Manažér prevádzky závodného stravovania olasť BA, Malacky

FOOD TIME s. r. o.

Miesto práce
Lozorno
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 300 - 1 500 EUR/mesiacPlus bonusy. Konečná suma mzdy závisí od skúseností kandidáta.

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti



-Plánovanie a organizácia prevádzky jedálne, kuchyne a ďalších stravovacích zariadení

-Riadenie, koordinácia a motivácia pridelených zamestnancov na prevádzke

-Pravidelná fyzická účasť na meetingoch na centrále spoločnosti

-Správa finančných prostriedkov, vrátane rozpočtu, nákupov a sledovania nákladov

-Objednávanie tovaru a komunikácia s dodávateľmi

-Zabezpečenie kvality servírovaných jedál a dodržiavanie hygienických a bezpečnostných    štandardov

-Komunikácia s personálom a zamestnancami na prevádzke, riešenie sťažností a poskytovanie zákazníckej služby

-Komunikácia s klientom na profesionálnej úrovni

-Vybavovanie administratívnej práce a korešpondencie

-Spracovanie a kontrola dochádzky podriadených zamestnancov

-Zodpovednosť za hospodársky výsledok prevádzky

-Dodržiavanie HACCP a hygienických zásad na prevádzke ako aj znalosť skladovania potravín

-Fyzická účasť pri inventúre

-Zodpovednosť za príjem a výdaj tovaru

-Preberanie tržieb z pokladne a zodpovednosť za hotovosť

-Zamestnanec koná, správa sa eticky a reprezentuje spoločnosť

-Plní pokyny nadriadeného pracovníka

-Dodržiava zásady BOZP a PO

-Dodržiavanie ISO 9001:2025

Zamestnanecké výhody, benefity


- dlhodobá istota zamestnania
- férové jednanie

Informácie o výberovom konaní

Oslovení budú kandidáti spĺňajúci požiadavky a predpoklady na danú pozíciu.
V prípade záujmu poprosíme zaslať štruktúrovaný CV s motivačným listom.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

18.5.2024 (ostáva ešte 16 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa

Vzdelanie v odbore

gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Microsoft Word - Základy
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft Excel - Mierne pokročilý

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

prax v oblasti gastronómie je výhodou

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti


1. Finančná gramotnosť

2. Samostatnosť

3. Flexibilita

4. Organizačné schopnosti

5. Komunikačné schopnosti

6. Zodpovednosť

7. Schopnosť výborného riadenia, manažovania a motivácia ľudí

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť FOOD TIME je overeným dodávateľom závodného stravovania do firiem.
Už niekoľko rokov sa staráme o zdravie a výkon zamestnancov zabezpečením zdravej, vyváženej a plnohodnotnej stravy. Do firemných kantín a jedální zabezpečujeme čerstvé denné menu v podobe obedov a večerí.
Zabezpečujeme prevádzku firemných bufetov pre takmer
6 000 zamestnancov rôznych firiem 7 dní v týždni.
Naše závodné kuchyne, z ktorých zabezpečujeme rozvozy stravných jednotiek sídlia v Trenčíne, Bánovciach nad Bebravou, Lozorne, Žiline a Žiari nad Hronom.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: Monika Kaiser
Tel.: +421918610139
E-mail: poslať životopis
ID: 4811447  Dátum zverejnenia: 18.4.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 300 EUR/mesiac