Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár závodnej kuchyne Trnava
Grand Gastro s.r.o.
Miesto práce
Ľudová, Trnava
Ľudová, Trnava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
Ihneď
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 300 - 1 600 EUR/mesiac1 200€ v čistom plus príplatky za poobedné a víkendové zmeny a odmeny za príležitostné akcie
1 300 - 1 600 EUR/mesiac1 200€ v čistom plus príplatky za poobedné a víkendové zmeny a odmeny za príležitostné akcie
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Do závodnej kuchyne v Trnave a závodov v okolí Trnavy hľadáme skúseného a ochotného kuchára s atraktívnou pracovnou dobou iba cez týždeň.
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- Organizovať činnosť ostatných zamestnancov pri výrobe a výdaji jedál
- Vyrábať a vydávať pokrmy
- Pri výrobe pokrmov a nápojov postupovať podľa zásad správnej výrobnej praxe
- Dodržiavať záväzné receptúry a normy výroby pokrmov a nápojov
- Zabezpečovať výrobu jedál a nápojov pri dodržaní technologických postupov a hygienických požiadaviek
- Aranžovať pripravované pokrmy a klásť vysoký dôraz na estetickú stránku pokrmov
- Degustovať hotové pokrmy
- Zabezpečovať ochranu hotových pokrmov a nápojov pred ich znehodnotením
- Zabezpečovať dodržiavanie správneho skladovania surovín a hotových jedál
- Kontrolovať dodržiavanie osobnej hygieny a hygienických požiadaviek zamestnancami
- Pripravovať jedlá na prevoz a prevážať jedlá
- Zabezpečovať a kontrolovať čistotu zariadenia, pracovných plôch, náradia a súvisiacich prevádzkových priestorov
- Spolupracovať na inventúrach tovaru v sklade
- Podieľať sa na udržiavaní HACCP v zmysle platnej dokumentácie
- Spolupracovať na udržiavaní prevádzkového poriadku
- Prijímať a posudzovať reklamácie, podávať návrhy na riešenie reklamácií
- Viesť predpísanú evidenciu a záznamy
- Podieľať sa na príprave jedálneho lístka
- Rešpektovať a plniť pokyny nadriadeného pracovníka
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- Organizovať činnosť ostatných zamestnancov pri výrobe a výdaji jedál
- Vyrábať a vydávať pokrmy
- Pri výrobe pokrmov a nápojov postupovať podľa zásad správnej výrobnej praxe
- Dodržiavať záväzné receptúry a normy výroby pokrmov a nápojov
- Zabezpečovať výrobu jedál a nápojov pri dodržaní technologických postupov a hygienických požiadaviek
- Aranžovať pripravované pokrmy a klásť vysoký dôraz na estetickú stránku pokrmov
- Degustovať hotové pokrmy
- Zabezpečovať ochranu hotových pokrmov a nápojov pred ich znehodnotením
- Zabezpečovať dodržiavanie správneho skladovania surovín a hotových jedál
- Kontrolovať dodržiavanie osobnej hygieny a hygienických požiadaviek zamestnancami
- Pripravovať jedlá na prevoz a prevážať jedlá
- Zabezpečovať a kontrolovať čistotu zariadenia, pracovných plôch, náradia a súvisiacich prevádzkových priestorov
- Spolupracovať na inventúrach tovaru v sklade
- Podieľať sa na udržiavaní HACCP v zmysle platnej dokumentácie
- Spolupracovať na udržiavaní prevádzkového poriadku
- Prijímať a posudzovať reklamácie, podávať návrhy na riešenie reklamácií
- Viesť predpísanú evidenciu a záznamy
- Podieľať sa na príprave jedálneho lístka
- Rešpektovať a plniť pokyny nadriadeného pracovníka
Zamestnanecké výhody, benefity
- V prípade záujmu o účasť na príprave jedál na akcie extra odmeny
- Výhodné stravovanie
- Výhodné stravovanie
Informácie o výberovom konaní
Prosíme, aby nás kontaktovali iba uchádzači, ktorí spĺňajú podmienku praxe, majú výučný list a zdravotný preukaz, vodičský preukaz sk.B a sú bezúhonní
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Kuchár
Ostatné znalosti
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
3
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Komunikácia (jednanie s ľuďmi)
- Organizovanie a plánovanie práce
- Pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
- Rozhodovanie
- Tvorivosť (kreativita)
- Vedenie ľudí
- Motivovanie ľudí
- Spoľahlivosť
- Precíznosť
- Organizovanie a plánovanie práce
- Pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
- Rozhodovanie
- Tvorivosť (kreativita)
- Vedenie ľudí
- Motivovanie ľudí
- Spoľahlivosť
- Precíznosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť poskytuje koncept závodného stravovania a catering pre firemné eventy.
Počet zamestnancov
50-99 zamestnancov
ID: 4132174
Dátum zverejnenia: 3.4.2023
2023-04-03
lokalita: Trnava Pozícia: Kuchár Spoločnosť: Grand Gastro s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 300 EUR/mesiac