Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Hlavný čašník (Captain)
BUCCANERA, s. r. o.
Miesto práce
Bratislava-Záhorská Bystrica
Bratislava-Záhorská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 600 - 2 200 EUR/mesiac
1 600 - 2 200 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Organizácia a riadenie obsluhy v celej reštaurácii, vytváranie a napĺňanie štandardov obsluhy, zaškolenie nových kolegov čašníkov, ale aj samotná obsluha a debaras stolov, ktorá slúži ako príklad pre ostatných kolegov. Dohliada na kvalitu obsluhy ako napr. párovanie jedál s vínami, na čistotu v hosťovskej časti reštaurácie, čistotu a upravenosť rovnošiat. V prípade potreby rieši konfliktné situácie či už so zákazníkom alebo medzi členmi tímu, pričom si zachováva chladnú hlavu, profesionálny a prozákaznícky prístup. Svojimi nápadmi a pripomienkami sa spolupodieľa nielen na tvorbe menu, ale aj na celom koncepte reštaurácie. K zodpovednosti vrchného čašníka patria tiež spracovanie tržieb, inventúr, vybavovanie rezervácií, príprava objednávok tovaru. Osvojí si základné tovaroznalectvo, pozná detailne celé menu vrátane kulinárskych postupov a ich prípravy, vie, ako má byť jedlo servírované. Pozícia je vhodná pre uchádzača, ktorý sa nebojí zodpovednosti, má svoj názor a skúsenosti, ktoré vie ponúknuť celému tímu. Vyžaduje si priateľskú komunikatívnu povahu, schopnosť byť autoritou, férový prístup, schopnosť riešiť problémy a formovať funkčný pracovný tím.
Zamestnanecké výhody, benefity
Ponúkame:
• štandardný a férový pracovný vzťah na plný úväzok podľa Zákonníka práce
• pracovný čas160 hodín mesačne
• dva celé víkendy v mesiaci voľné (myslíme aj na Váš rodinný život)
• dĺžku zmeny 8 resp.10h nepravidelne rozvrhnutých v dvojtýždňovej rotácii - ranná zmena, popoludňajšia zmena. Týmto spôsobom sa chceme vyhnúť zaužívanému nastaveniu “dlhý-krátky týždeň” s náročnými 12 a viac hodinovými zmenami. Naše časy zmien sú férové a udržateľné
• zákonné príplatky za víkendy, sviatky sú zahrnuté v plate podľa fondu na daný rok
• iba dohodnuté nadčasy
• v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie
• zamestnanecké zľavy
• platenú dovolenku podľa Zákonníka práce
• od 23. 12. do 9. 1. celopodnikovú dovolenku, okrem Silvestrovského večera a prípravy naň
• rovnošatu
• príspevok na údržbu rovnošaty ako súčasť platu
• školenia na rozvíjanie zručností a profesný rozvoj
• nové, moderné, nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku
• mladý a progresívny pracovný tím
• štandardný a férový pracovný vzťah na plný úväzok podľa Zákonníka práce
• pracovný čas160 hodín mesačne
• dva celé víkendy v mesiaci voľné (myslíme aj na Váš rodinný život)
• dĺžku zmeny 8 resp.10h nepravidelne rozvrhnutých v dvojtýždňovej rotácii - ranná zmena, popoludňajšia zmena. Týmto spôsobom sa chceme vyhnúť zaužívanému nastaveniu “dlhý-krátky týždeň” s náročnými 12 a viac hodinovými zmenami. Naše časy zmien sú férové a udržateľné
• zákonné príplatky za víkendy, sviatky sú zahrnuté v plate podľa fondu na daný rok
• iba dohodnuté nadčasy
• v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie
• zamestnanecké zľavy
• platenú dovolenku podľa Zákonníka práce
• od 23. 12. do 9. 1. celopodnikovú dovolenku, okrem Silvestrovského večera a prípravy naň
• rovnošatu
• príspevok na údržbu rovnošaty ako súčasť platu
• školenia na rozvíjanie zručností a profesný rozvoj
• nové, moderné, nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku
• mladý a progresívny pracovný tím
Informácie o výberovom konaní
Hľadáme záujemcov s chuťou tvoriť nový koncept, a preto je podmienkou zaslanie štruktúrovaného životopisu a krátkeho motivačného listu. Uprednostňujeme uchádzačov, ktorí sa chcú zdokonaľovať a nehľadajú “iba” prácu. Následne bude telefonicky dohodnuté osobné stretnutie a krátky, priateľský pohovor.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
Čašník
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Expert (C2) a Anglický jazyk - Začiatočník (A2)
Prax na pozícii/v oblasti
Vedúci čašník
Počet rokov praxe
4
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Spúšťame úplne novú reštauráciu a vytvárame tím ľudí, ktorí majú vzťah k dobrému jedlu, poctivej práci a majú chuť posúvať ďalej nielen seba, ale aj svojich kolegov. Hľadáme ľudí, ktorí sú zodpovední, otvorení, komunikatívni, schopní pracovať v tíme, riešiť pracovné úlohy a problémy spoločne a proaktívne. Uprednostňujeme uchádzačov s prozákazníckym myslením, priateľskou a milou povahou, pretože dobré jedlo vzniká v dobrej atmosfére. Samozrejmosťou sú čistotnosť, hygienické štandardy, platný zdravotný preukaz a čistý register trestov.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Sme nová rodinná reštaurácia v Záhorskej Bystrici v Bratislave s názvom BISTRIC Restaurant. Naša kuchyňa vsádza na kvalitné, podľa možnosti lokálne suroviny, sezónnosť, gastrotradície Záhoria a Bratislavy, ale nebojíme sa ani nového prístupu ku klasickým a svetovým jedlám. Reštaurácia je situovaná v novostavbe postavenej za týmto účelom, disponuje novým moderným vybavením a vkusným interiérom. V letnej sezóne prevádzkuje vonkajšiu terasu s grilom. Celý podnik nesie rodinné rysy a snaží sa vytvoriť priateľské a férové pracovné prostredie. Reštaurácia sa pýši aj bohatou vinotékou s dobrou ponukou Slovenských a svetových vín.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 4460641
Dátum zverejnenia: 22.5.2023
2023-05-22
lokalita: Bratislava Pozícia: Čašník Spoločnosť: BUCCANERA, s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 600 EUR/mesiac