Floor/Kitchen manager - Vapiano Nivy

BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
dohodou (ASAP)
Mzdové podmienky (brutto)
1 700 - 1 900 EUR/mesiacplus variabilná zložka mzdy, odmeny za správne vedenie a motivovanie tímu + hospodárenie v reštaurácii

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Do reštaurácie Vapiano v obchodnom centre Nivy hľadáme zodpovedného milovníka/milovníčku gastronómie na pozície floor/kitchen manager ktorý bude mať na starosti kuchyňu a dohľad nad reštauráciou.  


Miesto výkonu práce - Mlynské nivy 5A, 821 09 Ružinov

Náplň práce:

Pomoc pri príprave jedál

Kontrola dodržiavaných štandardov pri príprave jedál

Kontrola kvality a vzhľadu jedál

Zabezpečovanie plynulého chodu prevádzky.
Objednávanie tovaru a služieb v závislosti od stavu zásob a okolností.
Prijímanie a zaškoľovanie nových pracovníkov.
Vedenie, motivovanie a hodnotenie pracovníkov, rozvíjanie ich odborných schopností a zručností.
Vykonávanie dohľadu nad kvalitou poskytovaného tovaru a služieb zákazníkom.
Prijímanie sťažností zákazníkov, vybavovanie reklamácií v súlade s platnou legislatívou a internými predpismi.
Preberanie dennej tržby a zabezpečovanie jej riadneho odvádzania.
Vykonávanie riadnej, priebežnej a mimoriadnej inventarizácie zásob.
Komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov).
Prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie.
Hmotná zodpovednosť za skladové zásoby a finančné prostriedky.

Zamestnanecké výhody, benefity

Flexibilný pracovný čas.
Motivačné finančné ohodnotenie.
Práca v dynamickom a mladom kolektíve.
Možnosť kariérneho rastu v rámci gastronomickej siete viacerých prevádzok v rámci západného Slovenska.
Karta Multisport.
Zamestnanecké zľavy.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa

Vzdelanie v odbore

gastronómia, HORECA

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Prax na pozícii/v oblasti

HORECA, manager

Počet rokov praxe

1

Osobnostné predpoklady a zručnosti

orientácia na zákazníka a služby
príjemné vystupovanie, ústretový prístup, komunikatívnosť
zmysel pre poriadok
odborné zručnosti a zodpovednosť
flexibilita a odolnosť voči stresu

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť Bencik Culinary Group je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Skupina tiež rozšírila svoje aktivity aj na donáškové služby zabezpečujúce stravu pre bratislavských seniorov.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov

Kontakt

Kontaktná osoba: jr. Pavol Benčík
E-mail: poslať životopis
ID: 4098604  Dátum zverejnenia: 19.4.2024  Základná zložka mzdy (brutto): 1 700 EUR/mesiac