Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár/kuchárka
Facility, s.r.o.
Miesto práce
Trenčín
Trenčín
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
1.10.2020 alebo dohodou
1.10.2020 alebo dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
900 EUR/hod.
900 EUR/hod.
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
primárne:
- príprava pokrmov na základe receptúr a štandardov
- dodržiavanie technologických postupov prípravy jedál
- zodpovednosť za kvalitu ponúkaných pokrmov
- podieľanie sa na príprave jedálneho lístka
- dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
- sledovanie skladových zásob a ich priebežné objednávanie u dodávateľov
- bežná agenda (HACCP, ...)
- organizovanie práce v kuchyni (pomocné sily)
- čistota na pracovisku a v skladových priestoroch
- rozdeľovanie úloh v rámci zvereného úseku,
- príjem a evidencia tovaru,
- kontrola stavu zásob, inventarizácia tovaru, materiálu a inventáru,
- hmotná zodpovednosť za zverené hodnoty, inventár a ceniny,
- spolupodieľanie sa na akciách,
sekundárne:
- reprezentatívne vystupovanie, prezentácia prevádzky za účelom poskytnutia komplexných služieb prevádzky s dôrazom na uspokojenie požiadaviek zákazníka,
- kolektívne (smenové) udržiavanie základného poriadku na zabezpečenie reprezentatívneho stavu všetkých priestorov prevádzky,
- súčinnosť pri tvorbe jedálneho lístka a ponúk pre kongresové centrum FSH
- príprava pokrmov na základe receptúr a štandardov
- dodržiavanie technologických postupov prípravy jedál
- zodpovednosť za kvalitu ponúkaných pokrmov
- podieľanie sa na príprave jedálneho lístka
- dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
- sledovanie skladových zásob a ich priebežné objednávanie u dodávateľov
- bežná agenda (HACCP, ...)
- organizovanie práce v kuchyni (pomocné sily)
- čistota na pracovisku a v skladových priestoroch
- rozdeľovanie úloh v rámci zvereného úseku,
- príjem a evidencia tovaru,
- kontrola stavu zásob, inventarizácia tovaru, materiálu a inventáru,
- hmotná zodpovednosť za zverené hodnoty, inventár a ceniny,
- spolupodieľanie sa na akciách,
sekundárne:
- reprezentatívne vystupovanie, prezentácia prevádzky za účelom poskytnutia komplexných služieb prevádzky s dôrazom na uspokojenie požiadaviek zákazníka,
- kolektívne (smenové) udržiavanie základného poriadku na zabezpečenie reprezentatívneho stavu všetkých priestorov prevádzky,
- súčinnosť pri tvorbe jedálneho lístka a ponúk pre kongresové centrum FSH
Zamestnanecké výhody, benefity
Pracovná doba PONDELOK až PIATOK v biznis pracovnom čase 07:00 - 16:30 hod.
VOĽNÉ VÍKENDY mimo vopred plánovaných akcií pre uzavretú spoločnosť (2-4x rok).
Práca v štýlovej reštaurácii so zameraním na biznis klientelu, cateringové akcie (v rámci pracoviska) a zážitkovú gastronómiu.
ČISTÝ KONCEPT varenia z čerstvých surovín s dôrazom na chuťovú vyváženosť a estetickú prezentáciu ponuky jedál.
Nenáročná skladba MENU - raňajky, denná, týždenná a sezónna ponuka.
Mladý a priateľský kolektív.
Strava hradená v plnom rozsahu zamestnávateľom.
Možnosť seba-zdokonaľovania v skúsenom tíme.
Pracovný pomer na dobu neurčitú. Možnosť dohody aj na iný pracovný pomer - skrátený, prípadne živnosť.
VOĽNÉ VÍKENDY mimo vopred plánovaných akcií pre uzavretú spoločnosť (2-4x rok).
Práca v štýlovej reštaurácii so zameraním na biznis klientelu, cateringové akcie (v rámci pracoviska) a zážitkovú gastronómiu.
ČISTÝ KONCEPT varenia z čerstvých surovín s dôrazom na chuťovú vyváženosť a estetickú prezentáciu ponuky jedál.
Nenáročná skladba MENU - raňajky, denná, týždenná a sezónna ponuka.
Mladý a priateľský kolektív.
Strava hradená v plnom rozsahu zamestnávateľom.
Možnosť seba-zdokonaľovania v skúsenom tíme.
Pracovný pomer na dobu neurčitú. Možnosť dohody aj na iný pracovný pomer - skrátený, prípadne živnosť.
Informácie o výberovom konaní
Rád varíš a chcieť sa naučiť niečo nové? Rád sa prezentuješ svojím umením a poteší Ťa pochvala od hosťa a rád sa s ním porozprávaš o príprave jedál?
Si kolektívny hráč a rád na sebe stále pracuješ?
Radi ťa u nás privítame.
Si kolektívny hráč a rád na sebe stále pracuješ?
Radi ťa u nás privítame.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Hotelierstvo/ gastronómia
Ostatné znalosti
Microsoft Windows - Základy
Prax na pozícii/v oblasti
1
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
komunikatívnosť
spoľahlivosť
iniciatívnosť
spoľahlivosť
iniciatívnosť
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Moderné Administratívno-technologické centrum Facility System Hub® poskytuje reprezentatívne biznisové a kongresové priestory, skvelú gastronómiu vo vlastnej štýlovej reštaurácii a zázemie živej podnikateľskej komunity.
V našich priestoroch nájdete nadštandardné kancelárie na prenájom, zdieľané pracoviská coworkingu ako aj regionálny biznis klub, poskytujúci inšpiratívne prostredie pre majiteľov a konateľov mikro, malých a stredných spoločností.
V našich priestoroch nájdete nadštandardné kancelárie na prenájom, zdieľané pracoviská coworkingu ako aj regionálny biznis klub, poskytujúci inšpiratívne prostredie pre majiteľov a konateľov mikro, malých a stredných spoločností.
ID: 3963715
Dátum zverejnenia: 7.9.2020
2020-09-07
lokalita: Trenčín Pozícia: Kuchár Spoločnosť: Facility, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 900 EUR/hod.