Kuchár/ Kuchárka - Moderná francúzska reštaurácia Colette v Bratislave

Colette Boutique s. r. o.

Miesto práce
Krížna, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 EUR/mesiacVýška mzdy na základe dohody a predchádzajúcich skúseností. + odmeny + tringelty

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hľadáme kuchára/kuchárku pre Modernú Francúzsku Reštauráciu!

Pridajte sa k nášmu dynamickému tímu v prestížnej modernej francúzskej reštaurácii Colette! Hľadáme vášnivého a inovatívneho kuchára, ktorý má skúsenosti s francúzskou alebo modernou kuchyňou a zdieľa našu vášeň pre kulinárske umenie. Ideálny kandidát by mal mať rozsiahle znalosti tradičnej aj modernej gastronómie, tímový hráč, čistotný.
Požiadavky:

- Skúsenosti ako kuchár alebo v podobnej pozícii.
- Profesionálne vzdelanie v oblasti kulinárskeho umenia.
- Silné komunikačné schopnosti.
- Kreativita a inovatívnosť v prístupe k príprave jedál.
- Príprava pokrmov na základe receptúr a štandardov.
- Dodržiavanie technologických postupov prípravy jedál.
- Zodpovednosť za kvalitu ponúkaných pokrmov.
- Dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
- Sledovanie skladových zásob.
- Čistota na pracovisku a v skladových priestoroch.
- Reprezentatívne vystupovanie, prezentácia prevádzky za účelom poskytnutia komplexných služieb prevádzky s dôrazom na uspokojenie požiadaviek zákazníka.

Zašlite svoj životopis a motivačný list na [email protected].

Tešíme sa na vašu kandidatúru!
Instagram: @colette.jadore

Zamestnanecké výhody, benefity

- Konkurencieschopný plat a benefity.
- Príležitosť pracovať v dynamickom a kreatívnom prostredí.
- Možnosť prispievať k rastu a úspechu našej reštaurácie.
- Pracovná doba od 12:30 do 22:00.
- Možnosť ukázať váš talent v otvorenej kuchyni, kde môžete vidieť priame reakcie vašich zákazníkov a hostí.
- Možnosť vzdelávania sa vo francúzskej kuchyni.
- Práca v mladom a aktívnom kolektíve.
- Výplata vždy načas, do 15. dňa v mesiaci na účte zamestnancov.

Informácie o výberovom konaní

Prosím, Vaše životopisy môžete zasielať aj na [email protected]

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

1.5.2024 (ostáva ešte 1 deň)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

Kuchár, Gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Prax na pozícii/v oblasti

2

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

- komunikatívnosť
- spoľahlivosť
- iniciatívnosť
- Minimálne 2 roky praxe v rovnakej pozícii,
- Orientácia na kvalitu,
- Vzťah k čistote v kuchyni,
- Kreativita a inovácia,
- Čistý register trestov,
- Platný zdravotný preukaz.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Colette- modern french cuisine, nový koncept francúzskej modernej kuchyne v hlavnom meste- Bratislava. Place to be! :)

Počet zamestnancov

3-4 zamestnanci

Kontakt

Kontaktná osoba: Mgr. Michaela Budáčová
E-mail: poslať životopis
ID: 4809815  Dátum zverejnenia: 16.4.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 500 EUR/mesiac