Šéfkuchár (Head Chef)

BUCCANERA, s. r. o.

Miesto práce
Bratislava-Záhorská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 700 - 2 200 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hlavnou úlohou Šéfkuchára Bistric Restaurant bude organizácia a riadenie chodu kuchyne, vytváranie a zavádzanie štandardov hygieny podľa HACCP, kvality surovín a výsledných jedál. Osvojenie si vínnej karty a nápojového menu s pripomienkami pre kolegov ktorí ich tvoria. Priateľské nastavenie voči čašníkom a zamestnancom celej reštaurácie. Dohľad nad zamestnancami kuchyne a zodpovednosť nad zverenými surovinami a vybavením. V neposlednom rade vytváranie sezónnych menu, eventových menu s párovaním vín v osnovách našeho konceptu v spolupráci s druhým šéfkuchárom, executive šéfkuchárom a hlavnými čašníkmi s ktorými budete zomknutí v perfektnom tíme vedúcich. Bude schopný príkladným vedením učiť menej skúsených, či nových kolegov. Koncept kuchyne má DNA vo francúzskej škole varenia, ktoré sú nenásilne aplikované ako Európska/Kontinentálna tradičná kuchyňa. Máme v pláne vyrábať si vlastné polotovary, sušiť si vlastné mäso a piecť si vlastný chlieb, chceme mať oporu vo vlastných nakladaných a fermentovaných výrobkoch. Toto všetko budeme umne zapájať do meniaceho sa sezónneho menu. Zadanie pre kuchyňu má svoje rámce a nového kolegu šéfkuchára budú viac inšpirovať než limitovať: Chceme ponúknuť hosťom jedlá s fokusom na samotné hlavné suroviny a prevedenie v jednoduhšom spôsobe platingu, kde kvalita surovín a ich finálne spracovanie sú najdôležitejšie a chyby v exekúcii sa už veľmi nedajú zakryť ozdobami, či väčším množstvom omáčky. Pozícia je vhodná pre uchádzača, ktorý sa nebojí zodpovednosti, má svoj názor a skúsenosti, ktoré vie ponúknuť celému tímu. Vyžaduje si priateľskú komunikatívnu povahu, schopnosť byť autoritou, férový prístup, schopnosť riešiť problémy a formovať funkčný pracovný tím.

Zamestnanecké výhody, benefity

Ponúkame:
• štandardný a férový pracovný vzťah na plný úväzok podľa Zákonníka práce
• pracovný čas 170 hodín mesačne
• dva celé víkendy v mesiaci voľné (myslíme aj na Váš rodinný život)
• dlhý-krátky týždeň
• zákonné príplatky za víkendy, sviatky sú zahrnuté v plate podľa fondu na daný rok
• iba dohodnuté nadčasy
• v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie
• zamestnanecké zľavy
• platenú dovolenku podľa Zákonníka práce
• od 23. 12. do 9. 1. celopodnikovú dovolenku, okrem Silvestrovského večera a prípravy naň
• rovnošatu
• príspevok na údržbu rovnošaty ako súčasť platu
• školenia na rozvíjanie zručností a profesný rozvoj
• nové, moderné, nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku
• mladý a progresívny pracovný tím

Informácie o výberovom konaní

Podmienkou je zaslanie štruktúrovaného životopisu a krátkeho motivačného listu. Uprednostňujeme uchádzačov, ktorí sa chcú zdokonaľovať a nehľadajú “iba” prácu. Následne bude telefonicky dohodnuté osobné stretnutie a krátky, priateľský pohovor.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Kuchár

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Expert (C2) a Anglický jazyk - Začiatočník (A2)

Prax na pozícii/v oblasti

Šéfkuchár

Počet rokov praxe

4

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Spúšťame úplne novú reštauráciu a vytvárame tím ľudí, ktorí majú vzťah k dobrému jedlu, poctivej práci a majú chuť posúvať ďalej nielen seba, ale aj svojich kolegov. Hľadáme ľudí, ktorí sú zodpovední, otvorení, komunikatívni, schopní pracovať v tíme, riešiť pracovné úlohy a problémy spoločne a proaktívne. Uprednostňujeme uchádzačov s prozákazníckym myslením, priateľskou a milou povahou, pretože dobré jedlo vzniká v dobrej atmosfére. Samozrejmosťou sú čistotnosť, hygienické štandardy, platný zdravotný preukaz a čistý register trestov.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Sme nová rodinná reštaurácia v Záhorskej Bystrici v Bratislave s názvom BISTRIC Restaurant. Naša kuchyňa vsádza na kvalitné, podľa možnosti lokálne suroviny, sezónnosť, gastrotradície Záhoria a Bratislavy, ale nebojíme sa ani nového prístupu ku klasickým a svetovým jedlám. Reštaurácia je situovaná v novostavbe postavenej za týmto účelom, disponuje novým moderným vybavením a vkusným interiérom. V letnej sezóne prevádzkuje vonkajšiu terasu s grilom. Celý podnik nesie rodinné rysy a snaží sa vytvoriť priateľské a férové pracovné prostredie. Reštaurácia sa pýši aj bohatou vinotékou s dobrou ponukou Slovenských a svetových vín.

Počet zamestnancov

10-19 zamestnancov
ID: 4475878  Dátum zverejnenia: 6.9.2023  Základná zložka mzdy (brutto): 1 700 EUR/mesiac