Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Cukrár/-ka
GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s.
Miesto práce
Vysoké Tatry-Horný Smokovec
Vysoké Tatry-Horný Smokovec
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
asap
asap
Mzdové podmienky (brutto)
1 400 EUR/mesiac+ odmeny upresnené na osobnom pohovore
1 400 EUR/mesiac+ odmeny upresnené na osobnom pohovore
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- príprava cukrárenských výrobkov, múčnikov a sladkých jedál podľa požiadaviek na základe receptúr
- spolupráca na tvorbe jedálneho lístka a ponuky sladkých jedál
- inovatívny prístup k práci
- zodpovednosť za dodržiavanie cukrárenských štandardov na danom úseku v súlade s hotelovými zásadami a postupmi
- prax v hotelovej prevádzke výhodou
- spolupráca na tvorbe jedálneho lístka a ponuky sladkých jedál
- inovatívny prístup k práci
- zodpovednosť za dodržiavanie cukrárenských štandardov na danom úseku v súlade s hotelovými zásadami a postupmi
- prax v hotelovej prevádzke výhodou
Zamestnanecké výhody, benefity
Perspektívne zamestnanie, zaujímavé finančné ohodnotenie, práca v príjemnom prostredí, možnosť ďalšieho vzdelávania a profesionálneho rastu, zamestnanecká strava, možnosť prechodného zamestnaneckého ubytovania, možnosť využívať vlastné športové a regeneračné zariadenia.
Informácie o výberovom konaní
V prípade, že Vás naša ponuka oslovila, spĺňate uvedené požiadavky, pošlite nám životopis a krátky motivačný list na e-mailovú adresu.
Ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú požiadavky na danú pozíciu. Za pochopenie ďakujeme.
Ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov, ktorí spĺňajú požiadavky na danú pozíciu. Za pochopenie ďakujeme.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
Vzdelanie v odbore
cukrár/-ka
Počet rokov praxe
1
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- tvorivý prístup
- ochota a záujem neustále sa vzdelávať v odbore
- sledovať nové trendy v oblasti cukrárskych výrobkov
- zodpovedný prístup k práci
- preukázanie zdravotnej spôsobilosti
- ochota a záujem neustále sa vzdelávať v odbore
- sledovať nové trendy v oblasti cukrárskych výrobkov
- zodpovedný prístup k práci
- preukázanie zdravotnej spôsobilosti
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Hotel v Hornom Smokovci, poskytujúci ubytovacie, stravovacie a doplnkové služby pre domácu i zahraničnú klientelu, pre jednotlivcov, cestovné kancelárie a pre firemnú klientelu (kongresy, prezentácie, firemné dni,...)
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov
ID: 3831711
Dátum zverejnenia: 23.8.2023
2023-08-23
lokalita: Vysoké Tatry Pozícia: Cukrár Spoločnosť: GRAND HOTEL BELLEVUE, a.s.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 400 EUR/mesiac