Можливість для людей з України
Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár
FSC, s.r.o.
Miesto práce
Hotel Luna, Námestie Matice Slovenskej, Žiar nad Hronom
Hotel Luna, Námestie Matice Slovenskej, Žiar nad Hronom
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok
plný úväzok, skrátený úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 850 - 3 000 EUR/mesiacHrubá mzda je vrátane časti mzdy z obratu, pričom pri hornej hranici je plán dosiahnutia do 18 mesiacov. V súčasnosti sa mzda netto pohybuje na úrovni cca 8 EUR v čistom na hodinu v závislosti od obratu. Našim cieľom je dostať sa na úroveň 12 EUR v čistom na hodinu.
1 850 - 3 000 EUR/mesiacHrubá mzda je vrátane časti mzdy z obratu, pričom pri hornej hranici je plán dosiahnutia do 18 mesiacov. V súčasnosti sa mzda netto pohybuje na úrovni cca 8 EUR v čistom na hodinu v závislosti od obratu. Našim cieľom je dostať sa na úroveň 12 EUR v čistom na hodinu.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Mali by ste vedieť, že sa čoraz viac orientujeme na varenie pre výživu - čo najlepšie pre zdravie našich zákazníkov tak, aby sme minimalizovali alebo odstránili choroby z nesprávnej výživy.
V súčasnosti už vôbec nepoužívame napríklad rafinovaný cukor, bielu múku, ani žiadne polotovary. V drvivej väčšine používame bio mäso a v našej snahe samozrejme pokračujeme.
Postupne rozvíjame 9 bodovú firemnú politiku prípravy bezpečnej výživy - všetko pre maximálny pozitívny dopad u našich zákazníkov.
Ak Vás to zaujalo, určite sa ozvite a pri káve môžeme rozobrať našu filozofiu, prípadne si pozrite našu prácu napríklad na: https://www.facebook.com/lunacentrum/?locale=sk_SK
Vašimi podmienkami, prácou a cieľom bude:
- 80% Vášho pracovného času budete vykonávať na rannej zmene.
1. Príprava jedál:
- Príprava jedál podľa receptov a pokynov šéfkuchára alebo menu.
- Spracovanie a príprava surovín, vrátane rezania, krájania, lúpania a mletia.
- Varenie, grilovanie, smaženie, dusenie a iné techniky prípravy potravín.
- Dodržiavanie stanovených postupov prípravy a časových limitov.
2. Plánovanie menu:
- Spolupráca s šéfkuchárom pri tvorbe a prispôsobovaní menu.
- Navrhovanie nových jedál a vytváranie ich receptúr.
- Výber surovín a ich kombinovanie pre vytvorenie vyváženého a atraktívneho jedálnička.
3. Riadenie zásob:
- Prípadná kontrola a riadenie skladových zásob potravín a surovín.
- Prípadné objednávanie a príjem dodávok potravín.
- Sledovanie dátumov spotreby a minimalizácia odpadu.
4. Organizácia a čistenie:
- Udržiavanie čistého a dobre organizovaného pracovného prostredia.
- Čistenie a údržba kuchynského vybavenia, náradia a riadu.
- Dodržiavanie hygienických noriem a bezpečnostných predpisov.
5. Príprava špeciálnych diét:
- Príprava jedál pre hostí s rôznymi diétnymi obmedzeniami alebo preferenciami (napr. vegetariáni, vegáni).
- Zabezpečenie dodržiavania požiadaviek na alergény a bezpečné manipulovanie s potravinami.
6. Kreativita a inovácia:
- Prispievanie k tvorivosti a vývoju nových jedál a receptov.
- Vývoj a príprava racionálnej stravy.
- Skúmanie nových trendov v gastronómii a aplikovanie.
7. Spolupráca v tíme:
- Komunikácia a spolupráca s kolegami v kuchyni a s ostatnými členmi tímu.
- Koordinácia úloh a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne.
8. Dodržiavanie zdravia a bezpečnosti:
- Dodržiavanie hygienických štandardov a bezpečnostných predpisov primanipulácii s potravinami.
- Pravidelná účasť na školeniach týkajúcich sa bezpečnosti potravín a pracovného prostredia.
9. Správne používanie technológií a nákladová efektivita
V súčasnosti už vôbec nepoužívame napríklad rafinovaný cukor, bielu múku, ani žiadne polotovary. V drvivej väčšine používame bio mäso a v našej snahe samozrejme pokračujeme.
Postupne rozvíjame 9 bodovú firemnú politiku prípravy bezpečnej výživy - všetko pre maximálny pozitívny dopad u našich zákazníkov.
Ak Vás to zaujalo, určite sa ozvite a pri káve môžeme rozobrať našu filozofiu, prípadne si pozrite našu prácu napríklad na: https://www.facebook.com/lunacentrum/?locale=sk_SK
Vašimi podmienkami, prácou a cieľom bude:
- 80% Vášho pracovného času budete vykonávať na rannej zmene.
1. Príprava jedál:
- Príprava jedál podľa receptov a pokynov šéfkuchára alebo menu.
- Spracovanie a príprava surovín, vrátane rezania, krájania, lúpania a mletia.
