Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Manažér reštaurácie (GMA)
BUCCANERA, s. r. o.
Miesto práce
Záhorská Bystrica
Záhorská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
2 000 - 3 000 EUR/mesiac
2 000 - 3 000 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Do novej rodinnej reštaurácie v Záhorskej Bystrici hľadáme vhodného kandidáta na post manažéra reštaurácie. Práca je vhodná iba pre človeka so skúsenosťami, ktorý sa už v minulosti podieľal na otváraní alebo riadení podobného typu a la carte reštaurácií (cca 16 zamestnancov, dvojzmenná prevádzka, kapacita 120 miest na sedenie, sezónne menu, letná terasa s grilom, vysoká úroveň jedál a servisu, zážitková gastronómia).
Hľadáme človeka, ktorého gastronómia baví, žije ňou, sleduje nové trendy v gastrosektore a nebojí sa tieto nové postupy aj presadzovať a implementovať.
Náplňou práce manažéra BISTRIC Restaurant bude predovšetkým:
- podpora majiteľa reštaurácie v realizácii navrhnutej stratégie podnikania a podieľanie sa na jej ďalšom rozvoji,
- zodpovednosť za plnenie ekonomických cieľov,
- nastavenie, kontrola a optimalizácia prevádzkových procesov,
- zabezpečenie celkového plynulého chodu reštaurácie,
- zabezpečenie vysokej kvality zákazníckeho servisu,
- kultivovaná prozákaznícka orientácia, budovanie dobrého mena podniku, management sťažností,
- zodpovednosť za všetok personál reštaurácie, za výber, školenie, motiváciu, vedenie a plánovanie pracovného času,
- v prípade potreby aj operatívne zastúpenie kolegov,
- participácia na vytváraní nového, sezónneho menu a nápojového lístka, najmä s prihliadnutím na cenové kalkulácie a celkové náklady,
- dohľad nad výberom dodávateľov a komunikáciou s nimi, objednávanie a prijímanie tovaru, kontrola kvality dodaného tovaru a nákladov,
- plánovanie a realizácia eventov, ich personálne, materiálne a organizačné zabezpečenie a finančné nastavenie,
- spracovanie uzávierky, výkazov, manipulácia s tržbami,
- zodpovednosť za čistotu a dodržiavanie hygienických predpisov, gastronomických zásad HACCP a BOZP.
Hľadáme človeka, ktorého gastronómia baví, žije ňou, sleduje nové trendy v gastrosektore a nebojí sa tieto nové postupy aj presadzovať a implementovať.
Náplňou práce manažéra BISTRIC Restaurant bude predovšetkým:
- podpora majiteľa reštaurácie v realizácii navrhnutej stratégie podnikania a podieľanie sa na jej ďalšom rozvoji,
- zodpovednosť za plnenie ekonomických cieľov,
- nastavenie, kontrola a optimalizácia prevádzkových procesov,
- zabezpečenie celkového plynulého chodu reštaurácie,
- zabezpečenie vysokej kvality zákazníckeho servisu,
- kultivovaná prozákaznícka orientácia, budovanie dobrého mena podniku, management sťažností,
- zodpovednosť za všetok personál reštaurácie, za výber, školenie, motiváciu, vedenie a plánovanie pracovného času,
- v prípade potreby aj operatívne zastúpenie kolegov,
- participácia na vytváraní nového, sezónneho menu a nápojového lístka, najmä s prihliadnutím na cenové kalkulácie a celkové náklady,
- dohľad nad výberom dodávateľov a komunikáciou s nimi, objednávanie a prijímanie tovaru, kontrola kvality dodaného tovaru a nákladov,
- plánovanie a realizácia eventov, ich personálne, materiálne a organizačné zabezpečenie a finančné nastavenie,
- spracovanie uzávierky, výkazov, manipulácia s tržbami,
- zodpovednosť za čistotu a dodržiavanie hygienických predpisov, gastronomických zásad HACCP a BOZP.
Zamestnanecké výhody, benefity
Ponúkame:
- štandardný a férový pracovný vzťah na plný úväzok podľa Zákonníka práce,
- nadštandardné finančné ohodnotenie (nadčasy a zákonné príplatky za víkendy a sviatky sú už zahrnuté v plate),
- v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie,
- zamestnanecké zľavy,
- platenú dovolenku podľa Zákonníka práce,
- prácu v atraktívnom pracovnom prostredí novej reštaurácie vybavenej špičkovými technológiami,
- stabilné miesto výkonu práce,
- školenia na rozvíjanie zručností a profesijný rozvoj,
- nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku,
- mladý a progresívny pracovný tím.
- štandardný a férový pracovný vzťah na plný úväzok podľa Zákonníka práce,
- nadštandardné finančné ohodnotenie (nadčasy a zákonné príplatky za víkendy a sviatky sú už zahrnuté v plate),
- v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie,
- zamestnanecké zľavy,
- platenú dovolenku podľa Zákonníka práce,
- prácu v atraktívnom pracovnom prostredí novej reštaurácie vybavenej špičkovými technológiami,
- stabilné miesto výkonu práce,
- školenia na rozvíjanie zručností a profesijný rozvoj,
- nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku,
- mladý a progresívny pracovný tím.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Expert (C2) a Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
Microsoft Office - Pokročilý
Pokladňa - Pokročilý
FoodMan - Pokročilý
Pokladňa - Pokročilý
FoodMan - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Prax na pozícii/v oblasti
F&B manager, prevádzkar
Počet rokov praxe
5
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Hľadáme manažéra, ktorý má podnikateľského ducha, je zodpovedný, má dobré organizačné schopnosti, je komunikatívny, schopný pracovať v tíme ale aj samostatne, je prirodzený leader s „hands on“ mentalitou. Uprednostňujeme uchádzača, ktorý je časovo flexibilný a schopný pracovať pod tlakom. Samozrejmosťou sú čistotnosť, kultivované vystupovanie a čistý register trestov.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Sme nová rodinná reštaurácia v Záhorskej Bystrici v Bratislave s názvom BISTRIC Restaurant. Naša kuchyňa vsádza na kvalitné, podľa možnosti lokálne suroviny, sezónnosť, gastrotradície Záhoria a Bratislavy, ale nebojíme sa ani nového prístupu ku klasickým a svetovým jedlám. Reštaurácia je situovaná v novostavbe postavenej za týmto účelom, disponuje novým moderným vybavením a vkusným interiérom. V letnej sezóne prevádzkuje vonkajšiu terasu s grilom. Celý podnik nesie rodinné rysy a snaží sa vytvoriť priateľské a férové pracovné prostredie. Reštaurácia sa pýši aj bohatou vinotékou s dobrou ponukou Slovenských a svetových vín.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 4577443
Dátum zverejnenia: 5.8.2023
2023-08-05
lokalita: Bratislava Pozícia: Prevádzkar Spoločnosť: BUCCANERA, s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto): 2 000 EUR/mesiac