Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Generálny manažér prevádzky gastronómie
FOOD CORNER s.r.o.
Miesto práce
Vranov nad Topľou
Vranov nad Topľou
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
900 - 1 100 EUR/mesiac
900 - 1 100 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Do našej obľúbenej reštaurácie FOODCORNER a LOTUS wedding hľadáme generálneho manažéra.
Podstatou našej spoločnosti je vždy čerstvé a chutné jedlo, skvelý servis v príjemnom prostredí, neustále zlepšovanie a prinášanie inovácií s dôrazom na hodnoty.
Ak si pozitívne naladený a máš v sebe tímového ducha, určite zapadneš :)
Chceš to byť práve Ty, kto bude s nadšením poháňať a stáť na čele nášho gastrokomplexu vo Vranove nad Topľou?
Tvojou úlohou ako Generálneho manažéra bude:
Riadenie zverenej prevádzky a plnenie všetkých pracovných úloh z náplne práce v oblastiach Personál/Prostredie/Produkt/Profit.
Budete zabezpečovať plynulý chod prevádzky s poskytovaním skvelého servisu pre zákazníka.
Personál:
- zodpovednosť za nábor zamestnancov a administratívu/personálnu agendu spojenú s procesom nástupu zamestnanca,
- zabezpečenie tréningového procesu nového zamestnanca,
- zodpovednosť za dodržiavanie dress code, BOZP, príprava mzdových podkladov,
- príprava podkladov pre hodnotenia zamestnancov, pravidelné mítingy so zamestnancami.
Prostredie:
- zabezpečenie dodržiavania prevádzkových štandardov, riešenie technických nedostatkov, dodržiavanie pokynov z dizajn manuálu, HACCP
Produkt:
- kompletná znalosť v oblasti gastronómie
- ovládanie reštauračného a hotelového systému BLUEGASTRO
- objednávanie tovaru
- príprava denného/týždenného menu a a´la carte lístka ako aj PIZZA menu
- Príprava svadieb osláv a slávnostného MENU
- Kalkulácie jedál
- Kontrola reštauračnej a barovej časti
- Koordinácia teamu zamestnancov
- Optimalizácia nákladov spoločnosti
- Príjem ubytovaných hostí
- Kontrola ubytovacích zariadení kontrola chodu celej prevádzky
Profit:
- dodržiavanie a kontrola personálnych nákladov,
- optimalizácia variabilných nákladov, plnenie stanovených koeficientov,
- zodpovednosť za priebeh a výstup z inventúr, zabezpečenie vystavovania uzávierok pokladní,
- zodpovednosť za dodržiavanie prevádzkového manuálu naprieč prevádzkou.
Podstatou našej spoločnosti je vždy čerstvé a chutné jedlo, skvelý servis v príjemnom prostredí, neustále zlepšovanie a prinášanie inovácií s dôrazom na hodnoty.
Ak si pozitívne naladený a máš v sebe tímového ducha, určite zapadneš :)
Chceš to byť práve Ty, kto bude s nadšením poháňať a stáť na čele nášho gastrokomplexu vo Vranove nad Topľou?
Tvojou úlohou ako Generálneho manažéra bude:
Riadenie zverenej prevádzky a plnenie všetkých pracovných úloh z náplne práce v oblastiach Personál/Prostredie/Produkt/Profit.
Budete zabezpečovať plynulý chod prevádzky s poskytovaním skvelého servisu pre zákazníka.
Personál:
- zodpovednosť za nábor zamestnancov a administratívu/personálnu agendu spojenú s procesom nástupu zamestnanca,
- zabezpečenie tréningového procesu nového zamestnanca,
- zodpovednosť za dodržiavanie dress code, BOZP, príprava mzdových podkladov,
- príprava podkladov pre hodnotenia zamestnancov, pravidelné mítingy so zamestnancami.
Prostredie:
- zabezpečenie dodržiavania prevádzkových štandardov, riešenie technických nedostatkov, dodržiavanie pokynov z dizajn manuálu, HACCP
Produkt:
- kompletná znalosť v oblasti gastronómie
- ovládanie reštauračného a hotelového systému BLUEGASTRO
- objednávanie tovaru
- príprava denného/týždenného menu a a´la carte lístka ako aj PIZZA menu
- Príprava svadieb osláv a slávnostného MENU
- Kalkulácie jedál
- Kontrola reštauračnej a barovej časti
- Koordinácia teamu zamestnancov
- Optimalizácia nákladov spoločnosti
- Príjem ubytovaných hostí
- Kontrola ubytovacích zariadení kontrola chodu celej prevádzky
Profit:
- dodržiavanie a kontrola personálnych nákladov,
- optimalizácia variabilných nákladov, plnenie stanovených koeficientov,
- zodpovednosť za priebeh a výstup z inventúr, zabezpečenie vystavovania uzávierok pokladní,
- zodpovednosť za dodržiavanie prevádzkového manuálu naprieč prevádzkou.
Zamestnanecké výhody, benefity
Možnosť práce v atraktívnej prevádzke v modernom prostredí.
- Príležitosť osobného rastu, rozvoja a obohatenia skúseností.
- Príležitosť osobného rastu, rozvoja a obohatenia skúseností.
Informácie o výberovom konaní
Vopred ďakujeme všetkým záujemcom.
Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov, ktorí budú najviac vyhovovať nastaveným kritériam.
Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov, ktorí budú najviac vyhovovať nastaveným kritériam.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
Gastronómia riadenie prevádzky
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Microsoft Office - Pokročilý
BlueGastro - Pokročilý
Príprava kávy - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Základy
BlueGastro - Pokročilý
Príprava kávy - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Základy
Vodičský preukaz
A, B
Prax na pozícii/v oblasti
5
Počet rokov praxe
4
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Očakávame:
- skúsenosti na riadiacej pozícii v prostredí Gastro, Horeca, Retail
- schopnosť motivovať a riadiť tím.
- silná prozákaznícka orientácia
- vynikajúce organizačné schopnosti, vysoké pracovné nasadenie a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- MS Office – mierne pokročilý
-Bluegastro
- skúsenosť zo zahraničia je veľkou výhodou
- skúsenosti na riadiacej pozícii v prostredí Gastro, Horeca, Retail
- schopnosť motivovať a riadiť tím.
- silná prozákaznícka orientácia
- vynikajúce organizačné schopnosti, vysoké pracovné nasadenie a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- MS Office – mierne pokročilý
-Bluegastro
- skúsenosť zo zahraničia je veľkou výhodou
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť zaoberajuca sa vnutroštatnou prepravou,
Počet zamestnancov
5-9 zamestnancov
ID: 4068336
Dátum zverejnenia: 25.4.2021
2021-04-25
lokalita: Vranov nad Topľou Pozícia: Manažér hotela, Prevádzkový manažér Spoločnosť: FOOD CORNER s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 900 EUR/mesiac