Pomocný kuchár / pomocná kuchárka

FSC, s.r.o.

Miesto práce
Hotel Luna, Námestie Matice Slovenskej, Žiar nad Hronom
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
4,69 EUR/hod.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti


Pomocná sila do kuchyne

Vážený uchádzač,

ak sa chcete stať súčasťou nášho tímu, mali by ste mať minimálne 3 roky skúseností s prácou v kuchyni. Hľadáme spoľahlivého a zodpovedného človeka, ktorý má skutočný záujem o gastronómiu a chuť zlepšovať sa.

Čo od Vás očakávame:
  • Zodpovedný prístup k práci  

  • Znalosť a dôsledné dodržiavanie zásad hygieny, bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci.

  • Ochotu učiť sa nové veci a rozvíjať svoje zručnosti.

  • Zameranie na kvalitu, efektivitu a spokojnosť zákazníkov.

  • Vášnivý prístup k práci – záleží nám na tom, aby každý pokrm bol pripravený s dôrazom na detail a chuť.

Náplň práce:
  • Pomoc pri príprave denného menu a á la carte jedál pod vedením vedúceho kuchára.

  • Dodržiavanie technologických, kvalitatívnych a legislatívnych predpisov.

  • Starostlivosť o vizuálnu stránku servírovaných jedál.

  • Rešpektovanie interných pravidiel a kódexu spoločnosti.

  • Aktívna účasť na budovaní pozitívnej firemnej kultúry.

  • Zabezpečovanie poriadku a čistoty pracovného priestoru v súlade s hygienickými normami.

  • Plnenie ďalších úloh podľa potreby.

Ak Vás táto pozícia zaujala a spĺňate uvedené požiadavky, budeme radi, ak sa nám ozvete. Tešíme sa na spoluprácu!


Zamestnanecké výhody, benefity


Slušný prístup manažmentu a vlastníka (u nás ste človekom)
Kódex spoločnosti
Zamestnanecká strava

Informácie o výberovom konaní

Komunikáciu poprosíme výlučne elektronicky. Poprosíme nevolať, taktiež sa neinformovať osobne.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti


  • Skúsenosti z obdobného gastronomického prostredia.

  • Spoľahlivý charakter, zodpovednosť a pracovná morálka.

  • Znalosť a úprimná vášeň pre jedlo a nápoje.

  • Výborné komunikačné schopnosti a schopnosť pracovať v tíme.

  • Dobrá orientácia vo svete gastronómie – jedlá, nápoje, postupy.

  • Schopnosť vyjadrovať názory vecne, s rešpektom a na základe faktov, s cieľom dosiahnuť dohodu.

Zaradenie v tíme a zodpovednosť:
Pozícia je podriadená vedúcemu zmeny v kuchyni, v súlade s projektovým tímom a maticou zodpovednosti.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Naša vízia

Hlavnou víziou spoločnosti je vytvárať produkty a služby, ktoré zlepšujú kvalitu života našich zákazníkov. Zároveň sa zameriavame na dlhodobé a primerané zisky, ktoré dosahujeme vďaka tímu pracujúcemu v dôstojných podmienkach a za férovú mzdu.

Pôsobíme v oblasti hotelierstva, organizácie kongresov, podujatí a gastronómie. Sme stabilná a finančne spoľahlivá spoločnosť s ambíciou ďalej rozširovať svoje služby v rámci celého Slovenska.




www.hotelluna.sk
www.restauracialuna.sk

Počet zamestnancov

25-49 zamestnancov
ID: 5094834  Dátum zverejnenia: 9.6.2025  Základná zložka mzdy (brutto): 4,69 EUR/hod.