Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Základný Kuchár (Commis Chef)
BUCCANERA, s. r. o.
Miesto práce
Bratislava-Záhorská Bystrica
Bratislava-Záhorská Bystrica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 - 1 620 EUR/mesiac
1 000 - 1 620 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Príprava a výdaj zaujímavých a sezónnych jedál počas obeda, večere a plánovaných eventov podľa vopred stanovených receptúr a postupov. Používanie hĺbkových techník spracovania a prípravy kvalitných surovín, výroba vlastných polotovarov ako fermentovaná zelenina, chlieb, zrené mäsá, jogurty, vývary, omáčky a ich zaujímavá aplikácia pri tvorbe pokrmov. Osvojenie si pokročilých techník, ktoré rozširujú slovenské kulinárske štandardy, to všetko pod dohľadom šéfkuchára a v spolupráci s ostatnými členmi tímu.
K pozícii patria aj zodpovednosti ako udržiavanie čistoty svojej pracovnej zóny a rovnošaty, vybavovanie príjmu tovaru pod dohľadom šéfkuchára, v prípade potreby pomoc kolegom.
Pozícia vyžaduje základné skúsenosti v odbore a istú prax, no je vhodná najmä pre záujemcu, ktorý má chuť podieľať sa na unikátnom gastrozážitku, pracovať v tímovom duchu, učiť sa nové techniky a postupy, posúvať sa ďalej.
K pozícii patria aj zodpovednosti ako udržiavanie čistoty svojej pracovnej zóny a rovnošaty, vybavovanie príjmu tovaru pod dohľadom šéfkuchára, v prípade potreby pomoc kolegom.
Pozícia vyžaduje základné skúsenosti v odbore a istú prax, no je vhodná najmä pre záujemcu, ktorý má chuť podieľať sa na unikátnom gastrozážitku, pracovať v tímovom duchu, učiť sa nové techniky a postupy, posúvať sa ďalej.
Zamestnanecké výhody, benefity
Ponúkame:
• štandardný a férový pracovný vzťah na plný úväzok podľa Zákonníka práce
• pracovný čas 170 hodín mesačne
• dva celé víkendy v mesiaci voľné (myslíme aj na Váš rodinný život)
• dlhý-krátky týždeň
• zákonné príplatky za víkendy, sviatky sú zahrnuté v plate podľa fondu na daný rok
• iba dohodnuté nadčasy
• v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie
• zamestnanecké zľavy
• platenú dovolenku podľa Zákonníka práce
• od 23. 12. do 9. 1. celopodnikovú dovolenku, okrem Silvestrovského večera a prípravy naň
• rovnošatu
• príspevok na údržbu rovnošaty ako súčasť platu
• školenia na rozvíjanie zručností a profesný rozvoj
• nové, moderné, nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku
• mladý a progresívny pracovný tím
• štandardný a férový pracovný vzťah na plný úväzok podľa Zákonníka práce
• pracovný čas 170 hodín mesačne
• dva celé víkendy v mesiaci voľné (myslíme aj na Váš rodinný život)
• dlhý-krátky týždeň
• zákonné príplatky za víkendy, sviatky sú zahrnuté v plate podľa fondu na daný rok
• iba dohodnuté nadčasy
• v plnej výške hradené, kultúrne a kvalitné zamestnanecké stravovanie
• zamestnanecké zľavy
• platenú dovolenku podľa Zákonníka práce
• od 23. 12. do 9. 1. celopodnikovú dovolenku, okrem Silvestrovského večera a prípravy naň
• rovnošatu
• príspevok na údržbu rovnošaty ako súčasť platu
• školenia na rozvíjanie zručností a profesný rozvoj
• nové, moderné, nefajčiarske pracovné prostredie v stabilnom rodinnom podniku
• mladý a progresívny pracovný tím
Informácie o výberovom konaní
Podmienkou je zaslanie štruktúrovaného životopisu a krátkeho motivačného listu. Uprednostňujeme uchádzačov, ktorí sa chcú zdokonaľovať a nehľadajú “iba” prácu. Následne bude telefonicky dohodnuté osobné stretnutie a krátky, priateľský pohovor.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
Vzdelanie v odbore
Kuchár
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Expert (C2) a Anglický jazyk - Začiatočník (A2)
Prax na pozícii/v oblasti
Kuchár
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Spúšťame úplne novú reštauráciu a vytvárame tím ľudí, ktorí majú vzťah k dobrému jedlu, poctivej práci a majú chuť posúvať ďalej nielen seba, ale aj svojich kolegov. Hľadáme ľudí, ktorí sú zodpovední, otvorení, komunikatívni, schopní pracovať v tíme, riešiť pracovné úlohy a problémy spoločne a proaktívne. Uprednostňujeme uchádzačov s prozákazníckym myslením, priateľskou a milou povahou, pretože dobré jedlo vzniká v dobrej atmosfére. Samozrejmosťou sú čistotnosť, hygienické štandardy, platný zdravotný preukaz a čistý register trestov.
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Sme nová rodinná reštaurácia v Záhorskej Bystrici v Bratislave s názvom BISTRIC Restaurant. Naša kuchyňa vsádza na kvalitné, podľa možnosti lokálne suroviny, sezónnosť, gastrotradície Záhoria a Bratislavy, ale nebojíme sa ani nového prístupu ku klasickým a svetovým jedlám. Reštaurácia je situovaná v novostavbe postavenej za týmto účelom, disponuje novým moderným vybavením a vkusným interiérom. V letnej sezóne prevádzkuje vonkajšiu terasu s grilom. Celý podnik nesie rodinné rysy a snaží sa vytvoriť priateľské a férové pracovné prostredie. Reštaurácia sa pýši aj bohatou vinotékou s dobrou ponukou Slovenských a svetových vín.
Počet zamestnancov
10-19 zamestnancov
ID: 4460639
Dátum zverejnenia: 22.5.2023
2023-05-22
lokalita: Bratislava Pozícia: Kuchár, Pomocný kuchár Spoločnosť: BUCCANERA, s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 000 EUR/mesiac