Bratislavský Meštiansky Pivovar hľadá kuchára

Bratislavský Meštiansky Pivovar s. r. o.

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
Ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
1 600 EUR/mesiac1200 Eur/netto + strava + kvartálne odmeny

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- samostatná príprava jedál podľa jedálneho lístku
- zodpovednosť za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín
- udržiavanie čistoty, dodržiavanie hygienických štandardov a HACCP
- práca na zmeny aj počas víkendov (dlhý/ krátky týžden)

Zamestnanecké výhody, benefity

strava + kvartálne odmeny

Informácie o výberovom konaní

V prípade, že vás naša ponuka oslovila, posielajte nám vaše štruktúrované životopisy na e-mailovú adresu: [email protected] .

V prípade, že zasielate svoje osobné údaje, je potrebné priložiť nasledovný text: "Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov spoločnosti Bratislavský meštiansky pivovar, s. r. o. Bratislava. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je daný na dobu neurčitú a podľa §20 ods. 3 cit. zákona. Je ho možné kedykoľvek písomne odvolať."

Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov za účelom preverenia osobnostného potenciálu v rámci personálneho pohovoru. Za pochopenie ďakujeme.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

študent strednej školy
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

gastronómia, pohostinstvo

Prax na pozícii/v oblasti

gastronomia

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

„Daj Boh šťastia“, zdravia sa tak aj sladovníci a toto heslo je tiež vo várni. „Proces varenia nášho piva sa začína výberom najkvalitnejších surovín. Varenie prebieha klasickou technológiou dvojrmutovým spôsobom za použitia tradičných surovín: sladu, vody, chmeľu a kvasníc, nič iné sa doň nepridáva. Varí sa výlučne z toho najkvalitnejšieho chmeľu, pochádzajúceho zo Žateckej oblasti, voda použitá na výrobu sa filtruje a upravuje. Naše pivo je pivo plzenského typu, vyrába sa štandardným procesom spodnej fermentácie,“ Pivovar, piváreň a reštaurácia v Bratislave s tradíciou už od roku 1752. ...
Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte.

Počet zamestnancov

100-149 zamestnancov
ID: 804594  Dátum zverejnenia: 17.9.2021  Základná zložka mzdy (brutto): 1 600 EUR/mesiac