Можливість для людей з України

Kuchár

FSC, s.r.o.

Miesto práce
Hotel Luna, Námestie Matice Slovenskej, Žiar nad Hronom
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 850 - 3 000 EUR/mesiacHrubá mzda je vrátane časti mzdy z obratu, pričom pri hornej hranici je plán dosiahnutia do 18 mesiacov. V súčasnosti sa mzda netto pohybuje na úrovni cca 8 EUR v čistom na hodinu v závislosti od obratu. Našim cieľom je dostať sa na úroveň 12 EUR v čistom na hodinu.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Mali by ste vedieť, že sa čoraz viac orientujeme na varenie pre výživu - čo najlepšie pre zdravie našich zákazníkov tak, aby sme minimalizovali alebo odstránili choroby z nesprávnej výživy.

V súčasnosti už vôbec nepoužívame napríklad rafinovaný cukor, bielu múku, ani žiadne polotovary. V drvivej väčšine používame bio mäso a v našej snahe samozrejme pokračujeme.

Postupne rozvíjame 9 bodovú firemnú politiku prípravy bezpečnej výživy - všetko pre maximálny pozitívny dopad u našich zákazníkov.

Ak Vás to zaujalo, určite sa ozvite a pri káve môžeme rozobrať našu filozofiu, prípadne si pozrite našu prácu napríklad na: https://www.facebook.com/lunacentrum/?locale=sk_SK


Vašimi podmienkami, prácou a cieľom bude:

- 80% Vášho pracovného času budete vykonávať na rannej zmene.

1. Príprava jedál:
- Príprava jedál podľa receptov a pokynov šéfkuchára alebo menu.
- Spracovanie a príprava surovín, vrátane rezania, krájania, lúpania a mletia.
- Varenie, grilovanie, smaženie, dusenie a iné techniky prípravy potravín.
- Dodržiavanie stanovených postupov prípravy a časových limitov.

2. Plánovanie menu:
- Spolupráca s šéfkuchárom pri tvorbe a prispôsobovaní menu.
- Navrhovanie nových jedál a vytváranie ich receptúr.
- Výber surovín a ich kombinovanie pre vytvorenie vyváženého a atraktívneho jedálnička.

3. Riadenie zásob:
- Prípadná kontrola a riadenie skladových zásob potravín a surovín.
- Prípadné objednávanie a príjem dodávok potravín.
- Sledovanie dátumov spotreby a minimalizácia odpadu.

4. Organizácia a čistenie:
- Udržiavanie čistého a dobre organizovaného pracovného prostredia.
- Čistenie a údržba kuchynského vybavenia, náradia a riadu.
- Dodržiavanie hygienických noriem a bezpečnostných predpisov.

5. Príprava špeciálnych diét:
- Príprava jedál pre hostí s rôznymi diétnymi obmedzeniami alebo preferenciami (napr. vegetariáni, vegáni).
- Zabezpečenie dodržiavania požiadaviek na alergény a bezpečné manipulovanie s potravinami.

6. Kreativita a inovácia:
- Prispievanie k tvorivosti a vývoju nových jedál a receptov.
- Vývoj a príprava racionálnej stravy.
- Skúmanie nových trendov v gastronómii a aplikovanie.

7. Spolupráca v tíme:
- Komunikácia a spolupráca s kolegami v kuchyni a s ostatnými členmi tímu.
- Koordinácia úloh a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne.

8. Dodržiavanie zdravia a bezpečnosti:
- Dodržiavanie hygienických štandardov a bezpečnostných predpisov primanipulácii s potravinami.
- Pravidelná účasť na školeniach týkajúcich sa bezpečnosti potravín a pracovného prostredia.

9. Správne používanie technológií a nákladová efektivita

Zamestnanecké výhody, benefity

- Výborná pracovná atmosféra,

- prevládajú ranné zmeny

- spoločné budovanie kvalitného pracovného prostredia
- pevné % podielu na zisku zvereného úseku, do budúcna systém zamestnaneckých akcií,

- využívanie hotelových služieb a fitness centra za výhodnejších podmienok,

Informácie o výberovom konaní

V prípade záujmu svoje životopisy v slovenskom jazyku posielajte e-mailom na [email protected]
K žiadosti priložte aj súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov v nasledovnom znení:
„Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti FSC, s.r.o.. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov." Zároveň si vyhradzujeme právo odpovedať len vybraným uchádzačom.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Prax na pozícii/v oblasti

kuchár

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Pozícia vhodná pre uchádzača:
- primerane skúseného v odbore,
- ktorý sa riadi sám, vie pracovať samostatne a nepotrebuje dohľad a kontrolu,
- zodpovedného,
- cieľavedomého, ktorý sa dokáže stotožniť s vyššie uvedeným cieľom,
- ktorý sa baví prácou, práca je jeho koníček,
- ktorý má rád ľudí.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Hlavnou víziou spoločnosti je vytvárať produkty a služby, ktoré zlepšia kvalitu života našich zákazníkov. Tak dosahovať dlhodobý primeraný zisk prostredníctvom tímu, ktorý má dôstojné pracovné podmienky a dôstojnú mzdu.

Venujeme sa hotelierstvu, realizácii kongresov, akcií, podujatí a gastronómii. Sme stabilná, finančne spoľahlivá spoločnosť. Máme ambíciu naše služby rozširovať v rámci SR.




www.hotelluna.sk
www.restauracialuna.sk

Počet zamestnancov

25-49 zamestnancov
ID: 4597824  Dátum zverejnenia: 12.3.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 850 EUR/mesiac