Reagujte bez životopisu
Staň sa súčasťou tímu ANKER a pracuj ako barista a pekár v nákupných centrách Aupark, Avion a Central
Ďumbierska, s. r. o.
Miesto práce
Pekáreň ANKER, Bratislava
Pekáreň ANKER, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 260 EUR/mesiac+ stravné lístky v hodnote 5,10€ 920€ = hrubá mzda, 340€ = variabilná zložka vyplácaná na základe splnenia mesačných plánov tržieb
1 260 EUR/mesiac+ stravné lístky v hodnote 5,10€ 920€ = hrubá mzda, 340€ = variabilná zložka vyplácaná na základe splnenia mesačných plánov tržieb
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Typický deň na pracovnej pozícii:
- Ranná príprava prevádzky na otvorenie - vypekanie pečiva v automatických peciach, výroba snackov podľa manuálov a dokladanie pripravených hotových produktov do predajných pultov
- Preberanie tovaru od dodávateľov
- Príprava teplých nápojov a obsluha pokladne a zákazníka
- Dodržiavanie čistoty na prevádzke - v kuchyni, za pultom aj na rajóne
- Dopĺňanie pultov pečivom počas celého dňa
- Uzávierka pokladne
Zamestnanecké výhody, benefity
- Pracovné oblečenie
- Príležitosť profesijného rastu
- Zamestnanecká zľavová karta
- Stravné lístky
- Flexibilný pracovný čas
- Možnosť účasti na školeniach a workshopoch
Informácie o výberovom konaní
Hľadáme nových kolegov do prevádzok v nákupnom centre Aupark, Avion a Central.
Úplne novú prevádzku v Avione otvárame už 03. mája !
11-hodinové smeny - krátky/dlhý týždeň Aupark, Avion a Central:
05:30 - 17:30 (1 hod. prestávka) a
09:00 - 21:00 (1 hod. prestávka)
Úplne novú prevádzku v Avione otvárame už 03. mája !
11-hodinové smeny - krátky/dlhý týždeň Aupark, Avion a Central:
05:30 - 17:30 (1 hod. prestávka) a
09:00 - 21:00 (1 hod. prestávka)
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Vzdelanie v odbore
vzdelanie v gastronómii výhodou
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)
Ostatné znalosti
Pokladňa - Základy
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Príjemné vystupovanie a zodpovednosť
- Dochvíľnosť a kultivovaný prejav
- Komunikatívna osobnosť
- Flexibilita a samostatnosť sú nevyhnutné
- Ochota pracovať krátky/dlhý týždeň, 11-hodinové smeny
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
História tradičnej viedenskej pekárne Ankerbrot je ojedinelým spôsobom prepojená so samotnou históriou mesta. Založili ju v roku 1891 v mestskej štvrti Favoriten bratia Mendelovci. Samotný názov ANKER pochádza z nemeckého prekladu slova „kotva“ a symbolizuje dôveryhodnosť. V minulosti bol tento názov ako punc kvality vyrážaný aj do samotných pekárenských produktov ANKER.
Dnes je ANKER so svojimi 140 filiálkami najväčšou pekárenskou sieťou v Rakúsku. Svoje pôsobenie na Slovensku začal ANKER v roku 2012 založením franšízovej pobočky v Bratislave. Od svojho vzniku sa spoločnosť dynamicky rozvíja a rastie.
"Len to najlepšie je náš každodenný chlieb". Našim cieľom je prinášať zákazníkom len to najlepšie. Pri výrobe chleba, pečiva a všetkých našich produktov používame len suroviny tej najvyššej kvality. Samozrejmosťou je absolútna čerstvosť našich výrobkov. Každý zákazník je pre nás dôležitý a máme radi výzvy. Snažíme sa uspokojiť aj tie najnáročnejšie požiadaviek a potreby našich zákazníkov. V kvalite našich produktov sa odzrkadľujú aj rozsiahle skúsenosti prvotriednej viedenskej pekárne, ktorej tradícia začala pred viac ako 120 rokmi.
V ANKERi ide dlhoročná tradícia ruka v ruke s inováciou. Využívame nielen moderné výrobné metódy a technológie, ale sledujeme aj najnovšie trendy v stravovaní, čoho dôkazom je aj dynamicky sa rozvíjajúce portfólio našich produktov. U nás si prídu na svoje i vegetariáni, vegáni, či ľudia s intoleranciou na lepok.
Dnes je ANKER so svojimi 140 filiálkami najväčšou pekárenskou sieťou v Rakúsku. Svoje pôsobenie na Slovensku začal ANKER v roku 2012 založením franšízovej pobočky v Bratislave. Od svojho vzniku sa spoločnosť dynamicky rozvíja a rastie.
"Len to najlepšie je náš každodenný chlieb". Našim cieľom je prinášať zákazníkom len to najlepšie. Pri výrobe chleba, pečiva a všetkých našich produktov používame len suroviny tej najvyššej kvality. Samozrejmosťou je absolútna čerstvosť našich výrobkov. Každý zákazník je pre nás dôležitý a máme radi výzvy. Snažíme sa uspokojiť aj tie najnáročnejšie požiadaviek a potreby našich zákazníkov. V kvalite našich produktov sa odzrkadľujú aj rozsiahle skúsenosti prvotriednej viedenskej pekárne, ktorej tradícia začala pred viac ako 120 rokmi.
V ANKERi ide dlhoročná tradícia ruka v ruke s inováciou. Využívame nielen moderné výrobné metódy a technológie, ale sledujeme aj najnovšie trendy v stravovaní, čoho dôkazom je aj dynamicky sa rozvíjajúce portfólio našich produktov. U nás si prídu na svoje i vegetariáni, vegáni, či ľudia s intoleranciou na lepok.
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov
Kontakt
ID: 4809277
Dátum zverejnenia: 16.4.2024
2024-04-16
lokalita: Bratislava Pozícia: Barista, Odborný predajca, Pekár, Pokladník, Predavač Spoločnosť: Ďumbierska, s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 260 EUR/mesiac