Kuchár závodnej kuchyne Trnava

Grand Gastro s.r.o.

Miesto práce
Ľudová, Trnava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 300 - 1 600 EUR/mesiac1 200€ v čistom plus príplatky za poobedné a víkendové zmeny a odmeny za príležitostné akcie

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Do závodnej kuchyne v Trnave a závodov v okolí Trnavy hľadáme skúseného a ochotného kuchára s atraktívnou pracovnou dobou iba cez týždeň.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- Organizovať činnosť ostatných zamestnancov pri výrobe a výdaji jedál
- Vyrábať a vydávať pokrmy
- Pri výrobe pokrmov a nápojov postupovať podľa zásad správnej výrobnej praxe
- Dodržiavať záväzné receptúry a normy výroby pokrmov a nápojov
- Zabezpečovať výrobu jedál a nápojov pri dodržaní technologických postupov a hygienických požiadaviek
- Aranžovať pripravované pokrmy a klásť vysoký dôraz na estetickú stránku pokrmov
- Degustovať hotové pokrmy
- Zabezpečovať ochranu hotových pokrmov a nápojov pred ich znehodnotením
- Zabezpečovať dodržiavanie správneho skladovania surovín a hotových jedál
- Kontrolovať dodržiavanie osobnej hygieny a hygienických požiadaviek zamestnancami
- Pripravovať jedlá na prevoz a prevážať jedlá
- Zabezpečovať a kontrolovať čistotu zariadenia, pracovných plôch, náradia a súvisiacich prevádzkových priestorov
- Spolupracovať na inventúrach tovaru v sklade
- Podieľať sa na udržiavaní HACCP v zmysle platnej dokumentácie
- Spolupracovať na udržiavaní prevádzkového poriadku
- Prijímať a posudzovať reklamácie, podávať návrhy na riešenie reklamácií
- Viesť predpísanú evidenciu a záznamy
- Podieľať sa na príprave jedálneho lístka
- Rešpektovať a plniť pokyny nadriadeného pracovníka

Zamestnanecké výhody, benefity

- V prípade záujmu o účasť na príprave jedál na akcie extra odmeny
- Výhodné stravovanie

Informácie o výberovom konaní

Prosíme, aby nás kontaktovali iba uchádzači, ktorí spĺňajú podmienku praxe, majú výučný list a zdravotný preukaz, vodičský preukaz sk.B a sú bezúhonní

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

Kuchár

Ostatné znalosti

Skladové hospodárstvo - Pokročilý

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

3

Počet rokov praxe

5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- Komunikácia (jednanie s ľuďmi)
- Organizovanie a plánovanie práce
- Pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
- Rozhodovanie
- Tvorivosť (kreativita)
- Vedenie ľudí
- Motivovanie ľudí
- Spoľahlivosť
- Precíznosť

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť poskytuje koncept závodného stravovania a catering pre firemné eventy.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 4132174  Dátum zverejnenia: 3.4.2023  Základná zložka mzdy (brutto): 1 300 EUR/mesiac