Generálny manažér prevádzky gastronómie

FOOD CORNER s.r.o.

Miesto práce
Vranov nad Topľou
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
900 - 1 100 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Do našej obľúbenej reštaurácie FOODCORNER a LOTUS wedding hľadáme generálneho manažéra.

Podstatou našej spoločnosti je vždy čerstvé a chutné jedlo, skvelý servis v príjemnom prostredí, neustále zlepšovanie a prinášanie inovácií s dôrazom na hodnoty.

Ak si pozitívne naladený a máš v sebe tímového ducha, určite zapadneš :)
Chceš to byť práve Ty, kto bude s nadšením poháňať a stáť na čele nášho gastrokomplexu vo Vranove nad Topľou?

Tvojou úlohou ako Generálneho manažéra bude:

Riadenie zverenej prevádzky a plnenie všetkých pracovných úloh z náplne práce v oblastiach Personál/Prostredie/Produkt/Profit.
Budete zabezpečovať plynulý chod prevádzky s poskytovaním skvelého servisu pre zákazníka.
Personál:
- zodpovednosť za nábor zamestnancov a administratívu/personálnu agendu spojenú s procesom nástupu zamestnanca,
- zabezpečenie tréningového procesu nového zamestnanca,
- zodpovednosť za dodržiavanie dress code, BOZP, príprava mzdových podkladov,
- príprava podkladov pre hodnotenia zamestnancov, pravidelné mítingy so zamestnancami.
Prostredie:
- zabezpečenie dodržiavania prevádzkových štandardov, riešenie technických nedostatkov, dodržiavanie pokynov z dizajn manuálu, HACCP

Produkt:
- kompletná znalosť v oblasti gastronómie
- ovládanie reštauračného a hotelového systému BLUEGASTRO
- objednávanie tovaru
- príprava denného/týždenného menu a a´la carte lístka ako aj PIZZA menu
- Príprava svadieb osláv a slávnostného MENU
- Kalkulácie jedál
- Kontrola reštauračnej a barovej časti
- Koordinácia teamu zamestnancov
- Optimalizácia nákladov spoločnosti
- Príjem ubytovaných hostí
- Kontrola ubytovacích zariadení kontrola chodu celej prevádzky


Profit:
- dodržiavanie a kontrola personálnych nákladov,
- optimalizácia variabilných nákladov, plnenie stanovených koeficientov,
- zodpovednosť za priebeh a výstup z inventúr, zabezpečenie vystavovania uzávierok pokladní,
- zodpovednosť za dodržiavanie prevádzkového manuálu naprieč prevádzkou.

Zamestnanecké výhody, benefity

Možnosť práce v atraktívnej prevádzke v modernom prostredí.
- Príležitosť osobného rastu, rozvoja a obohatenia skúseností.

Informácie o výberovom konaní

Vopred ďakujeme všetkým záujemcom.
Kontaktovať budeme len vybraných uchádzačov, ktorí budú najviac vyhovovať nastaveným kritériam.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

Gastronómia riadenie prevádzky

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Microsoft Office - Pokročilý
BlueGastro - Pokročilý
Príprava kávy - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Základy

Vodičský preukaz

A, B

Prax na pozícii/v oblasti

5

Počet rokov praxe

4

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Očakávame:
- skúsenosti na riadiacej pozícii v prostredí Gastro, Horeca, Retail
- schopnosť motivovať a riadiť tím.
- silná prozákaznícka orientácia
- vynikajúce organizačné schopnosti, vysoké pracovné nasadenie a dobré medziľudské komunikačné schopnosti
- MS Office – mierne pokročilý
-Bluegastro
- skúsenosť zo zahraničia je veľkou výhodou

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť zaoberajuca sa vnutroštatnou prepravou,

Počet zamestnancov

5-9 zamestnancov
ID: 4068336  Dátum zverejnenia: 25.4.2021  Základná zložka mzdy (brutto): 900 EUR/mesiac