
Pomocná sila / výdaj stravy Banská Bystrica FN
FOOD TIME s. r. o.
Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica, Námestie Ludvíka Svobodu, Banská
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Ihneď
585 - 850 EUR/mesiachorná hranica brutto mzdy je uvedená pri 40 hodinovom týždennom úväzku
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Food Time s.r.o., hľadá spoľahlivých pracovníkov do výdaja stravy pre FN v B.Bystrici.
Práca s možnosťou skráteného úväzku ( 27,5 hod.týž. úväzok, od 09:30 hod.)
Popis pracovnej činnosti:
Výdaj porcií podľa stanovených gramáží a zásad.
Dodržiavanie predpisov pri manipulácii s jedlom, vrátane správneho používania výdajného pultu a príslušenstva.
Včasné dopĺňanie jedál, nápojov a príslušenstva (napr. príbory, tácky).
Umývanie bieleho a čierneho riadu.
Dodržiavanie hygienických predpisov a noriem (napr. HACCP).
Zabezpečenie čistoty pracoviska, vrátane kuchyne, výdajne a jedálne.
Správne skladovanie a manipulácia s potravinami, aby sa predišlo ich znehodnoteniu alebo kontaminácii.
Pomoc pri príprave surovín (čistenie, krájanie, váženie).
Zabezpečenie pripravenosti výdajného priestoru pred začiatkom výdaja.
Podpora kuchárov a vedúceho personálu pri plnení ich úloh.
Zodpovednosť za plnenie pridelených úloh počas pracovnej doby a pri výnimočných situáciách (napr.nečakaný nával stravníkov).
Zodpovednosť za správne používanie kuchynského vybavenia a náradia.
Starostlivosť o pravidelné čistenie a údržbu zariadení.
Udržiavanie profesionálneho a príjemného prístupu k zákazníkom (napr. pomoc stravníkom pri výbere
alebo orientácii v ponuke).
Reagovanie na podnety alebo otázky zákazníkov týkajúce sa stravy a servisu.
Zamestnanec koná, správa sa eticky a reprezentuje spoločnosť.
Plní pokyny nadriadeného pracovníka.
Dodržiava zásady BOZP a PO.
Dodržiava normy ISO.
Zamestnanecké výhody, benefity
- príjemný a dynamicky sa rozvíjajúci kolektív
- férové jednanie
- dlhodobá istota zamestnania
Informácie o výberovom konaní
Podmienkou je zdravotný preukaz a odborná spôsobilosť na epidemiologicky závažné činnosti.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Sme férovým hráčom, preto aj od teba vyžadujeme flexibilitu, lojálnosť, dochvíľnosť, spoľahlivosť a odolnosť voči stresu.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Už niekoľko rokov sa staráme o zdravie a výkon zamestnancov zabezpečením zdravej, vyváženej a plnohodnotnej stravy. Do firemných kantín a jedální zabezpečujeme čerstvé denné menu v podobe obedov a večerí.
Varíme cez 8000 stravných jednotiek denne.
Naše závodné kuchyne, z ktorých zabezpečujeme rozvozy stravných jednotiek sídlia v Bánovciach nad Bebravou, Banskej Bystrici, Lozorne, Žiline, Žiari nad Hronom, Krupine, Skalici, Pezinku a v Trnave.