Kuchár/ Kuchárka - Moderná francúzska reštaurácia Colette v Bratislave
Colette Boutique s. r. o.
Krížna, Bratislava
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
ASAP
1 500 EUR/mesiacVýška mzdy na základe dohody a predchádzajúcich skúseností. + odmeny + tringelty
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hľadáme kuchára/kuchárku pre Modernú Francúzsku Reštauráciu!
Pridajte sa k nášmu dynamickému tímu v prestížnej modernej francúzskej reštaurácii Colette! Hľadáme vášnivého a inovatívneho kuchára, ktorý má skúsenosti s francúzskou alebo modernou kuchyňou a zdieľa našu vášeň pre kulinárske umenie. Ideálny kandidát by mal mať rozsiahle znalosti tradičnej aj modernej gastronómie, tímový hráč, čistotný.
Požiadavky:
- Skúsenosti ako kuchár alebo v podobnej pozícii.
- Profesionálne vzdelanie v oblasti kulinárskeho umenia.
- Silné komunikačné schopnosti.
- Kreativita a inovatívnosť v prístupe k príprave jedál.
- Príprava pokrmov na základe receptúr a štandardov.
- Dodržiavanie technologických postupov prípravy jedál.
- Zodpovednosť za kvalitu ponúkaných pokrmov.
- Dodržiavanie hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
- Sledovanie skladových zásob.
- Čistota na pracovisku a v skladových priestoroch.
- Reprezentatívne vystupovanie, prezentácia prevádzky za účelom poskytnutia komplexných služieb prevádzky s dôrazom na uspokojenie požiadaviek zákazníka.
Zašlite svoj životopis a motivačný list na [email protected].
Tešíme sa na vašu kandidatúru!
Instagram: @colette.jadore
Zamestnanecké výhody, benefity
- Konkurencieschopný plat a benefity.
- Príležitosť pracovať v dynamickom a kreatívnom prostredí.
- Možnosť prispievať k rastu a úspechu našej reštaurácie.
- Pracovná doba od 12:30 do 22:00.
- Možnosť ukázať váš talent v otvorenej kuchyni, kde môžete vidieť priame reakcie vašich zákazníkov a hostí.
- Možnosť vzdelávania sa vo francúzskej kuchyni.
- Práca v mladom a aktívnom kolektíve.
- Výplata vždy načas, do 15. dňa v mesiaci na účte zamestnancov.
Informácie o výberovom konaní
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
Jazykové znalosti
Prax na pozícii/v oblasti
Počet rokov praxe
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- spoľahlivosť
- iniciatívnosť
- Minimálne 2 roky praxe v rovnakej pozícii,
- Orientácia na kvalitu,
- Vzťah k čistote v kuchyni,
- Kreativita a inovácia,
- Čistý register trestov,
- Platný zdravotný preukaz.