľké možnosti sebarealizácie
Informácie o výberovom konaní
záujemcov budeme kontaktovať iba vybraných uchádzačov.
Ďakujeme za pochopenie.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Ostatné znalosti
Vodičský preukaz
Počet rokov praxe
Pozícia je vhodná pre absolventa
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Samostatnosť
Zodpovednosť
Proaktívny prístup
Zmysel pre poriadok
Tímový hráč
Flexibilita
Príjemné a ústretové vystupovanie
nutný vodičský preukaz sk. B
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Zameriavame sa na poskytovanie chutných a poctivo pripravených jedál, neustále zlepšovanie procesov a budovanie stabilného tímu ľudí, ktorých baví gastro a chcú robiť veci dobre. Sledujeme aktuálne trendy, no zároveň si vážime tradičné postupy a poctivú prácu.
V spoločnosti Gustio si zakladáme na férovom prístupe, tímovej spolupráci a priateľskej atmosfére. Hľadáme ľudí, ktorí chcú byť súčasťou kvalitnej a stabilnej firmy, ktorá má ambíciu rásť a posúvať úroveň gastronómie vyššie.