Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér reštaurácie IASAI Food Bar Bratislava - najlepšia tématická reštaurácia 2021 na Slovensku
FOU ZOO restaurants s.r.o.
Miesto práce
Hviezdoslavovo námestie 14, Bratislava
Hviezdoslavovo námestie 14, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
2 200 - 2 700 EUR/mesiac- mesačne % z výsledku hospodárenia
2 200 - 2 700 EUR/mesiac- mesačne % z výsledku hospodárenia
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Reštaurácia IASAI Food bar sa nachádza na Hviezdoslavovom námestí – na hlavnej promenáde a patrí k lídrom Slovenskej gastronómie. Hľadáme kreatívnych a namotivovaných ľudí, ktorí milujú kvalitnú gastronómiu a pomôžu nám sprostredkovať našim hosťom gastronomický zážitok. Svojim produktom sme zameraný na kvalitné sushi a prevažne na jedlá z prvotriednych rýb a morských plodov. IASAI vyhralo ocenenie - 1.miesto Tématická reštaurácia na Slovensku 2021 od Gurmán Awards.
Hľadáme produktovo - orientovaného manažéra, ktorý by rád prispel svojimi nápadmi a bol zároveň súčasťou nášho konceptu.
Hľadáme manažéra, ktorý má skúseností s riadením reštaurácie a má dobrú orientáciu v číslach a ekonomických výsledkoch.
Čo bude manažér IASAI robiť:
- Výber, zaškoľovanie a starostlivosť o personál v prevádzke
- Riadenie personálu – plánovanie smien, prideľovanie úloh – ich kontrola, hodnotenie
zamestnancov
- Výber vhodných dodávateľov barového produktu a komunikácia s nimi
- Objednávanie, preberanie a kontrola dodaného tovaru
- Zodpovednosť za personálnu agendu na prevádzke, BOZP a OPP - približne 25
zamestnancov
- Podieľanie sa na ekonomických výsledkoch prevádzky – zodpovednosť za nich
- Nastavenie motivácie pre tím v prevádzke a kontrola dosahovania cieľov
- Kalkulácia jedál a nápojov + zodpovednosť za skladovú evidenciu
- Spolupráca so šéfkuchárom a executive manažérom, zároveň úzka spolupráca s
floor
manažérom
- Organizačné zabezpečenie prevádzky – koordinácia práce na servise a v kuchyni
- Organizácia a koordinácia eventov a špeciálnych požiadaviek hostí
- Vykonávanie mesačných inventúr na prevádzke a kontrola výsledku
- Vytváranie denných reportov a štatistík
- Zodpovednosť za dodržiavanie štandardov kvality jedál a nápojov + štandardov
servisu
v súlade s konceptom IASAI – najdôležitejšia je pre nás spokojnosť našich hostí
- Starostlivosť o hostí na každodennej báze + komunikácia s nimi priamo v prevádzke
Hľadáme produktovo - orientovaného manažéra, ktorý by rád prispel svojimi nápadmi a bol zároveň súčasťou nášho konceptu.
Hľadáme manažéra, ktorý má skúseností s riadením reštaurácie a má dobrú orientáciu v číslach a ekonomických výsledkoch.
Čo bude manažér IASAI robiť:
- Výber, zaškoľovanie a starostlivosť o personál v prevádzke
- Riadenie personálu – plánovanie smien, prideľovanie úloh – ich kontrola, hodnotenie
zamestnancov
- Výber vhodných dodávateľov barového produktu a komunikácia s nimi
- Objednávanie, preberanie a kontrola dodaného tovaru
- Zodpovednosť za personálnu agendu na prevádzke, BOZP a OPP - približne 25
zamestnancov
- Podieľanie sa na ekonomických výsledkoch prevádzky – zodpovednosť za nich
- Nastavenie motivácie pre tím v prevádzke a kontrola dosahovania cieľov
- Kalkulácia jedál a nápojov + zodpovednosť za skladovú evidenciu
- Spolupráca so šéfkuchárom a executive manažérom, zároveň úzka spolupráca s
floor
manažérom
- Organizačné zabezpečenie prevádzky – koordinácia práce na servise a v kuchyni
- Organizácia a koordinácia eventov a špeciálnych požiadaviek hostí
- Vykonávanie mesačných inventúr na prevádzke a kontrola výsledku
- Vytváranie denných reportov a štatistík
- Zodpovednosť za dodržiavanie štandardov kvality jedál a nápojov + štandardov
servisu
v súlade s konceptom IASAI – najdôležitejšia je pre nás spokojnosť našich hostí
- Starostlivosť o hostí na každodennej báze + komunikácia s nimi priamo v prevádzke
Zamestnanecké výhody, benefity
- Pracovná doba 5 dní v týždni
- Stabilné zamestnanie
- Podpora v sebarealizácii a nápadoch
- Práca v tíme skúsených profesionáloch
- Zamestnanecká karta so zľavou 50% na celé menu
- Multi-sport karta
- Stabilné zamestnanie
- Podpora v sebarealizácii a nápadoch
- Práca v tíme skúsených profesionáloch
- Zamestnanecká karta so zľavou 50% na celé menu
- Multi-sport karta
Informácie o výberovom konaní
Pracovná doba 5 dní v týždni
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
gastronómia, manažment
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) alebo Nemecký jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Fakturácia - Základy
Personalistika - Základy
Skladové hospodárstvo - Základy
BlueGastro - Mierne pokročilý
Microsoft Excel - Mierne pokročilý
Účtovníctvo - Základy
Personalistika - Základy
Skladové hospodárstvo - Základy
BlueGastro - Mierne pokročilý
Microsoft Excel - Mierne pokročilý
Účtovníctvo - Základy
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
2 roky skúsenosť s riadením gastro prevádzky a vedeniu tímu do 20 zamestnancov
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Skúsenosť s riadením prevádzky a tímu 2 roky
- Samostatnosť a spoľahlivosť
- Schopnosť efektívneho vedenia, motivovania a rozvoja
tímu prevádzky
- Komunikácia a dôsledná práca s hosťom
- Skúsenosť so skladovým hospodárstvom, inventúrami
a receptúrami jedál
- Lojálnosť
- Skúsenosť s evidovaním a sledovaním hospodárenia
prevádzky na mesačnej báze
- Samostatnosť a spoľahlivosť
- Schopnosť efektívneho vedenia, motivovania a rozvoja
tímu prevádzky
- Komunikácia a dôsledná práca s hosťom
- Skúsenosť so skladovým hospodárstvom, inventúrami
a receptúrami jedál
- Lojálnosť
- Skúsenosť s evidovaním a sledovaním hospodárenia
prevádzky na mesačnej báze
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Reštaurácia IASAI Food bar a FOO ZOO patrí dlhodobo k lídrom Slovenskej gastronómie. Hľadáme kreatívnych ľudí, ktorí milujú kvalitnú gastronómiu a pomôžu nám sprostredkovať unikátny gastronomický zážitok ešte početnejšej klientele. IASAI vyhralo ocenenie - 1.miesto Tématická reštaurácia na Slovensku 2021a 2022 od Gurmán Awards.
ID: 4348260
Dátum zverejnenia: 6.6.2022
2022-06-06
lokalita: Bratislava Pozícia: F&B manažér, Generálny riaditeľ, Prevádzkar, Prevádzkový manažér Spoločnosť: FOU ZOO restaurants s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 2 200 EUR/mesiac