Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Pomocný kuchár / pomocná kuchárka
FSC, s.r.o.
Hotel Luna, Námestie Matice Slovenskej, Žiar nad Hronom
plný úväzok, na dohodu (brigády)
ihneď
4,69 EUR/hod.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Pomocná sila do kuchyne
Vážený uchádzač,
ak sa chcete stať súčasťou nášho tímu, mali by ste mať minimálne 3 roky skúseností s prácou v kuchyni. Hľadáme spoľahlivého a zodpovedného človeka, ktorý má skutočný záujem o gastronómiu a chuť zlepšovať sa.
Čo od Vás očakávame:Zodpovedný prístup k práci
Znalosť a dôsledné dodržiavanie zásad hygieny, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.
Ochotu učiť sa nové veci a rozvíjať svoje zručnosti.
Zameranie na kvalitu, efektivitu a spokojnosť zákazníkov.
Vášnivý prístup k práci – záleží nám na tom, aby každý pokrm bol pripravený s dôrazom na detail a chuť.
Pomoc pri príprave denného menu a á la carte jedál pod vedením vedúceho kuchára.
Dodržiavanie technologických, kvalitatívnych a legislatívnych predpisov.
Starostlivosť o vizuálnu stránku servírovaných jedál.
Rešpektovanie interných pravidiel a kódexu spoločnosti.
Aktívna účasť na budovaní pozitívnej firemnej kultúry.
Zabezpečovanie poriadku a čistoty pracovného priestoru v súlade s hygienickými normami.
Plnenie ďalších úloh podľa potreby.
Ak Vás táto pozícia zaujala a spĺňate uvedené požiadavky, budeme radi, ak sa nám ozvete. Tešíme sa na spoluprácu!
Zamestnanecké výhody, benefity
Slušný prístup manažmentu a vlastníka (u nás ste človekom)
Kódex spoločnosti
Zamestnanecká strava
Informácie o výberovom konaní
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Skúsenosti z obdobného gastronomického prostredia.
Spoľahlivý charakter, zodpovednosť a pracovná morálka.
Znalosť a úprimná vášeň pre jedlo a nápoje.
Výborné komunikačné schopnosti a schopnosť pracovať v tíme.
Dobrá orientácia vo svete gastronómie – jedlá, nápoje, postupy.
Schopnosť vyjadrovať názory vecne, s rešpektom a na základe faktov, s cieľom dosiahnuť dohodu.
Zaradenie v tíme a zodpovednosť:
Pozícia je podriadená vedúcemu zmeny v kuchyni, v súlade s projektovým tímom a maticou zodpovednosti.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Hlavnou víziou spoločnosti je vytvárať produkty a služby, ktoré zlepšujú kvalitu života našich zákazníkov. Zároveň sa zameriavame na dlhodobé a primerané zisky, ktoré dosahujeme vďaka tímu pracujúcemu v dôstojných podmienkach a za férovú mzdu.
Pôsobíme v oblasti hotelierstva, organizácie kongresov, podujatí a gastronómie. Sme stabilná a finančne spoľahlivá spoločnosť s ambíciou ďalej rozširovať svoje služby v rámci celého Slovenska.
www.hotelluna.sk
www.restauracialuna.sk