Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Šéfkuchár (Head Chef)
BUCCANERA, s. r. o.
Miesto práce
Bratislava-Záhorská Bystrica
Bratislava-Záhorská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 700 - 2 200 EUR/mesiac
1 700 - 2 200 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hlavnou úlohou Šéfkuchára Bistric Restaurant bude organizácia a riadenie chodu kuchyne, vytváranie a zavádzanie štandardov hygieny podľa HACCP, kvality surovín a výsledných jedál. Osvojenie si vínnej karty a nápojového menu s pripomienkami pre kolegov ktorí ich tvoria. Priateľské nastavenie voči čašníkom a zamestnancom celej reštaurácie. Dohľad nad zamestnancami kuchyne a zodpovednosť nad zverenými surovinami a vybavením. V neposlednom rade vytváranie sezónnych menu, eventových menu s párovaním vín v osnovách našeho konceptu v spolupráci s druhým šéfkuchárom, executive šéfkuchárom a hlavnými čašníkmi s ktorými budete zomknutí v perfektnom tíme vedúcich. Bude schopný príkladným vedením učiť menej skúsených, či nových kolegov. Koncept kuchyne má DNA vo francúzskej škole varenia, ktoré sú nenásilne aplikované ako Európska/Kontinentálna tradičná kuchyňa. Máme v pláne vyrábať si vlastné polotovary, sušiť si vlastné mäso a piecť si vlastný chlieb, chceme mať oporu vo vlastných nakladaných a fermentovaných výrobkoch. Toto všetko budeme umne zapájať do meniaceho sa sezónneho menu. Zadanie pre kuchyňu má svoje rámce a nového kolegu šéfkuchára budú viac inšpirovať než limitovať: Chceme ponúknuť hosťom jedlá s fokusom na samotné hlavné suroviny a prevedenie v jednoduhšom spôsobe platingu, kde kvalita surovín a ich finálne spracovanie sú najdôležitejšie a chyby v exekúcii sa už veľmi nedajú zakryť ozdobami, či väčším množstvom omáčky. Pozícia je vhodná pre uchádzača, ktorý sa nebojí zodpovednosti, má svoj názor a skúsenosti, ktoré vie ponúknuť celému tímu. Vyžaduje si priateľskú komunikatívnu povahu, schopnosť byť autoritou, férový prístup, schopnosť riešiť problémy a formovať funkčný pracovný tím.
Zamestnanecké výhody, benefity
Ponúkame:
• štandardný a férový pracovný vzťah na plný úväzok podľa Zákonníka práce
• pracovný čas 170 hodín mesačne
• dva celé víkendy v mesiaci voľné (myslíme aj na Váš rodinný život)
• dlhý-krátky týždeň
• zákonné príplatky za víkendy, sviatky sú zahrnuté v plate podľa fondu na daný rok
• iba dohodnuté nadčasy
• v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie
• zamestnanecké zľavy
• platenú dovolenku podľa Zákonníka práce
• od 23. 12. do 9. 1. celopodnikovú dovolenku, okrem Silvestrovského večera a prípravy naň
• rovnošatu
• príspevok na údržbu rovnošaty ako súčasť platu
• školenia na rozvíjanie zručností a profesný rozvoj
• nové, moderné, nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku
• mladý a progresívny pracovný tím
• štandardný a férový pracovný vzťah na plný úväzok podľa Zákonníka práce
• pracovný čas 170 hodín mesačne
• dva celé víkendy v mesiaci voľné (myslíme aj na Váš rodinný život)
• dlhý-krátky týždeň
• zákonné príplatky za víkendy, sviatky sú zahrnuté v plate podľa fondu na daný rok
• iba dohodnuté nadčasy
• v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie
• zamestnanecké zľavy
• platenú dovolenku podľa Zákonníka práce
• od 23. 12. do 9. 1. celopodnikovú dovolenku, okrem Silvestrovského večera a prípravy naň
• rovnošatu
• príspevok na údržbu rovnošaty ako súčasť platu
• školenia na rozvíjanie zručností a profesný rozvoj
• nové, moderné, nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku
• mladý a progresívny pracovný tím
Informácie o výberovom konaní
Podmienkou je zaslanie štruktúrovaného životopisu a krátkeho motivačného listu. Uprednostňujeme uchádzačov, ktorí sa chcú zdokonaľovať a nehľadajú “iba” prácu. Následne bude telefonicky dohodnuté osobné stretnutie a krátky, priateľský pohovor.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Kuchár
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Expert (C2) a Anglický jazyk - Začiatočník (A2)
Prax na pozícii/v oblasti
Šéfkuchár
Počet rokov praxe
4
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Spúšťame úplne novú reštauráciu a vytvárame tím ľudí, ktorí majú vzťah k dobrému jedlu, poctivej práci a majú chuť posúvať ďalej nielen seba, ale aj svojich kolegov. Hľadáme ľudí, ktorí sú zodpovední, otvorení, komunikatívni, schopní pracovať v tíme, riešiť pracovné úlohy a problémy spoločne a proaktívne. Uprednostňujeme uchádzačov s prozákazníckym myslením, priateľskou a milou povahou, pretože dobré jedlo vzniká v dobrej atmosfére. Samozrejmosťou sú čistotnosť, hygienické štandardy, platný zdravotný preukaz a čistý register trestov.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Sme nová rodinná reštaurácia v Záhorskej Bystrici v Bratislave s názvom BISTRIC Restaurant. Naša kuchyňa vsádza na kvalitné, podľa možnosti lokálne suroviny, sezónnosť, gastrotradície Záhoria a Bratislavy, ale nebojíme sa ani nového prístupu ku klasickým a svetovým jedlám. Reštaurácia je situovaná v novostavbe postavenej za týmto účelom, disponuje novým moderným vybavením a vkusným interiérom. V letnej sezóne prevádzkuje vonkajšiu terasu s grilom. Celý podnik nesie rodinné rysy a snaží sa vytvoriť priateľské a férové pracovné prostredie. Reštaurácia sa pýši aj bohatou vinotékou s dobrou ponukou Slovenských a svetových vín.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 4475878
Dátum zverejnenia: 6.9.2023
2023-09-06
lokalita: Bratislava Pozícia: Šéfkuchár Spoločnosť: BUCCANERA, s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 700 EUR/mesiac