Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Kuchár / Sushi majster v ALTO Sushi
DUTRE, s.r.o.
ALTO Sushi, 1. mája, Liptovský Mikuláš
plný úväzok, živnosť
ihneď
2 000 EUR/mesiacStabilné miesto, Tringelty, osobné príplatky
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
ALTO Sushi je stabilnou súčasťou gastro trhu v regióne Liptov už ôsmi rok a je na čase sa posunúť a rozšíriť. V tejto súvislosti sme sa rozhodli prijať ďalšieho kolegu do nášho tímu na pozíciu kuchára / sushi majstra.
Práca v príjemnom prostredí a vo výbornom kolektíve neustále rozrastajúcej sa a'la carte ázijskej / japonskej reštaurácie / sushi baru v centre mesta Liptovský Mikuláš, s vyšším štandartom gastro prevádzky, vlastnou donáškovou službou, a proaktívnym cateringovým zameraním.
Príprava polievok, omáčok, studených a teplých predjedál, hlavných jedál, šalátov, a 'la carte lístka. Príprava, krájanie, dokončovanie, servírovanie sushi. Podielanie sa na tvorbe a zostavovaní menu, dodržiavanie stanovených receptúr a postupov.
Práca aj pred zrakom hosťa, v otvorenej kuchyni.
Príprava a dokončovanie objednávok na donášku.
Dodržiavanie hygienických a technologických postupov.
Zamestnanecké výhody, benefity
Stabilná a dlhodobá pracovná ponuka
Kariérny rast
Platový rast
Interné aj externé školenia
Práca v rozrastajúcej sa spoločnosti
Práca v atraktívnej a rozmanitej cateringovej sfére
Teambuildingy
Možnosť zabezpečenia ubytovania !
Informácie o výberovom konaní
Vhodný uchádzači budú pozvaní na osobný pohovor.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Prax na pozícii/v oblasti
Počet rokov praxe
Pozícia je vhodná pre absolventa
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Prax v oblasti ázijskej kuchyne a takisto aj na sushi je vítaná
- Ak nemáte skúsenosti so sushi alebo ázijskou kuchyňou nevadí, pristúpime k Vám individuálne a radi Vás naučíme všetko čo budete potrebovať
- zodpovednosť
- Hygienické návyky a znalosti HACCP
- Chuť a záujem učiť sa nové veci a trendy v gastronómii
- Vzťah ku gastronómii a jedlu
- Záujem zlepšovať sa a zdokonaľovať sa vo svojej profesii, a rozvíjať svoju osobnosť
- diplomaticé vystupovanie a komunikácia s ľudmi
- Schopnosť improvizácie a zvládanie stresových situácií.
- Férový, čestný a korektný prístup
- úprimnosť
- presnosť a dochvíľnosť
- Spolupatričnosť, vzájomná pomoc, profesionalita, asertivita