Kuchár-Demi Chef de partie/Chef de partie pre 4* hotel Crowne Plaza

Miesto práce:
Hodžovo námestie, Bratislava
Druh pracovného pomeru:
plný úväzok
Termín nástupu:
oktober
Ponúkaný plat (brutto):
1000-1100 podľa skúseností

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Pridaj sa do tímu našich kuchárov pod taktoukou nášho šéfkuchára Petra Dudáša a poď pracovať do nášho hotela !

V našej kuchyni budeš pripravovať jedlá z čerstvých surovín na základe štandardov hotela.

Naše prevádzky pracujú aj počas víkendov a sviatkov, preto je potrebné rátať s prácou na takéto smeny.

Zaradenie podľa skúseností.

*Ubytovanie pre zamestnancov neposkytujeme.

Zamestnanecké výhody, benefity

*Bonusový program až do 600, - Euro, vyplácaný 2x ročne pri splnení interných kritérií
*Odmena za odporučenie uchádzača do zamestnania až do 300,-Euro podľa pozície
*Zamestnanecká strava nad rámec zákona úplne zdarma v hotelovej kantíne
*Perspektívne zamestnanie v medzinárodnej hotelovej sieti
*Zamestnanecká zvýhodnená cena ubytovania v hotelovej sieti po celom svete
*Zamestnanec mesiaca a roka – finančná odmena
*Teambuildingy
*Komfortná a kvalitná uniforma, jej čistenie zdarma
*Tréningový program

Informácie o výberovom konaní

Ak ste kandidát spĺňajúci uvedené podmienky, zašlite nám svoje CV na dole uvedený kontaktný email.

V prípade, že Vás nekontaktujeme, Vaše osobné údaje nebudú použité vo výbere na túto pozíciu a v databáze uchádzačov o zamestnanie.

Ďakujeme všetkým kandidátom za prejavený záujem uchádzať sa o pracovné miesto v našej spoločnosti. V prípade, že spĺňate vyššie uvádzané požadavky, budeme Vás kontaktovať.


S ohľadom na zákon o ochrane osobných údajov uvádzajte prosím nasledujúci súhlas so spracovaním osobných údajov:
V zmysle zákona č. č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov dávam svoj súhlas spoločnosti so spracovaním a uchovaním mojich osobných údajov uvedených v životopise.Tieto údaje môžu byť spracované výlučne pre náborový proces za účelom zamestnania. Súhlas je daný na dobu určitú po dobu 2 rokov. Súhlas je možné kedykoľvek odvolať.

Tento súhlas vložte do e-mailu, nie do prílohy. Prosím použite presnú formuláciu.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

kuchar

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Úplný začiatočník (A1)

Počet rokov praxe

1

Osobnostné predpoklady a zručnosti

  • Znalosť banketovej kuchyne výhodou
  • flexibilita
  • CHUŤ PRACOVAŤ
  • Silná orientácia na zákazníka
  • prívetivé a ochotné správanie
  • zmysel pre poriadok a precíznosť
  • čistý výpis z registra trestov´
  • zdravotný preukaz

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Bratislavské luxusné hotely Grand Hotel River Park, Sheraton a Crowne Plaza ti ponúkajú kariéru v luxusnom prostredí s možnosťou profesionálneho rastu. Best Hotel Properties a.s. je jedna z najväčších verejne obchodovateľných spoločností investujúcich do hotelového priemyslu v regióne strednej a východnej Európy, ktorá má vo svojom portfóliu tie najlukratívnejšie prevádzky a hotelové značky.

Ak vidíš svoje uplatnenie sa v najlepších hotelových službách v meste, neváhaj a pošli nám svoje CV.

Počet zamestnancov

500-999 zamestnancov

Adresa spoločnosti

Best Hotel Properties a.s.
Hodžovo námestie 2
811 06 Bratislava

Kontakt

Kontaktná osoba: Michal Bursik
E-mail: poslať životopis
Mám záujem o túto pozíciuOdporučiť známemu
ID: 3754630   Dátum zverejnenia: 11.10.2019   Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny:   1000-1100 podľa skúseností