Manažér/-ka hygieny a kvality stravovacích prevádzok

GTH catering s.r.o.

Miesto práce
Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie)
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 - 1 800 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- Odborné riadenie stravovacích prevádzok v oblasti hygieny a bezpečnosti
- Nepriame riadenie zamestnancov na pozíciách vedúcich závodných reštaurácií v oblasti hygieny a kvality, manažérstva environmentu.
- Nastavenie procesov systému integrovaného manažérstva kvality a systému bezpečnosti potravín. Vypracovávanie dokumentácie a interných smerníc na základe platných legislatívnych podmienok.
- Komunikácia so štátnymi organizáciami – príslušnými regionálnymi úradmi verejného zdravotníctva.
- Nastavovanie procesov hygieny a bezpečnosti pri otváraní nových závodov, vykonávanie interných kontrol a auditov, vykonávanie kaučingov na prevádzkach, pravidelné školenia zamestnancov v oblasti hygieny a bezpečnosti potravín.
- Komunikácia s dodávateľmi služieb - bezpečnostný technik, pracovná zdravotná služba.
- Komunikácia s klientmi pri riešení otázok hygieny – nové projekty v oblasti zabezpečovania stravovania – zriaďovanie profesionálnych kuchýň.
- Vykonávanie interných auditov na prevádzkach – kontrola dodržiavania interných smerníc.
- Externé audity u dodávateľov surovín a služieb – proces výberu dodávateľa, úzka spolupráca s centrálnym nákupom.
- Aktívne navrhovanie riešenia na zlepšenie hygienického stavu na prevádzkach
- Riešenie porušenia ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci a návrh riešení

Informácie o výberovom konaní

Skôr ako nám pošlete svoj profesijný životopis, dôkladne si prečítajte opis pracovnej pozície a sami si vyhodnoťte, či spĺňate nami vyžadované podmienky. V prípade, že nie, životopis nám prosím neposielajte. Šetríte tak svoj aj náš čas. Ďalšou podmienkou je zaslanie profesijného životopisu spolu s motivačným listom. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

Hygiena a bezpečnosť stravovacích prevádzok

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Microsoft Office 365 - pokročilý

Vodičský preukaz

B

Počet rokov praxe

Hygiena a bezpečnosť stravovacích prevádzok
5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- znalosť platnej legislatívy v oblasti hygieny, kvality potravín a výroby pokrmov,
- orientácia v oblasti BOZP, PO a ŽP,
- znalosť manažérskych systémov ISO 9001, ISO 14001, -komunikačné a prezentačné schopnosti,
- schopnosť analyzovať problémy a navrhovať efektívne riešenia,
- schopnosť vedieť identifikovať a hodnotiť riziká,
- logické uvažovanie, flexibilita, samostatnosť,
- proaktívny prístup k práci
- aktívny vodič

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

V GTH catering s.r.o. máte širokú možnosť uplatnenia sa vo všetkých oblastiach služieb, v ktorých spoločnosť pôsobí. Od technického zabezpečenia budov cez upratovacie a administratívne služby až po prácu vo firemnej reštaurácii. V Slovenskej republike zamestnávame viac ako 300 ľudí a rastieme. Pridajte sa k nám i Vy!

Počet zamestnancov

250-499 zamestnancov

Adresa spoločnosti

GTH catering s.r.o.
Vajnorská 100/B
831 04 Bratislava

Kontakt

Kontaktná osoba: Ing. René Mravík
E-mail: poslať životopis
ID: 3940818  Dátum zverejnenia: 21.7.2020  Základná zložka mzdy (brutto): 1 500 EUR/mesiac