Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Prevádzkový Manager
CITY GASTRO s. r. o.
Miesto práce
Na barine, Bratislava
Na barine, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
01.05.2021 alebo dohodou
01.05.2021 alebo dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
800 - 1 300 EUR/mesiacvariabilná zložka mzdy , záleží od skúseností a zručností uchádzača
800 - 1 300 EUR/mesiacvariabilná zložka mzdy , záleží od skúseností a zručností uchádzača
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Do našej prevádzky DS, ktorá poskytuje služby spojené s výrobou, prípravou a distribúciou celodennej stravy hľadáme kolegu, ktorý má znalosti v gastronómii a závodnom stravovaní. Jeho náplňou práce bude:
- zodpovednosť za plynulý chod prevádzky
- riadi, kontroluje a koordinuje zamestnancov zverenej prevádzky
- denné sledovanie čerpania limitu stravnej jednotky a prevádzkových nákladov na prípravu stravy
- kontrola mesačných podkladov na fakturáciu za stravovacie jednotky
- zodpovednosť za kalkulácie jedál a predpísané diéty, následná kontrola
- zodpovednosť za dodržiavanie receptúr a technológií pri príprave jedál
- určuje technologických postupov a kalkulácie podľa počtu stravníkov
- zostavuje jedálnych lístkov v spolupráci s diétnou sestrou
- prax v skladovom systéme
- zodpovednosť za čistotu, efektívnosť a celkový bezproblémový chod prevádzky
- vykonáva kontrolnú činnosť a zodpovedá za dodržiavanie HACCP
- vypracúva a podieľa sa na spracovaní interných predpisov
- zodpovednosť za kvalitu poskytnutých služieb
- rieši sťažnosti a reklamácii zákazníkov,
- vyhľadáva nedostatky a následne navrhuje zlepšenia
- uprednostníme uchádzača so skúsenosťami na vedúcej pozícii v podobnom zariadení /školská jedáleň, domov seniorov a iné ...../
- zodpovednosť za plynulý chod prevádzky
- riadi, kontroluje a koordinuje zamestnancov zverenej prevádzky
- denné sledovanie čerpania limitu stravnej jednotky a prevádzkových nákladov na prípravu stravy
- kontrola mesačných podkladov na fakturáciu za stravovacie jednotky
- zodpovednosť za kalkulácie jedál a predpísané diéty, následná kontrola
- zodpovednosť za dodržiavanie receptúr a technológií pri príprave jedál
- určuje technologických postupov a kalkulácie podľa počtu stravníkov
- zostavuje jedálnych lístkov v spolupráci s diétnou sestrou
- prax v skladovom systéme
- zodpovednosť za čistotu, efektívnosť a celkový bezproblémový chod prevádzky
- vykonáva kontrolnú činnosť a zodpovedá za dodržiavanie HACCP
- vypracúva a podieľa sa na spracovaní interných predpisov
- zodpovednosť za kvalitu poskytnutých služieb
- rieši sťažnosti a reklamácii zákazníkov,
- vyhľadáva nedostatky a následne navrhuje zlepšenia
- uprednostníme uchádzača so skúsenosťami na vedúcej pozícii v podobnom zariadení /školská jedáleň, domov seniorov a iné ...../
Zamestnanecké výhody, benefity
Práca v stabilnej gastronomickej spoločnosti
Profesionálny rast a rozvoj v rámci danej pozície
Práca v mladom, dynamickom kolektíve
Multi šport karta čiastočne hradená zamestnávateľom
Profesionálny rast a rozvoj v rámci danej pozície
Práca v mladom, dynamickom kolektíve
Multi šport karta čiastočne hradená zamestnávateľom
Informácie o výberovom konaní
Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
ekonomické / gastronómia v odbore
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Skladové hospodárstvo - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie, ideálne ekonomický smer alebo manažment gastronómia
• Min. 5 rokov praxe v oblasti gastronómia
• Praktické znalosti v marketingu
• Znalosti finančného manažmentu a analytické myslenie
• Vyjednávacie, komunikačné a prezentačné zručnosti
• Orientácia na zákazníka a na dlhodobé vzťahy
• Min. 5 rokov praxe v oblasti gastronómia
• Praktické znalosti v marketingu
• Znalosti finančného manažmentu a analytické myslenie
• Vyjednávacie, komunikačné a prezentačné zručnosti
• Orientácia na zákazníka a na dlhodobé vzťahy
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Naša spoločnosť CITY GASTRO poskytuje komplexné služby v oblasti gastro už od roku 2011.
Sme špecialisti na spoločné stravovanie, naše prevádzky sa nachádzajú vo firmách, školách, nemocniciach a v zariadeniach sociálnych a opatrovateľských služieb.
Prevádzkujeme tiež niekoľko a la carte reštaurácií a kaviarní a poskytujeme aj komplexné cateringové služby.
Našou misiou je kreatívna kuchyňa, naším cieľom chutné a zdravé jedlá.
Tím CITY GASTRO tvoria kuchári a manažéri s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti gastronómie.
www.citygastro.sk
Sme špecialisti na spoločné stravovanie, naše prevádzky sa nachádzajú vo firmách, školách, nemocniciach a v zariadeniach sociálnych a opatrovateľských služieb.
Prevádzkujeme tiež niekoľko a la carte reštaurácií a kaviarní a poskytujeme aj komplexné cateringové služby.
Našou misiou je kreatívna kuchyňa, naším cieľom chutné a zdravé jedlá.
Tím CITY GASTRO tvoria kuchári a manažéri s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti gastronómie.
www.citygastro.sk
Počet zamestnancov
100-149 zamestnancov
ID: 4011620
Dátum zverejnenia: 15.4.2021
2021-04-15
lokalita: Bratislava Pozícia: Obchodný manažér Spoločnosť: CITY GASTRO s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto): 800 EUR/mesiac