Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Bratislavský Meštiansky Pivovar hľadá kuchára
Bratislavský Meštiansky Pivovar s. r. o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
Ihneď
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 600 EUR/mesiac1200 Eur/netto + strava + kvartálne odmeny
1 600 EUR/mesiac1200 Eur/netto + strava + kvartálne odmeny
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- samostatná príprava jedál podľa jedálneho lístku
- zodpovednosť za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
- udržiavanie čistoty, dodržiavanie hygienických štandardov a HACCP
- práca na zmeny aj počas víkendov (dlhý/ krátky týžden)
- zodpovednosť za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
- udržiavanie čistoty, dodržiavanie hygienických štandardov a HACCP
- práca na zmeny aj počas víkendov (dlhý/ krátky týžden)
Zamestnanecké výhody, benefity
strava + kvartálne odmeny
Informácie o výberovom konaní
V prípade, že vás naša ponuka oslovila, posielajte nám vaše štruktúrované životopisy na e-mailovú adresu: [email protected] .
V prípade, že zasielate svoje osobné údaje, je potrebné priložiť nasledovný text: "Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov spoločnosti Bratislavský meštiansky pivovar, s. r. o. Bratislava. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu neurčitú a podľa §20 ods. 3 cit. zákona. Je ho možné kedykoľvek písomne odvolať."
Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov za účelom preverenia osobnostného potenciálu v rámci personálneho pohovoru. Za pochopenie ďakujeme.
V prípade, že zasielate svoje osobné údaje, je potrebné priložiť nasledovný text: "Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov spoločnosti Bratislavský meštiansky pivovar, s. r. o. Bratislava. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu neurčitú a podľa §20 ods. 3 cit. zákona. Je ho možné kedykoľvek písomne odvolať."
Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov za účelom preverenia osobnostného potenciálu v rámci personálneho pohovoru. Za pochopenie ďakujeme.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
gastronómia, pohostinstvo
Prax na pozícii/v oblasti
gastronomia
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
„Daj Boh šťastia“, zdravia sa tak aj sladovníci a toto heslo je tiež vo várni. „Proces varenia nášho piva sa začína výberom najkvalitnejších surovín. Varenie prebieha klasickou technológiou dvojrmutovým spôsobom za použitia tradičných surovín: sladu, vody, chmeľu a kvasníc, nič iné sa doň nepridáva. Varí sa výlučne z toho najkvalitnejšieho chmeľu, pochádzajúceho zo Žateckej oblasti, voda použitá na výrobu sa filtruje a upravuje. Naše pivo je pivo plzenského typu, vyrába sa štandardným procesom spodnej fermentácie,“ Pivovar, piváreň a reštaurácia v Bratislave s tradíciou už od roku 1752. ...
Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte.
Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte.
Počet zamestnancov
100-149 zamestnancov
ID: 804594
Dátum zverejnenia: 17.9.2021
2021-09-17
lokalita: Bratislava Pozícia: Kuchár Spoločnosť: Bratislavský Meštiansky Pivovar s. r. o.
Základná zložka mzdy (brutto): 1 600 EUR/mesiac