Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér/-ka hygieny a kvality stravovacích prevádzok
GTH catering s.r.o.
Miesto práce
Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie)
Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie)
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ASAP
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
Od 1 300 EUR/mesiac
Od 1 300 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Odborné riadenie stravovacích prevádzok v oblasti hygieny a bezpečnosti
- Nepriame riadenie zamestnancov na pozíciách vedúcich závodných reštaurácií v oblasti hygieny a kvality, manažérstva environmentu.
- Nastavenie procesov systému integrovaného manažérstva kvality a systému bezpečnosti potravín. Vypracovávanie dokumentácie a interných smerníc na základe platných legislatívnych podmienok.
- Komunikácia so štátnymi organizáciami – príslušnými regionálnymi úradmi verejného zdravotníctva.
- Nastavovanie procesov hygieny a bezpečnosti pri otváraní nových závodov, vykonávanie interných kontrol a auditov, vykonávanie kaučingov na prevádzkach, pravidelné školenia zamestnancov v oblasti hygieny a bezpečnosti potravín.
- Komunikácia s dodávateľmi služieb - bezpečnostný technik, pracovná zdravotná služba.
- Komunikácia s klientmi pri riešení otázok hygieny – nové projekty v oblasti zabezpečovania stravovania – zriaďovanie profesionálnych kuchýň.
- Vykonávanie interných auditov na prevádzkach – kontrola dodržiavania interných smerníc.
- Externé audity u dodávateľov surovín a služieb – proces výberu dodávateľa, úzka spolupráca s centrálnym nákupom.
- Aktívne navrhovanie riešenia na zlepšenie hygienického stavu na prevádzkach
- Riešenie porušenia ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci a návrh riešení
- Nepriame riadenie zamestnancov na pozíciách vedúcich závodných reštaurácií v oblasti hygieny a kvality, manažérstva environmentu.
- Nastavenie procesov systému integrovaného manažérstva kvality a systému bezpečnosti potravín. Vypracovávanie dokumentácie a interných smerníc na základe platných legislatívnych podmienok.
- Komunikácia so štátnymi organizáciami – príslušnými regionálnymi úradmi verejného zdravotníctva.
- Nastavovanie procesov hygieny a bezpečnosti pri otváraní nových závodov, vykonávanie interných kontrol a auditov, vykonávanie kaučingov na prevádzkach, pravidelné školenia zamestnancov v oblasti hygieny a bezpečnosti potravín.
- Komunikácia s dodávateľmi služieb - bezpečnostný technik, pracovná zdravotná služba.
- Komunikácia s klientmi pri riešení otázok hygieny – nové projekty v oblasti zabezpečovania stravovania – zriaďovanie profesionálnych kuchýň.
- Vykonávanie interných auditov na prevádzkach – kontrola dodržiavania interných smerníc.
- Externé audity u dodávateľov surovín a služieb – proces výberu dodávateľa, úzka spolupráca s centrálnym nákupom.
- Aktívne navrhovanie riešenia na zlepšenie hygienického stavu na prevádzkach
- Riešenie porušenia ochrany zdravia a bezpečnosti pri práci a návrh riešení
Informácie o výberovom konaní
Skôr ako nám pošlete svoj profesijný životopis, dôkladne si prečítajte opis pracovnej pozície a sami si vyhodnoťte, či spĺňate nami vyžadované podmienky. V prípade, že nie, životopis nám prosím neposielajte. Šetríte tak svoj aj náš čas. Ďalšou podmienkou je zaslanie profesijného životopisu spolu s motivačným listom. Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
vysokoškolské I. stupňa
Vzdelanie v odbore
Hygiena a bezpečnosť stravovacích prevádzok
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Microsoft Office 365 - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
Hygiena a bezpečnosť stravovacích prevádzok
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- znalosť platnej legislatívy v oblasti hygieny, kvality potravín a výroby pokrmov,
- orientácia v oblasti BOZP, PO a ŽP,
- znalosť manažérskych systémov ISO 9001, ISO 14001, -komunikačné a prezentačné schopnosti,
- schopnosť analyzovať problémy a navrhovať efektívne riešenia,
- schopnosť vedieť identifikovať a hodnotiť riziká,
- logické uvažovanie, flexibilita, samostatnosť,
- proaktívny prístup k práci
- aktívny vodič
- orientácia v oblasti BOZP, PO a ŽP,
- znalosť manažérskych systémov ISO 9001, ISO 14001, -komunikačné a prezentačné schopnosti,
- schopnosť analyzovať problémy a navrhovať efektívne riešenia,
- schopnosť vedieť identifikovať a hodnotiť riziká,
- logické uvažovanie, flexibilita, samostatnosť,
- proaktívny prístup k práci
- aktívny vodič
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
V GTH catering s.r.o. máte širokú možnosť uplatnenia sa vo všetkých oblastiach služieb, v ktorých spoločnosť pôsobí. Od technického zabezpečenia budov, cez upratovacie a administratívne služby až po prácu vo firemnej reštaurácii. V Slovenskej republike zamestnávame viac ako 250 ľudí a rastieme. Pridajte sa k nám i Vy!
Počet zamestnancov
250-499 zamestnancov
ID: 3924084
Dátum zverejnenia: 15.6.2020
2020-06-15
lokalita: Slovensko (Práca vyžaduje cestovanie) Pozícia: Hygienik Spoločnosť: GTH catering s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 300 EUR/mesiac