Kuchár

Grand Gastro s.r.o.

Miesto práce
Dolné hony, Nitra
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 EUR/mesiacOdmeny do výšky 150€ brutto/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Do prevádzky závodného stravovania v Nitre hľadáme skúseného a ochotného kuchára s atraktívnou pracovnou dobou iba cez týždeň.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
- Organizovať činnosť ostatných zamestnancov pri výrobe a výdaji jedál.
- Vyrábať a vydávať pokrmy.
- Pri výrobe pokrmov a nápojov postupovať podľa zásad správnej výrobnej praxe.
- Dodržiavať záväzné receptúry a normy výroby pokrmov a nápojov.
- Zabezpečovať výrobu jedál a nápojov pri dodržaní technologických postupov a hygienických požiadaviek.
- Aranžovať pripravované pokrmy a klásť vysoký dôraz na estetickú stránku pokrmov.
- Degustovať hotové pokrmy.
- Zabezpečovať ochranu hotových pokrmov a nápojov pred ich znehodnotením.
- Zabezpečovať dodržiavanie správneho skladovania surovín a hotových jedál.
- Kontrolovať dodržiavanie osobnej hygieny a hygienických požiadaviek zamestnancami.
- Zabezpečovať a kontrolovať čistotu zariadenia, pracovných plôch, náradia a súvisiacich prevádzkových priestorov.
- Spolupracovať na inventúrach tovaru v sklade.
- Podieľať sa na udržiavaní HACCP v zmysle platnej dokumentácie.
- Spolupracovať na udržiavaní prevádzkového poriadku.
- Prijímať a posudzovať reklamácie, podávať návrhy na riešenie reklamácií.
- Viesť predpísanú evidenciu a záznamy.
- Podieľať sa na príprave jedálneho lístka.
- Rešpektovať a plniť pokyny nadriadeného pracovníka.

Zamestnanecké výhody, benefity

- Výhodné stravovanie
- Voľné víkendy
- Sebarealizácia formou navrhovania inovácií

Informácie o výberovom konaní

Kontaktovať budeme iba uchádzačov, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady a požiadavku na prax.
Nutnosť mať platný zdravotný preukaz a byť bezúhonný.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Kuchár

Prax na pozícii/v oblasti

3

Počet rokov praxe

5

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Komunikácia (jednanie s ľuďmi)
Organizovanie a plánovanie práce
Pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
Rozhodovanie
Tvorivosť (kreativita)
Vedenie ľudí
Motivovanie ľudí

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť poskytuje koncept závodného stravovania a catering pre firemné eventy.

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov
ID: 4008014  Dátum zverejnenia: 12.5.2021  Základná zložka mzdy (brutto): 1 000 EUR/mesiac