Можливість для людей з України

Kuchár/Kuchárka - Penati Club

BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
dohodou (ASAP)
Mzdové podmienky (brutto)
1 600 - 1 800 EUR/mesiacPodľa skúseností

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Ponúkame prácu v reštaurácie v Penati Club

Miesto výkonu práce - Agátová 33, 841 01 Dúbravka

• Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy).
• Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
• Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
• Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
• Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
• Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
• Kontrola kvality hotových jedál.
• Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.
• Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.
• Hmotná zodpovednosť za skladové zásoby

Zamestnanecké výhody, benefity

Flexibilný pracovný čas.
Motivačné finančné ohodnotenie.
Práca v dynamickom a mladom kolektíve.
Možnosť kariérneho rastu v rámci gastronomickej siete viacerých prevádzok v rámci západného Slovenska.
Karta Multisport.
Zamestnanecké zľavy.

Informácie o výberovom konaní

Budeme kontaktovať iba uchádzačov, ktorí splnia uvedené požiadavky.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy

Vzdelanie v odbore

gastronómia, cestovný ruch

Prax na pozícii/v oblasti

kuchár, gastronómia

Osobnostné predpoklady a zručnosti

orientácia na zákazníka a služby
príjemné vystupovanie, ústretový prístup, komunikatívnosť
zmysel pre poriadok
odborné zručnosti a zodpovednosť
flexibilita a odolnosť voči stresu

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť Bencik Culinary Group je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Skupina tiež rozšírila svoje aktivity aj na donáškové služby zabezpečujúce stravu pre bratislavských seniorov.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov
ID: 4057671  Dátum zverejnenia: 24.8.2022  Základná zložka mzdy (brutto): 1 600 EUR/mesiac