Zástupca šéfkuchára - príprava denného menu v kantíne - Obederia

BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Termín nástupu
ASAP
Mzdové podmienky (brutto)
1 100 - 1 300 EUR/mesiacnetto+ variabilná zložka mzdy

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Zástupca šéfkuchára - príprava denného menu, práca pondelok až piatok

Zamestnanecké výhody, benefity

Ponúkame prácu v stabilnej spoločnosti s možnosťou kariérneho rastu.

Informácie o výberovom konaní

Životopis a motivačný list prosíme zaslať e-mailom.
V prípade, že budete spĺňať požiadavky a dostanete sa do užšieho výberu, budeme vás kontaktovať e-mailom alebo telefonicky.

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

kuchár

Prax na pozícii/v oblasti

ano

Počet rokov praxe

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Príjemné vystupovanie, ústretovosť a snaha učiť sa nové veci.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť Bencik Culinary Group je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Skupina tiež rozšírila svoje aktivity aj na donáškové služby zabezpečujúce stravu pre bratislavských seniorov.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov
ID: 3254450  Dátum zverejnenia: 29.7.2020  Základná zložka mzdy (brutto): 1 100 EUR/mesiac