Kuchár/-ka na prevádzke závodného stravovania

GTH catering s.r.o.

Miesto práce
Teplička nad Váhom
Druh pracovného pomeru
na dohodu (brigády)
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
Od 4 EUR/hod.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

• Dodržiava technologické postupy a receptúry pri výrobe jedál, správne miery, váhy, dochucuje, prizdobuje a dbá o farebné zladenie jedál
• Zabezpečuje prevoz a výdaj jedál na výdajni
• Pracuje podľa plánu výroby
• Zaisťuje kvalitu, množstvo, teplotu a estetickú úpravu jedál
• Racionálne zaobchádza so zverenými surovinami pri výrobe jedál
• Zaisťuje pravidelné sanitárne upratovanie a dodržiava stálu čistotu na pracovisku
• Dodržiava hygienické, bezpečnostné a požiarne predpisy
• Dodržiava zásady predpísaného pracovného oblečenia
• Vykonáva ostatné práce podľa pokynov nadriadených

Informácie o výberovom konaní

Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov. Ďakujeme za pochopenie.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

Gastronómia

Prax na pozícii/v oblasti

v gastronómii, závodného stravovania

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- vyučenie v odbore a skúsenosti na podobnej pozícii výhodou
- podmienkou je odborná spôsobilosť a platný zdravotný a vodičský preukaz
- samostatnosť, zodpovednosť a spoľahlivosť
- schopnosť tímovej práce
- organizačné a riadiace schopnosti
- príjemné vystupovanie

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

V GTH catering s.r.o. máte širokú možnosť uplatnenia sa vo všetkých oblastiach služieb, v ktorých spoločnosť pôsobí. Od technického zabezpečenia budov, cez upratovacie a administratívne služby až po prácu vo firemnej reštaurácii. V Slovenskej republike zamestnávame viac ako 250 ľudí a rastieme. Pridajte sa k nám i Vy!

Počet zamestnancov

250-499 zamestnancov
ID: 3991635  Dátum zverejnenia: 26.10.2020  Základná zložka mzdy (brutto): 4 EUR/hod.