Hlavný čašník (Captain)

BUCCANERA, s. r. o.

Miesto práce
Bratislava-Záhorská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 600 - 2 200 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Organizácia a riadenie obsluhy v celej reštaurácii, vytváranie a napĺňanie štandardov obsluhy, zaškolenie nových kolegov čašníkov, ale aj samotná obsluha a debaras stolov, ktorá slúži ako príklad pre ostatných kolegov. Dohliada na kvalitu obsluhy ako napr. párovanie jedál s vínami, na čistotu v hosťovskej časti reštaurácie, čistotu a upravenosť rovnošiat. V prípade potreby rieši konfliktné situácie či už so zákazníkom alebo medzi členmi tímu, pričom si zachováva chladnú hlavu, profesionálny a prozákaznícky prístup. Svojimi nápadmi a pripomienkami sa spolupodieľa nielen na tvorbe menu, ale aj na celom koncepte reštaurácie. K zodpovednosti vrchného čašníka patria tiež spracovanie tržieb, inventúr, vybavovanie rezervácií, príprava objednávok tovaru. Osvojí si základné tovaroznalectvo, pozná detailne celé menu vrátane kulinárskych postupov a ich prípravy, vie, ako má byť jedlo servírované. Pozícia je vhodná pre uchádzača, ktorý sa nebojí zodpovednosti, má svoj názor a skúsenosti, ktoré vie ponúknuť celému tímu. Vyžaduje si priateľskú komunikatívnu povahu, schopnosť byť autoritou, férový prístup, schopnosť riešiť problémy a formovať funkčný pracovný tím.

Zamestnanecké výhody, benefity

Ponúkame:
• štandardný a férový pracovný vzťah na plný úväzok podľa Zákonníka práce
• pracovný čas160 hodín mesačne
• dva celé víkendy v mesiaci voľné (myslíme aj na Váš rodinný život)
• dĺžku zmeny 8 resp.10h nepravidelne rozvrhnutých v dvojtýždňovej rotácii - ranná zmena, popoludňajšia zmena. Týmto spôsobom sa chceme vyhnúť zaužívanému nastaveniu “dlhý-krátky týždeň” s náročnými 12 a viac hodinovými zmenami. Naše časy zmien sú férové a udržateľné
• zákonné príplatky za víkendy, sviatky sú zahrnuté v plate podľa fondu na daný rok
• iba dohodnuté nadčasy
• v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie
• zamestnanecké zľavy
• platenú dovolenku podľa Zákonníka práce
• od 23. 12. do 9. 1. celopodnikovú dovolenku, okrem Silvestrovského večera a prípravy naň
• rovnošatu
• príspevok na údržbu rovnošaty ako súčasť platu
• školenia na rozvíjanie zručností a profesný rozvoj
• nové, moderné, nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku
• mladý a progresívny pracovný tím

Informácie o výberovom konaní

Hľadáme záujemcov s chuťou tvoriť nový koncept, a preto je podmienkou zaslanie štruktúrovaného životopisu a krátkeho motivačného listu. Uprednostňujeme uchádzačov, ktorí sa chcú zdokonaľovať a nehľadajú “iba” prácu. Následne bude telefonicky dohodnuté osobné stretnutie a krátky, priateľský pohovor.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

Čašník

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Expert (C2) a Anglický jazyk - Začiatočník (A2)

Prax na pozícii/v oblasti

Vedúci čašník

Počet rokov praxe

4

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Spúšťame úplne novú reštauráciu a vytvárame tím ľudí, ktorí majú vzťah k dobrému jedlu, poctivej práci a majú chuť posúvať ďalej nielen seba, ale aj svojich kolegov. Hľadáme ľudí, ktorí sú zodpovední, otvorení, komunikatívni, schopní pracovať v tíme, riešiť pracovné úlohy a problémy spoločne a proaktívne. Uprednostňujeme uchádzačov s prozákazníckym myslením, priateľskou a milou povahou, pretože dobré jedlo vzniká v dobrej atmosfére. Samozrejmosťou sú čistotnosť, hygienické štandardy, platný zdravotný preukaz a čistý register trestov.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Sme nová rodinná reštaurácia v Záhorskej Bystrici v Bratislave s názvom BISTRIC Restaurant. Naša kuchyňa vsádza na kvalitné, podľa možnosti lokálne suroviny, sezónnosť, gastrotradície Záhoria a Bratislavy, ale nebojíme sa ani nového prístupu ku klasickým a svetovým jedlám. Reštaurácia je situovaná v novostavbe postavenej za týmto účelom, disponuje novým moderným vybavením a vkusným interiérom. V letnej sezóne prevádzkuje vonkajšiu terasu s grilom. Celý podnik nesie rodinné rysy a snaží sa vytvoriť priateľské a férové pracovné prostredie. Reštaurácia sa pýši aj bohatou vinotékou s dobrou ponukou Slovenských a svetových vín.

Počet zamestnancov

10-19 zamestnancov
ID: 4460641  Dátum zverejnenia: 22.5.2023  Základná zložka mzdy (brutto): 1 600 EUR/mesiac