Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Vedúci prevádzky hotela Pieris
Grand Hotel Permon, s.r.o.
Miesto práce
okres Liptovský Mikuláš
okres Liptovský Mikuláš
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou, na základe pracovných skúseností
dohodou, na základe pracovných skúseností
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Vykonáva a zodpovedá za úlohy podľa všeobecných povinností, zodpovednosti a práva vedúcich zamestnancov
Organizuje činnosť vedúcich stredísk, dbá aby vykonávali všetky úlohy včas a presne
Zabezpečuje dodržiavanie všetkých platných predpisov pre prácu zamestnancov verejného stravovania
Zodpovedá za plnenie všetkých platných podnikových noriem a predpisov v oblasti svojej pôsobnosti
Zabezpečuje správny chod reštauračného programu
Vykonnáva denné, mesačné a ročné uzávierky v reštauračnom programe
Organizuje činnosť vedúcich stredísk, dbá aby vykonávali všetky úlohy včas a presne
Zabezpečuje dodržiavanie všetkých platných predpisov pre prácu zamestnancov verejného stravovania
Zodpovedá za plnenie všetkých platných podnikových noriem a predpisov v oblasti svojej pôsobnosti
Zabezpečuje správny chod reštauračného programu
Vykonnáva denné, mesačné a ročné uzávierky v reštauračnom programe
Zamestnanecké výhody, benefity
ubytovanie v hoteli
wellnees
využitie hotelových služieb
wellnees
využitie hotelových služieb
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
hotelierstvo
Ostatné znalosti
Microsoft Windows - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
znalosť predpisov, noriem v oblasti stravovania ( HACCP, Potravinový kódex )
znalosť programu BlueGastro
dobré organizačné, manažérske a komunikačné schopnosti
schopnosť účelne organizovať a koordinovať prácu ( vrátane vlastnej aktivity )
časová flexibilita
odolnosť voči stresu
požadovaná prax minimálne 3 roky na pozícií vedúceho prevádzky alebo na podobnej riadiacej pozícií
znalosť programu BlueGastro
dobré organizačné, manažérske a komunikačné schopnosti
schopnosť účelne organizovať a koordinovať prácu ( vrátane vlastnej aktivity )
časová flexibilita
odolnosť voči stresu
požadovaná prax minimálne 3 roky na pozícií vedúceho prevádzky alebo na podobnej riadiacej pozícií
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Hotelový komplex.
Počet zamestnancov
200-249 zamestnancov
ID: 1770195
Dátum zverejnenia: 23.10.2017
2017-10-23
lokalita: okres Liptovský Mikuláš Pozícia: Prevádzkar Spoločnosť: Grand Hotel Permon, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou, na základe pracovných skúseností