Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Obsluha kuchár/ka výdajného pultu/grilu
Ďumbierska, s. r. o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády)
plný úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
ihneď
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
700 EUR/mesiac
700 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
-prijímanie objednávok od čašníkov;
-príprava jedál podľa poradia objednávok a vždy v súlade s Hummusbar receptúrou;
-dodržiavanie gramáží, správnych postupov, metód príprav a servírovania, podľa interných pravidiel Hummusbaru;
-byť zodpovedný za svoje pracovisko, udržiavať ho v čistote, upratané a dobre organizované podľa Hummusbar čistiaceho protokolu;
-riadiť sa podľa otváracích a zatváracích postupov podľa Hummusbar otváracieho a zatváracieho procesu výdajnej kuchyne;
-kontrola čerstvosti a kvality jedla;
-pri preberaní prísad/potravín kontrola kvality a správne uskladnenie podľa FIFO procedúry;
-udržiavať v čistote pracovné náradie, kuchynskú technológiu a kuchynský inventár podľa návodu na údržbu technológie;
-príprava jedál podľa poradia objednávok a vždy v súlade s Hummusbar receptúrou;
-dodržiavanie gramáží, správnych postupov, metód príprav a servírovania, podľa interných pravidiel Hummusbaru;
-byť zodpovedný za svoje pracovisko, udržiavať ho v čistote, upratané a dobre organizované podľa Hummusbar čistiaceho protokolu;
-riadiť sa podľa otváracích a zatváracích postupov podľa Hummusbar otváracieho a zatváracieho procesu výdajnej kuchyne;
-kontrola čerstvosti a kvality jedla;
-pri preberaní prísad/potravín kontrola kvality a správne uskladnenie podľa FIFO procedúry;
-udržiavať v čistote pracovné náradie, kuchynskú technológiu a kuchynský inventár podľa návodu na údržbu technológie;
Zamestnanecké výhody, benefity
- vstupné zaškolenie
- zamestnanecké zľavy
- práca v novom prostredí a v skvelom kolektíve
- istota a dlhodobé zázemie
- zamestnanecké zľavy
- práca v novom prostredí a v skvelom kolektíve
- istota a dlhodobé zázemie
Informácie o výberovom konaní
V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, zašlite nám, prosím, svoj životopis s fotografiou na nižšie uvedený e-mail. Zaslaním Vášho životopisu zároveň dávate súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov uvedených v životopise za účelom výberu uchádzačov v zmysle Zákona č. 122/2013 Z.z o ochrane osobných údajov.
Ďakujeme za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.
Ďakujeme za prejavený záujem pracovať v našej spoločnosti. Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
Vzdelanie v odbore
Gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Začiatočník (A2)
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- optimistická osobnosť
- zodpovedný prístup k práci
- príjemné vystupovanie
-komunikačné schopnosti
-kultivovaný slovný prejav
- tímový hráč
- schopnosť učiť sa
- manuálna zručnosť a zmysel pre čistotu
- zodpovedný prístup k práci
- príjemné vystupovanie
-komunikačné schopnosti
-kultivovaný slovný prejav
- tímový hráč
- schopnosť učiť sa
- manuálna zručnosť a zmysel pre čistotu
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
História tradičnej viedenskej pekárne Ankerbrot je ojedinelým spôsobom prepojená so samotnou históriou mesta. Založili ju v roku 1891 v mestskej štvrti Favoriten bratia Mendelovci. Samotný názov ANKER pochádza z nemeckého prekladu slova „kotva“ a symbolizuje dôveryhodnosť. V minulosti bol tento názov ako punc kvality vyrážaný aj do samotných pekárenských produktov ANKER.
Dnes je ANKER so svojimi 140 filiálkami najväčšou pekárenskou sieťou v Rakúsku. Svoje pôsobenie na Slovensku začal ANKER v roku 2012 založením franšízovej pobočky v Bratislave. Od svojho vzniku sa spoločnosť dynamicky rozvíja a rastie.
"Len to najlepšie je náš každodenný chlieb". Našim cieľom je prinášať zákazníkom len to najlepšie. Pri výrobe chleba, pečiva a všetkých našich produktov používame len suroviny tej najvyššej kvality. Samozrejmosťou je absolútna čerstvosť našich výrobkov. Každý zákazník je pre nás dôležitý a máme radi výzvy. Snažíme sa uspokojiť aj tie najnáročnejšie požiadaviek a potreby našich zákazníkov. V kvalite našich produktov sa odzrkadľujú aj rozsiahle skúsenosti prvotriednej viedenskej pekárne, ktorej tradícia začala pred viac ako 120 rokmi.
V ANKERi ide dlhoročná tradícia ruka v ruke s inováciou. Využívame nielen moderné výrobné metódy a technológie, ale sledujeme aj najnovšie trendy v stravovaní, čoho dôkazom je aj dynamicky sa rozvíjajúce portfólio našich produktov. U nás si prídu na svoje i vegetariáni, vegáni, či ľudia s intoleranciou na lepok.
Dnes je ANKER so svojimi 140 filiálkami najväčšou pekárenskou sieťou v Rakúsku. Svoje pôsobenie na Slovensku začal ANKER v roku 2012 založením franšízovej pobočky v Bratislave. Od svojho vzniku sa spoločnosť dynamicky rozvíja a rastie.
"Len to najlepšie je náš každodenný chlieb". Našim cieľom je prinášať zákazníkom len to najlepšie. Pri výrobe chleba, pečiva a všetkých našich produktov používame len suroviny tej najvyššej kvality. Samozrejmosťou je absolútna čerstvosť našich výrobkov. Každý zákazník je pre nás dôležitý a máme radi výzvy. Snažíme sa uspokojiť aj tie najnáročnejšie požiadaviek a potreby našich zákazníkov. V kvalite našich produktov sa odzrkadľujú aj rozsiahle skúsenosti prvotriednej viedenskej pekárne, ktorej tradícia začala pred viac ako 120 rokmi.
V ANKERi ide dlhoročná tradícia ruka v ruke s inováciou. Využívame nielen moderné výrobné metódy a technológie, ale sledujeme aj najnovšie trendy v stravovaní, čoho dôkazom je aj dynamicky sa rozvíjajúce portfólio našich produktov. U nás si prídu na svoje i vegetariáni, vegáni, či ľudia s intoleranciou na lepok.
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov
ID: 3372028
Dátum zverejnenia: 9.6.2020
2020-06-09
lokalita: Bratislava Pozícia: Pomocná sila do kuchyne, Pomocný kuchár Spoločnosť: Ďumbierska, s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto): 700 EUR/mesiac