Kuchár; kuchár prípravar Staničného Pivovaru na žst. Košice

CLAUDE s.r.o.

Miesto práce
Staničné námestie, Košice
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
Od 1 000 EUR/mesiaczákladná zložka mzdy je 7 €/ hod. brutto /za odpracované plánované zmeny - predpokladaná priemerná mzda od 900 - 1 300,00 € v čistom (základná mzda + odmena určená prev. manažérom + príplatky podľa ZP/ - závisí od skúseností a praxe

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Ponúkame možnosť stať sa súčasťou nášho tímu, kde ti bude robiť radosť reprezentovať umenie gastronómie v priestoroch Stanica Košice.
Čo robí náš-a kuchár-ka, kuchár-ka prípravár/ka ?

- varí podľa predložených receptúr a aranžuje pripravované pokrmy s vysokým dôrazom na estetickú stránku servírovania
- príprava mäsa / krájanie, mletie, balenie/
- príprava polotovarov a ponúkaných jedál a la carte
- zodpovedá za správne skladovanie surovín a kontroluje ich čerstvosť
- dodržuje správne technologické postupy
- podieľa sa na mesačných inventúrach
- dodržiava stanovené hygienické štandardy a čisto
- koordinuje objednávky surovín a polotovary pre výrobu jedál

Zamestnanecké výhody, benefity

- ponúkame rôzne možnosti : zmenový režim od krátky dlhý týždeň ; klasický - 5 dní do týždňa - 8,5 hodín
- stabilnú prácu - výplatu na stanovený termín
- profesionálny rast -rôzne školenia, prezentácie
- pracovné oblečenie a obuv
- prácu v dynamickom kolektíve

Informácie o výberovom konaní

Podmienkou prijatia je platný zdravotný preukaz a osvedčenie o spôsobilosti, tj. výučný list (maturita z potravinárskeho odboru), alebo získané osvedčenie z Červeného kríža.


Vopred ďakujeme všetkým uchádzačom za prejavený záujem. Kontaktovať budeme iba vybratých kandidátov, na základe zaslaných materiálov.


Zaslaním Vášho životopisu zároveň dávate súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov za účelom výberu kandidátov v zmysle Zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

kuchár, čašník

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

hospodárenie so surovinami, znalosť HCCP, hygienické návyky

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

- maloobchodná prevádzka potravín

Počet zamestnancov

50-99 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: Jana Plichtová
Tel.: +421948944656
E-mail: poslať životopis
ID: 4501719  Dátum zverejnenia: 16.1.2023  Základná zložka mzdy (brutto): 1 000 EUR/mesiac