Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér oddelenia kvality
ENCINGER SK s. r. o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 300 EUR/mesiac
1 300 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- priebežná námatková kontrola kvality a bezpečnosti počas celého výrobného procesu (praženie, miešanie zmesi, dražovanie a balenie), kontrolu kvality surovín uskladnených v sklade surovín, kontrolu výrobkov uskladnených v expedičnom sklade, kontrolu reklamovaného tovaru a rozhodnutie o jeho naložení, kontrolu dodržiavania hygienických a sanitačných postupov v spoločnosti
- zavedenie, udržiavanie a aktualizáciu procesov potrebných pre systém manažérstva kvality a bezpečnosti potravín;
- včasné informovanie vedenia o stave SMKB, účinnosti, vhodnosti a o potrebách zmien v ňom (správa na preskúmanie manažmentom, mesačné hlásenia);
- zvyšovanie povedomia pracovníkov spoločnosti o vnútropodnikových pravidlách hygieny, požiadavkách zákonov na produkt a/alebo proces, požiadavkách noriem, ku ktorým sa spoločnosť zaviazala a požiadavkách zákazníka na kvalitu a bezpečnosť produktov;
- zabezpečuje školenia pracovníkov v oblasti hygieny, sanitácie a dodržiavania kvalitatívnych požiadaviek v procese výroby
- tvorba textácií na obaly v súlade s Nariadením 1169/2011, zodpovednosť za správnosť označenia obalových materiálov
- spolupodieľa sa na vývoji nových výrobkov, nových technologických postupov v spolupráci s vedúcim oddelenia výroby a technickým pracovníkom spoločnosti
- súlad postupov a dokumentácie s požiadavkami normy IFS;
- styk s externými stranami: kontrolnými orgánmi pre potraviny, hygienu certifikačnými orgánmi, poradenskými a školiacimi organizáciami vykonávajúcimi služby v oblasti systémov riadenia kvality a bezpečnosti .
- vedenie tímu pre HACCP a organizovanie jeho práce
- zaistenie primeranej prípravy a vzdelávanie členov tímu HACCP a zvyšovať povedomie pracovníkov spoločnosti o požiadavkách zákazníka na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť produktov;
- riadiť interné audity SMKB a zúčastňovať sa auditov u dodávateľov;
- sledovať požiadavky predpisov v oblasti potravín, SMKB
- vykonáva monitorovanie produktov a procesov podľa zodpovednosti uvedenej v predpisoch SMKB
- je vedúcim krízového štábu, ovláda postup stiahnutia výrobkov z obehu podľa predpisov spoločnosti a iniciuje jeho testovanie v spoločnosti
- zavedenie, udržiavanie a aktualizáciu procesov potrebných pre systém manažérstva kvality a bezpečnosti potravín;
- včasné informovanie vedenia o stave SMKB, účinnosti, vhodnosti a o potrebách zmien v ňom (správa na preskúmanie manažmentom, mesačné hlásenia);
- zvyšovanie povedomia pracovníkov spoločnosti o vnútropodnikových pravidlách hygieny, požiadavkách zákonov na produkt a/alebo proces, požiadavkách noriem, ku ktorým sa spoločnosť zaviazala a požiadavkách zákazníka na kvalitu a bezpečnosť produktov;
- zabezpečuje školenia pracovníkov v oblasti hygieny, sanitácie a dodržiavania kvalitatívnych požiadaviek v procese výroby
- tvorba textácií na obaly v súlade s Nariadením 1169/2011, zodpovednosť za správnosť označenia obalových materiálov
- spolupodieľa sa na vývoji nových výrobkov, nových technologických postupov v spolupráci s vedúcim oddelenia výroby a technickým pracovníkom spoločnosti
- súlad postupov a dokumentácie s požiadavkami normy IFS;
- styk s externými stranami: kontrolnými orgánmi pre potraviny, hygienu certifikačnými orgánmi, poradenskými a školiacimi organizáciami vykonávajúcimi služby v oblasti systémov riadenia kvality a bezpečnosti .
- vedenie tímu pre HACCP a organizovanie jeho práce
- zaistenie primeranej prípravy a vzdelávanie členov tímu HACCP a zvyšovať povedomie pracovníkov spoločnosti o požiadavkách zákazníka na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť produktov;
- riadiť interné audity SMKB a zúčastňovať sa auditov u dodávateľov;
- sledovať požiadavky predpisov v oblasti potravín, SMKB
- vykonáva monitorovanie produktov a procesov podľa zodpovednosti uvedenej v predpisoch SMKB
- je vedúcim krízového štábu, ovláda postup stiahnutia výrobkov z obehu podľa predpisov spoločnosti a iniciuje jeho testovanie v spoločnosti
Zamestnanecké výhody, benefity
zľavy na nákup produktov v našej firemnej predajni,
dochádzkový bonus,
ročné prehodnotenie platu,
stravné lístky v hodnote 4,20 eur,
letný a zimný balíček pracovného oblečenia,
zabezpečíme a uhradíme všetky periodické školenia súvisiace s výkonom práce
dochádzkový bonus,
ročné prehodnotenie platu,
stravné lístky v hodnote 4,20 eur,
letný a zimný balíček pracovného oblečenia,
zabezpečíme a uhradíme všetky periodické školenia súvisiace s výkonom práce
Informácie o výberovom konaní
Profesný životopis a motivačný list posielajte na mailovú adresu [email protected], alebo poštou na uvedenú adresu
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
potravínarstvo, poľnohospodárstvo, chemický
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)
Ostatné znalosti
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- praktická skúsenosť s riadením systému manažérstva kvality a bezpečnosti
- Znalosť IFS štandardu, Nariadenia 1169/ 2011
- dostatočná znalosť zásad HACCP a ich aplikácie;
- dobré organizačné a komunikačné schopnosti;
- prehľad a odborné vedomosti o výrobkoch, technologických procesoch; technologických zariadeniach, prevádzkach organizácie;
- všeobecné vedomosti o rizikách pre bezpečnosť potravín a konkrétne hlboké vedomosti o rizikách súvisiacich s vyrábanými výrobkami a vykonávanými činnosťami;
- prehľad o požiadavkách relevantných predpisov;
- znalosť práce s PC, vodičský preukaz.
- Znalosť IFS štandardu, Nariadenia 1169/ 2011
- dostatočná znalosť zásad HACCP a ich aplikácie;
- dobré organizačné a komunikačné schopnosti;
- prehľad a odborné vedomosti o výrobkoch, technologických procesoch; technologických zariadeniach, prevádzkach organizácie;
- všeobecné vedomosti o rizikách pre bezpečnosť potravín a konkrétne hlboké vedomosti o rizikách súvisiacich s vyrábanými výrobkami a vykonávanými činnosťami;
- prehľad o požiadavkách relevantných predpisov;
- znalosť práce s PC, vodičský preukaz.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Poďte pracovať k stabilnému a spoľahlivému zamestnávateľovi s dlhodobou pracovnou perspektívou. Zaoberáme sa výrobou a distribúciou orieškov, suchých plodov a cukroviniek a v tejto oblasti potravinárskej výroby sme veľmi úspešní.
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov
ID: 4065996
Dátum zverejnenia: 21.4.2021
2021-04-21
lokalita: Bratislava Pozícia: Kontrolór kvality Spoločnosť: ENCINGER SK s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 300 EUR/mesiac