- Varenie, grilovanie, smaženie, dusenie a iné techniky prípravy potravín.
- Dodržiavanie stanovených postupov prípravy a časových limitov.
2. Plánovanie menu:
- Spolupráca s šéfkuchárom pri tvorbe a prispôsobovaní menu.
- Navrhovanie nových jedál a vytváranie ich receptúr.
- Výber surovín a ich kombinovanie pre vytvorenie vyváženého a atraktívneho jedálnička.
3. Riadenie zásob:
- Prípadná kontrola a riadenie skladových zásob potravín a surovín.
- Prípadné objednávanie a príjem dodávok potravín.
- Sledovanie dátumov spotreby a minimalizácia odpadu.
4. Organizácia a čistenie:
- Udržiavanie čistého a dobre organizovaného pracovného prostredia.
- Čistenie a údržba kuchynského vybavenia, náradia a riadu.
- Dodržiavanie hygienických noriem a bezpečnostných predpisov.
5. Príprava špeciálnych diét:
- Príprava jedál pre hostí s rôznymi diétnymi obmedzeniami alebo preferenciami (napr. vegetariáni, vegáni).
- Zabezpečenie dodržiavania požiadaviek na alergény a bezpečné manipulovanie s potravinami.
6. Kreativita a inovácia:
- Prispievanie k tvorivosti a vývoju nových jedál a receptov.
- Vývoj a príprava racionálnej stravy.
- Skúmanie nových trendov v gastronómii a aplikovanie.
7. Spolupráca v tíme:
- Komunikácia a spolupráca s kolegami v kuchyni a s ostatnými členmi tímu.
- Koordinácia úloh a zabezpečenie plynulého chodu kuchyne.
8. Dodržiavanie zdravia a bezpečnosti:
- Dodržiavanie hygienických štandardov a bezpečnostných predpisov primanipulácii s potravinami.
- Pravidelná účasť na školeniach týkajúcich sa bezpečnosti potravín a pracovného prostredia.
9. Správne používanie technológií a nákladová efektivita
Zamestnanecké výhody, benefity
- Výborná pracovná atmosféra,
- prevládajú ranné zmeny
- spoločné budovanie kvalitného pracovného prostredia
- pevné % podielu na zisku zvereného úseku, do budúcna systém zamestnaneckých akcií,
- využívanie hotelových služieb a fitness centra za výhodnejších podmienok,
- prevládajú ranné zmeny
- spoločné budovanie kvalitného pracovného prostredia
- pevné % podielu na zisku zvereného úseku, do budúcna systém zamestnaneckých akcií,
- využívanie hotelových služieb a fitness centra za výhodnejších podmienok,
Informácie o výberovom konaní
V prípade záujmu svoje životopisy v slovenskom jazyku posielajte e-mailom na [email protected]
K žiadosti priložte aj súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov v nasledovnom znení:
„Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti FSC, s.r.o.. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov." Zároveň si vyhradzujeme právo odpovedať len vybraným uchádzačom.
K žiadosti priložte aj súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov v nasledovnom znení:
„Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov v spoločnosti FSC, s.r.o.. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov." Zároveň si vyhradzujeme právo odpovedať len vybraným uchádzačom.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Prax na pozícii/v oblasti
kuchár
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Pozícia vhodná pre uchádzača:
- primerane skúseného v odbore,
- ktorý sa riadi sám, vie pracovať samostatne a nepotrebuje dohľad a kontrolu,
- zodpovedného,
- cieľavedomého, ktorý sa dokáže stotožniť s vyššie uvedeným cieľom,
- ktorý sa baví prácou, práca je jeho koníček,
- ktorý má rád ľudí.
- primerane skúseného v odbore,
- ktorý sa riadi sám, vie pracovať samostatne a nepotrebuje dohľad a kontrolu,
- zodpovedného,
- cieľavedomého, ktorý sa dokáže stotožniť s vyššie uvedeným cieľom,
- ktorý sa baví prácou, práca je jeho koníček,
- ktorý má rád ľudí.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Hlavnou víziou spoločnosti je vytvárať produkty a služby, ktoré zlepšia kvalitu života našich zákazníkov. Tak dosahovať dlhodobý primeraný zisk prostredníctvom tímu, ktorý má dôstojné pracovné podmienky a dôstojnú mzdu.
Venujeme sa hotelierstvu, realizácii kongresov, akcií, podujatí a gastronómii. Sme stabilná, finančne spoľahlivá spoločnosť. Máme ambíciu naše služby rozširovať v rámci SR.
www.hotelluna.sk
www.restauracialuna.sk
Venujeme sa hotelierstvu, realizácii kongresov, akcií, podujatí a gastronómii. Sme stabilná, finančne spoľahlivá spoločnosť. Máme ambíciu naše služby rozširovať v rámci SR.
www.hotelluna.sk
www.restauracialuna.sk
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov
ID: 4597824
Dátum zverejnenia: 12.3.2024
2024-03-12
lokalita: Žiar nad Hronom Pozícia: Kuchár Spoločnosť: FSC, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 850 EUR/mesiac