Manažér prevádzky

Bottega, s.r.o.

Miesto práce
Vihorlatská 2/A, Prešov, okres Prešov
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Mzdové podmienky (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Organizovanie, riadenie, kontrola a zodpovednosť za plynulý a bezproblémový chod prevádzky, vybavovanie telefonátov a mailov na dennej báze, vedenie, koordinácia a motivácia pracovníkov, ich nábor, prijímanie, adaptácia, ale i prípadné ukončenia pracovných pomerov, zodpovednosť za efektivitu a logistiku skladového hospodárstva, komunikácia s dodávateľmi, cielené budovanie a udržiavanie pozitívnych vzťahov s vhodnými dodávateľmi, vyjednávanie čo najvýhodnejších podmienok, vybavenie kompletnej objednávky tovaru podľa jednotlivých dodávateľov, sledovanie optimálneho stavu zásob, v spolupráci so šéfkuchárom tvorba denného menu a spolupráca na pravidelnej obmene ala carde lístka, zabezpečovanie aktualizácie menu na webstránke a príprava podkladov na tlač denného menu, zodpovednosť za celkovú kvalitu poskytovaných služieb, za dodržiavanie legislatívnych noriem, zabezpečovanie a kontrola dodržiavania prevádzkových, hygienických a bezpečnostných štandardov, v spolupráci s reklamnou agentúrou koordinovanie tvorby a distribúcie akýchkoľvek potrebných reklamných materiálov, podľa dochádzky príprava a odovzdanie mzdových podkladov pre účtovnú firmu, spracovávanie súhrnného denného reportu tržieb a jeho posielanie majiteľom, riešenie prípadných krízových situácií.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Ostatné znalosti

Hospodárska korešpondencia - Základy
Skladové hospodárstvo - Základy
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Prax s vedením gastro prevádzky je podmienkou! Osoba schopná organizovať, plánovať a zadeľovať prácu, so schopnosťou vyjadrovania sa, analyzovania a riešenia problémov.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Sieť reštaurácií Andiamo Group patrí k výrazným členom na slovenskom trhu gastronómie. V gastronómií pôsobí od roku 2008 a do jej portfólia patria reštaurácie, pizzerie, puby, fastfoody, cukrárne a zmrzlinárne v Košiciach, Prešove a Prahe.

Počet zamestnancov

100-149 zamestnancov
ID: 2934294  Dátum zverejnenia: 25.9.2017  Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: dohodou