Samostatný kuchár
Grand Hotel Permon, s.r.o.
Miesto práce
Hotel Pieris, Podbanské, Pribylina
Hotel Pieris, Podbanské, Pribylina
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
866 - 1 400 EUR/mesiacKonečná výška mzdy závisí od pracovného výkonu, schopností a prístupu zamestnanca
866 - 1 400 EUR/mesiacKonečná výška mzdy závisí od pracovného výkonu, schopností a prístupu zamestnanca
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Náplň práce Samostatného kuchára:
- Príprava bufetových raňajok, alla cart počas obedov a pomoc pri príprave bufetových večerí
- Zodpovednosť za kvalitu podávaných jedál
- Kontrola stavu zásob na svojom stredisku
- Spolupráca na príprave zamestnaneckej stravy a hotelových akcií
- Dodržiavanie HACCP zásad
- Príklady ďalších úloh:
- Príprava denného menu
- Plánovanie a organizovanie práce kuchárskeho tímu
- Kontrola kvality surovín a jedál
- Údržba a čistenie kuchynskej techniky a zariadení
- Typický deň Samostatného kuchára:
- Vstávam skoro ráno a pripravujem bufetové raňajky pre hostí. Potom sa pustím do prípravy obedov pre alla cart. Popoludní sa zameriam na prípravu bufetovej večere. Počas celého dňa kontrolujem stav zásob a dodržiavam HACCP zásady.
- Typická pracovná doba Samostatného kuchára:
- Pracujem v zmenách, typicky 8 hodín denne. Počas sezóny môže byť pracovná doba aj dlhšia.
Zamestnanecké výhody, benefity
- Zabezpečíme ti ubytovanie v hoteli
- Zamestnanecká strava s chutným a zdravým jedlom
- Využívanie hotelových služieb za zamestnanecké ceny
- Príjemné a priateľské pracovné prostredie
- Možnosť získania skúseností v hotelovom prostredí
- Pravidelné školenia a tréning
- Moderné pracovné vybavenie
- Práca s kvalitnými surovinami a kulinárske trendy
- Možnosti kariérneho rastu
Informácie o výberovom konaní
kontaktovať budeme len vybratých uchádzačov
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
hotelierstvo a gastronómia
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Úplný začiatočník (A1)
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Držíte zdravotný preukaz.
- Máte preukaz na prácu v potravinárstve.
- Máte vzdelanie v oblasti gastronómie.
- Ovládate prípravu jedál a zvládate viacero úloh naraz.
- Máte skúsenosti s prípravou rôznych druhov jedál.
- Máte zručnosti, vytrvalosť a spoľahlivosť.
- Máte chuť zdokonaľovať sa a pracovať v mladom kolektíve.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Hotelový komplex.
Počet zamestnancov
200-249 zamestnancov
Kontakt
ID: 4816549
Dátum zverejnenia: 25.4.2024
2024-04-25
lokalita: Pribylina Pozícia: Kuchár Spoločnosť: Grand Hotel Permon, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 866 EUR/mesiac