Základný Kuchár (Commis Chef)

BUCCANERA, s. r. o.

Miesto práce
Bratislava-Záhorská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 - 1 620 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Príprava a výdaj zaujímavých a sezónnych jedál počas obeda, večere a plánovaných eventov podľa vopred stanovených receptúr a postupov. Používanie hĺbkových techník spracovania a prípravy kvalitných surovín, výroba vlastných polotovarov ako fermentovaná zelenina, chlieb, zrené mäsá, jogurty, vývary, omáčky a ich zaujímavá aplikácia pri tvorbe pokrmov. Osvojenie si pokročilých techník, ktoré rozširujú slovenské kulinárske štandardy, to všetko pod dohľadom šéfkuchára a v spolupráci s ostatnými členmi tímu.

K pozícii patria aj zodpovednosti ako udržiavanie čistoty svojej pracovnej zóny a rovnošaty, vybavovanie príjmu tovaru pod dohľadom šéfkuchára, v prípade potreby pomoc kolegom.

Pozícia vyžaduje základné skúsenosti v odbore a istú prax, no je vhodná najmä pre záujemcu, ktorý má chuť podieľať sa na unikátnom gastrozážitku, pracovať v tímovom duchu, učiť sa nové techniky a postupy, posúvať sa ďalej.

Zamestnanecké výhody, benefity

Ponúkame:
• štandardný a férový pracovný vzťah na plný úväzok podľa Zákonníka práce
• pracovný čas 170 hodín mesačne
• dva celé víkendy v mesiaci voľné (myslíme aj na Váš rodinný život)
• dlhý-krátky týždeň
• zákonné príplatky za víkendy, sviatky sú zahrnuté v plate podľa fondu na daný rok
• iba dohodnuté nadčasy
• v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie
• zamestnanecké zľavy
• platenú dovolenku podľa Zákonníka práce
• od 23. 12. do 9. 1. celopodnikovú dovolenku, okrem Silvestrovského večera a prípravy naň
• rovnošatu
• príspevok na údržbu rovnošaty ako súčasť platu
• školenia na rozvíjanie zručností a profesný rozvoj
• nové, moderné, nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku
• mladý a progresívny pracovný tím

Informácie o výberovom konaní

Podmienkou je zaslanie štruktúrovaného životopisu a krátkeho motivačného listu. Uprednostňujeme uchádzačov, ktorí sa chcú zdokonaľovať a nehľadajú “iba” prácu. Následne bude telefonicky dohodnuté osobné stretnutie a krátky, priateľský pohovor.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity

Vzdelanie v odbore

Kuchár

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Expert (C2) a Anglický jazyk - Začiatočník (A2)

Prax na pozícii/v oblasti

Kuchár

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Spúšťame úplne novú reštauráciu a vytvárame tím ľudí, ktorí majú vzťah k dobrému jedlu, poctivej práci a majú chuť posúvať ďalej nielen seba, ale aj svojich kolegov. Hľadáme ľudí, ktorí sú zodpovední, otvorení, komunikatívni, schopní pracovať v tíme, riešiť pracovné úlohy a problémy spoločne a proaktívne. Uprednostňujeme uchádzačov s prozákazníckym myslením, priateľskou a milou povahou, pretože dobré jedlo vzniká v dobrej atmosfére. Samozrejmosťou sú čistotnosť, hygienické štandardy, platný zdravotný preukaz a čistý register trestov.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Sme nová rodinná reštaurácia v Záhorskej Bystrici v Bratislave s názvom BISTRIC Restaurant. Naša kuchyňa vsádza na kvalitné, podľa možnosti lokálne suroviny, sezónnosť, gastrotradície Záhoria a Bratislavy, ale nebojíme sa ani nového prístupu ku klasickým a svetovým jedlám. Reštaurácia je situovaná v novostavbe postavenej za týmto účelom, disponuje novým moderným vybavením a vkusným interiérom. V letnej sezóne prevádzkuje vonkajšiu terasu s grilom. Celý podnik nesie rodinné rysy a snaží sa vytvoriť priateľské a férové pracovné prostredie. Reštaurácia sa pýši aj bohatou vinotékou s dobrou ponukou Slovenských a svetových vín.

Počet zamestnancov

10-19 zamestnancov
ID: 4460639  Dátum zverejnenia: 22.5.2023  Základná zložka mzdy (brutto): 1 000 EUR/mesiac