
Vedúci prevádzky závodného stravovania Vráble
Grand Gastro s.r.o.
Vráble
plný úväzok, živnosť
1.8.2025
Od 1 800 EUR/mesiacOdmeny podľa schopností a výsledkov
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Komplexne zodpovedať za chod kuchyne, dvoch výdajní stravy a dvoch bufetov, ktoré sú súčasťou výdajní (jedna výdajňa a bufet sa nachádza v Nitre)
Komunikovať so zákazníkmi, riešiť podnety a reklamácie
Riadiť a zabezpečovať personál, motivovať zamestnancov
Objednávať tovary a suroviny
Normovať a tvoriť jedálne lístky
Viesť evidenciu skladového hospodárstva a gastro záznamov v softvéri
Vykonávať a kontrolovať inventúry
Kontrolovať dodržiavanie zásad HACCP a hygienických štandardov
Zavádzať novinky a inovácie
Sledovať trendy na trhu v tejto oblasti
Zabezpečovať čistotu a poriadok
Pravidelne reportovať (spracovávať všetky doklady riadne a načas, bezodkladne ich predkladať centrále, robiť zúčtovania, analyzovať a vyhodnocovať nákladovosť jedál - normovanie a marže tovarov bufetového sortimentu)
Podávať návrhy na zlepšovanie operatívnosti a efektivity činností
Plniť pokyny nadriadeného podľa potrieb zamestnávateľa
Doplňujúca informácia: prevádzka pracuje na dve zmeny
Zamestnanecké výhody, benefity
Informácie o výberovom konaní
Nutnosť mať platný zdravotný preukaz, výučný list z odboru a byť bezúhonný.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Ostatné znalosti
eKasa - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Mierne pokročilý
Vodičský preukaz
Prax na pozícii/v oblasti
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Cieľavedomosť
Komunikatívnosť
Praktické myslenie
Precíznosť (presnosť)
Spoľahlivosť