Manažér reštaurácie

BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
Dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 200 - 2 000 EUR/mesiacnetto

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Vedenie prevádzky ako samostatnej ekonomickej jednotky
Posúvanie kvality a štandardov
Tréning a školenie personálu
Administratíva
Vedenie servisu počas obedu a večere

Zamestnanecké výhody, benefity

Práca v zabehnutej spoločnosti
Vysoká miera samostatnosti
Multisport

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Vodičský preukaz

B

Prax na pozícii/v oblasti

ano

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Dôraz na kvalitu
Ekonomická zručnosť
Prirodzený líder
Prax v gastronómii

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť Bencik Culinary Group je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Skupina tiež rozšírila svoje aktivity aj na donáškové služby zabezpečujúce stravu pre bratislavských seniorov.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov
ID: 3930544  Dátum zverejnenia: 29.6.2020  Základná zložka mzdy (brutto): 1 200 EUR/mesiac