Cukrár/ka - výroba cukárskych výrobkov

BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)

Miesto práce
Penati Club, Agátová, Dúbravka
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
dohodou (ASAP)
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 EUR/mesiac+ variabilná zložka mzdy

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

- výroba cukrárských výrobkov
- výroba studených dezertov a krémov
- zdobenie zákuskov a tort
- dodržovanie receptúr a kvality výrobkov
- dodržovanie hygienických štandardov
- konzistentnosť vo výrobe

Zamestnanecké výhody, benefity

Práca pre zabehnutú gastronomickú spoločnosť Bencik Culinary Group. www.bencikculinary.sk
- práca s kvalitnými surovinami
- kreatívne uplatnenie
- stabilné pracovné zázemie
- odborné konzultácie
- strava a pitný režim
- zamestnanecká zľava
- multisport karta

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

gastronómia, HORECA, cukrárina

Osobnostné predpoklady a zručnosti

orientácia na zákazníka a služby
príjemné vystupovanie, ústretový prístup, komunikatívnosť
zmysel pre poriadok
odborné zručnosti a zodpovednosť
flexibilita a odolnosť voči stresu

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť Bencik Culinary Group je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Skupina tiež rozšírila svoje aktivity aj na donáškové služby zabezpečujúce stravu pre bratislavských seniorov.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov
ID: 4064387  Dátum zverejnenia: 10.5.2021  Základná zložka mzdy (brutto): 1 000 EUR/mesiac