Čašník/servírka Reštaurácia

Grand Hotel Permon, s.r.o.

Miesto práce
Hotel Pieris, Podbanské, Pribylina
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
866 - 1 200 EUR/mesiacOdmeny na základe spokojnosti hostí, Príplatky za soboty, nedele a sviatky podľa zákonníka práce

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

  • Prijímanie objednávok od hostí a poskytovanie im rady pri výbere pokrmov a nápojov.
  • Servírovanie a vydávanie pokrmov a nápojov a príprava nápojov podľa receptúr.
  • Účtovanie a vedenie pokladne.
  • Zabezpečenie čistoty a poriadku v reštaurácii.
  • Starostlivosť o zásoby a suroviny.
  • Komunikácia s kuchárom a ostatnými členmi tímu.
  • Starostlivosť o pohodlie a spokojnosť hostí.
  • Prijímanie objednávok, príprava nápojov a jedál, servírovanie hostí, účtovanie a starostlivosť o zásoby sú bežné úlohy v typickom dni na pozícii čašník/servírka

Zamestnanecké výhody, benefity

  • Zabezpečená zamestnanecká strava
  • Možnosť ubytovania pre záujemcov o prácu v reštaurácii
  • Využívanie hotelových služieb vrátane wellness
  • Možnosti ďalšieho vzdelávania a osobného rastu
  • Priateľský a stabilný kolektív
  • Príležitosť získať skúsenosti v gastronómii a turizme
  • Zamestnanecké zľavy na ubytovanie a stravu

Informácie o výberovom konaní

kontaktovať budeme len vybratých uchádzačov

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

hotelierstvo, gastronómia

Počet rokov praxe

1

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • Spoľahlivosť
  • Komunikatívnosť
  • Flexibilita
  • Chuť pracovať
  • Zapálenie pre prácu v gastronómii
  • Hygienické minimum v potravinárstve
  • Zdravotný preukaz
  • Typické požadované vzdelanie
  • Hard skills
  • Soft skills

Týmto inzerátom hľadáme kandidáta na pozíciu čašníka/servírky v našej reštaurácii. Požadujeme od Vás spoľahlivosť, komunikatívnosť a flexibilitu. Potrebujeme niekoho, kto má záujem pracovať a má zapálenie pre prácu v gastronómii. Je nutné splniť hygienické minimum v potravinárstve a mať platný zdravotný preukaz. Očakávame typické požadované vzdelanie pre túto pozíciu, ako aj príslušné hard a soft skills.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Hotelový komplex.

Počet zamestnancov

200-249 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: Daniela Komiňáková
Tel.: +421914330728
E-mail: poslať životopis
ID: 4810535  Dátum zverejnenia: 17.4.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 866 EUR/mesiac