Mecheche hľadá šéfkuchára

Bratislavský Meštiansky Pivovar s. r. o.

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
Ihneď, prípadne podľa dohody.
Mzdové podmienky (brutto)
2 000 - 2 320 EUR/mesiac

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- nadviazanie na a lá carte menu a tvorba nových jedál a sezónnej ponuky
- spravovanie ekonomiky kuchyne v spolupráci s manažérom prevádzky
- vedenie kuchynskej administratívy
- objednávky tovaru a komunikácia s dodávateľmi
- riadenie zverenej kuchyne a zabezpečenie bezproblémového chodu
- riadenie tímu zamestnancov pracujúcich v kuchyni
- pracovná doba v 5 dní v týždni 8 hodín
- vedenie krátkych porád s personálom
- zastrešovať kontrolu nad dodržiavaním štandardov a kreatíva rozvíjať kuchyňu
- motivácia tímu a vytváranie pozitívnej atmosféry na pracovisku
- dodržiavanie hygienicky čistého pracoviska a zásad HACCP
- zodpovednosť za kvalitu vydávaných jedál
- priama spolupráca s vedením
- vykonávanie fyzických inventúr a spolupodieľanie sa na riešení nedostatkov
- aktívne pripomienkovanie chodu kuchyne a návrhy na potencionálne zlepšenie

Zamestnanecké výhody, benefity

Zamestnanecké zľavy v rámci siete BMP
Práca 5 dní v týždni po 8 hodín
Celá mzda priznaná na zmluve
Perspektívne zamestnanie
Kvalitné podmienky pre výkon práce
Zatvorené počas vianočných a novoročných sviatkov
Možnosť multisport karty

Informácie o výberovom konaní

Hľadáme kreatívneho šéfkuchára do nášho španielskeho tapas baru, ktorý nám pomôže ďalej rozvíjať už zabehnutú prevádzku. Mecheche sa špecializuje na výrobu ako studených tapasov tak aj fantastických teplých jedál z grilu Josper. Budete mať možnosť pracovať so zaujímavými surovinami ktoré nie sú štandardom na slovenskom trhu. Španielska kuchyňa je pestrá a všeobecne veľmi obľúbená čo Vám dáva priestor na sebarealizáciu.

V prípade, že vás naša ponuka oslovila, posielajte nám vaše štruktúrované životopisy na e-mailovú adresu: [email protected]

Kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov za účelom preverenia osobnostného potenciálu v rámci personálneho pohovoru. Za pochopenie ďakujeme.

V prípade, že zasielate svoje osobné údaje, je potrebné priložiť nasledovný text: "Súhlasím so správou, spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov spoločnosti Bratislavský meštiansky pivovar s. r. o., Bratislava. Poskytnutie údajov je dobrovoľné a bez dôsledkov s tým, že tieto údaje môžu byť spracované pre účely databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zák. č. 428/2002 Zb. o ochrane osobných údajov. Súhlas je na dobu neurčitú a podľa §20 ods. 3 cit. zákona. Je ho možné kedykoľvek písomne odvolať."

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Začiatočník (A2)

Ostatné znalosti

Microsoft Excel - Základy
Microsoft Word - Základy
BlueGastro - Základy
E-mail - Základy

Prax na pozícii/v oblasti

2

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Kreativita
Práca s grilom
Schopnosť viesť kolektív
Schopnosť systémovo spravovať kuchyňu

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

„Daj Boh šťastia“, zdravia sa tak aj sladovníci a toto heslo je tiež vo várni. „Proces varenia nášho piva sa začína výberom najkvalitnejších surovín. Varenie prebieha klasickou technológiou dvojrmutovým spôsobom za použitia tradičných surovín: sladu, vody, chmeľu a kvasníc, nič iné sa doň nepridáva. Varí sa výlučne z toho najkvalitnejšieho chmeľu, pochádzajúceho zo Žateckej oblasti, voda použitá na výrobu sa filtruje a upravuje. Naše pivo je pivo plzenského typu, vyrába sa štandardným procesom spodnej fermentácie,“ Pivovar, piváreň a reštaurácia v Bratislave s tradíciou už od roku 1752. ...
Klasická, konzervatívna, poctivá a výdatná domáca kuchyňa, ktorá pasuje k pivu, sa snaží naviazať na pôvodné prešporské receptúry. Samozrejme, kuchyňa je dnes technologicky úplne inde, ale niektoré tradičné postupy v receptoch fungujú podnes. Šéfkuchár kladie dôraz na sezónnu aktuálnosť niektorých jedál či surovín, ako je špargľa, huby, divina, či zabíjačková sezóna, ktorá bude spestrovať stabilné menu a là carte.

Počet zamestnancov

100-149 zamestnancov
ID: 4143696  Dátum zverejnenia: 28.6.2022  Základná zložka mzdy (brutto): 2 000 EUR/mesiac