Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Restaurant Floor Manager / Vedúci zmeny
BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)
Miesto práce
Senica
Senica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
Marec 2024
Marec 2024
Mzdové podmienky (brutto)
1 550 - 1 650 EUR/mesiac+ plus variabilná zložka mzdy v závislosti od výkonu a výšky tržieb + odmeny/bonusy
1 550 - 1 650 EUR/mesiac+ plus variabilná zložka mzdy v závislosti od výkonu a výšky tržieb + odmeny/bonusy
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Ponúkame prácu v reštaurácii v jednom z najlepších golfových rezortov na Slovensku - pozícia: Floor manager/vedúci zmeny
Miesto výkonu práce - Penati Golf Resort (Šajdíkove Humence/Senica)
Obsluha hostí a aktívne vedenie celého reštauračného tímu priamo na prevádzke reštaurácie v jednom z najlepších golfových rezortov na Slovensku.
Zodpovednosť za kvalitu poskytovaných služieb.
Asistovanie manažérovi reštaurácie pri vedení tímu a každodenných úkonoch spojených s vedením reštaurácie.
Spracovanie denných tržieb, prevádzková administratíva a iné zverené úlohy.
Zabezpečenie plynulého chodu prevádzky a operatívne riešenie neštandardných prípadov na prevádzke, riešenie sťažností a reklamácií zákazníkov.
Pravidelné kontrolovanie stavu prevádzky, hľadanie nedostatkov a navrhovanie vylepšení.
Vykonávanie aktívneho dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami, pomoc pri organizácii a zabezpečení cateringov na turnajoch
Miesto výkonu práce - Penati Golf Resort (Šajdíkove Humence/Senica)
Obsluha hostí a aktívne vedenie celého reštauračného tímu priamo na prevádzke reštaurácie v jednom z najlepších golfových rezortov na Slovensku.
Zodpovednosť za kvalitu poskytovaných služieb.
Asistovanie manažérovi reštaurácie pri vedení tímu a každodenných úkonoch spojených s vedením reštaurácie.
Spracovanie denných tržieb, prevádzková administratíva a iné zverené úlohy.
Zabezpečenie plynulého chodu prevádzky a operatívne riešenie neštandardných prípadov na prevádzke, riešenie sťažností a reklamácií zákazníkov.
Pravidelné kontrolovanie stavu prevádzky, hľadanie nedostatkov a navrhovanie vylepšení.
Vykonávanie aktívneho dohľadu nad prebiehajúcimi akciami a podujatiami, pomoc pri organizácii a zabezpečení cateringov na turnajoch
Zamestnanecké výhody, benefity
Flexibilný pracovný čas.
Motivačné finančné ohodnotenie.
Práca v dynamickom a mladom kolektíve.
Možnosť kariérneho rastu v rámci gastronomickej siete viacerých prevádzok v rámci západného Slovenska.
Karta Multisport.
Zamestnanecké zľavy.
Motivačné finančné ohodnotenie.
Práca v dynamickom a mladom kolektíve.
Možnosť kariérneho rastu v rámci gastronomickej siete viacerých prevádzok v rámci západného Slovenska.
Karta Multisport.
Zamestnanecké zľavy.
Informácie o výberovom konaní
Budeme kontaktovať iba uchádzačov, ktorí splnia uvedené požiadavky.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Prax na pozícii/v oblasti
čašník, manažér, floor manažér, vedúci zmeny
Počet rokov praxe
4
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Skúsenosti s vedením tímu
Znalosť jedál a nápojov
Sledovanie trendov v gastro biznise
Dynamická osobnosť
Zmysel pre detail
Prirodzená autorita
Časová flexibilita
Organizačné schopnosti
Znalosť jedál a nápojov
Sledovanie trendov v gastro biznise
Dynamická osobnosť
Zmysel pre detail
Prirodzená autorita
Časová flexibilita
Organizačné schopnosti
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť Bencik Culinary Group je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Skupina tiež rozšírila svoje aktivity aj na donáškové služby zabezpečujúce stravu pre bratislavských seniorov.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.
Počet zamestnancov
150-199 zamestnancov
ID: 4038209
Dátum zverejnenia: 21.2.2024
2024-02-21
lokalita: Senica Pozícia: Čašník, Prevádzkový manažér Spoločnosť: BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)
Základná zložka mzdy (brutto): 1 550 EUR/mesiac