Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Sous Chef - La Cantina Central (práca pondelok - piatok)
BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
dohodou (ASAP)
dohodou (ASAP)
Mzdové podmienky (brutto)
1 400 - 1 700 EUR/mesiacNa základe skúseností
1 400 - 1 700 EUR/mesiacNa základe skúseností
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Miesto výkonu práce: La Cantina Central, Metodova 6, BA
Pracovná doba: pondelok-piatok (víkendy a sviatky voľné)
Kompetentná osoba v neprítomnosti šéfkuchára
Vykonávanie pomocných prác pri príprave a servírovaní teplých a studených jedál.
Pripravovanie a varenie studenej, miestnej a medzinárodnej kuchyne.
Zodpovedanie za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín.
Sledovanie stavu zásob na sklade.
Dodržiavanie zásad ekonomického narábania so surovinami.
Dodržiavanie hygienických a bezpečnostných predpisov.
Pracovná doba: pondelok-piatok (víkendy a sviatky voľné)
Kompetentná osoba v neprítomnosti šéfkuchára
Vykonávanie pomocných prác pri príprave a servírovaní teplých a studených jedál.
Pripravovanie a varenie studenej, miestnej a medzinárodnej kuchyne.
Zodpovedanie za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín.
Sledovanie stavu zásob na sklade.
Dodržiavanie zásad ekonomického narábania so surovinami.
Dodržiavanie hygienických a bezpečnostných predpisov.
Zamestnanecké výhody, benefity
Flexibilný pracovný čas.
Motivačné finančné ohodnotenie.
Práca v dynamickom a mladom kolektíve.
Možnosť kariérneho rastu v rámci gastronomickej siete viacerých prevádzok v rámci západného Slovenska.
Karta Multisport.
Zamestnanecké zľavy.
Motivačné finančné ohodnotenie.
Práca v dynamickom a mladom kolektíve.
Možnosť kariérneho rastu v rámci gastronomickej siete viacerých prevádzok v rámci západného Slovenska.
Karta Multisport.
Zamestnanecké zľavy.
Informácie o výberovom konaní
orientácia na zákazníka a služby
príjemné vystupovanie, ústretový prístup, komunikatívnosť
zmysel pre poriadok
odborné zručnosti a zodpovednosť
flexibilita a odolnosť voči stresu
príjemné vystupovanie, ústretový prístup, komunikatívnosť
zmysel pre poriadok
odborné zručnosti a zodpovednosť
flexibilita a odolnosť voči stresu
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
gastronómia, HORECA
Prax na pozícii/v oblasti
kuchár, gastronómia
Počet rokov praxe
1
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť Bencik Culinary Group je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Skupina tiež rozšírila svoje aktivity aj na donáškové služby zabezpečujúce stravu pre bratislavských seniorov.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.
Počet zamestnancov
150-199 zamestnancov
ID: 4299821
Dátum zverejnenia: 27.2.2023
2023-02-27
lokalita: Bratislava Pozícia: Kuchár Spoločnosť: BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)
Základná zložka mzdy (brutto): 1 400 EUR/mesiac