Logo Centrum účelových zariadení

Šéfkuchár strediska

Centrum účelových zariadení

Miesto práce
Smrekovec, Donovaly
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 500 EUR/mesiacod 1 500 EUR + podľa skúseností kandidáta

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti


  • Príprava pokrmov v stravovacom zariadení príspevkovej organizácie Ministerstva vnútra
  • Dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
  • Dodržiavanie stanovených food-cost nákladov
  • Zostavovanie jedálneho lístka
  • Fyzická inventúra skladov
  • Príprava objednávok surovín
  • Dodržiava zásady ekonomického narábania so surovinami
  • Dodržiavanie správnych technologických a kvalitatívnych postupov podľa európskych štandardov
  • Dodržiavanie sanitačného programu a všeobecne záväzných predpisov v oblasti osobnej, prevádzkovej hygieny, BOZP a PO
  • Vykonáva a plní ďalšie úlohy súvisiace s dohodnutým druhom práce podľa pokynov nadriadeného


Zamestnanecké výhody, benefity

  • Príspevok na zdravotné poistenie a lepšiu zdravotnú starostlivosť
  • Dodatočná dovolenka pre viac oddychu a nabratie nových síl
  • Výhody podľa kolektívnej zmluvy pre zlepšenie pracovného a súkromného života
  • Možnosť služobného ubytovania

Informácie o výberovom konaní

Do užšieho výberu budú zaradení uchádzači na základe životopisov. Po starostlivom posúdení všetkých žiadostí budeme kontaktovať iba uchádzačov postupujúcich do ďalšieho výberového kola a ostatné žiadosti spolu so životopismi budú skartované podľa zákona o ochrane osobných údajov. Ďakujeme za pochopenie a za prejavený záujem.
Žiadosť so stručným pracovným životopisom zašlite e-mailom na: smrekovec.riaditel@cuz.sk

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

kuchár, gastronómia

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • Odborná spôsobilosť na epidemiologicky závažné činnosti
  • Ochota pracovať, učiť sa
  • Spoľahlivosť
  • Samostatnosť
  • Kreativita
  • Tímový hráč
  • Záujem o novinky v gastronómii
  • Typicky požadované vzdelanie: Kuchárske
  • Hard skills: Príprava jedál, varenie, riadenie kuchyne
  • Soft skills: Komunikácia, manažment času, riešenie problémov

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Štátna príspevková organizácia, hlavnou činnosťou organizácie je poskytovanie rekreačných, stravovacích a vzdelávacích služieb.

Počet zamestnancov

250-499 zamestnancov
ID: 5102007  Dátum zverejnenia: 18.6.2025  Základná zložka mzdy (brutto): 1 500 EUR/mesiac