Kuchár - príprava denného menu v kantíne - Obederia (Ref. č.: 5)

BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
Február - Marec
Mzdové podmienky (brutto)
1 000 EUR/mesiacnetto

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Kuchár - príprava denného menu, práca pondelok až piatok

Zamestnanecké výhody, benefity

Ponúkame prácu v stabilnej spoločnosti s možnosťou kariérneho rastu.

Informácie o výberovom konaní

Životopis a motivačný list prosíme zaslať e-mailom.
V prípade, že budete spĺňať požiadavky a dostanete sa do užšieho výberu, budeme vás kontaktovať e-mailom alebo telefonicky.

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

15.3.2020 (ostáva ešte 19 dní)

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou

Vzdelanie v odbore

kuchár

Počet rokov praxe

ano
2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Príjemné vystupovanie, ústretovosť a snaha učiť sa nové veci.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť Bencik Culinary Group (ALDENTE s.r.o.) je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Beer Palace, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Počet zamestnancov

150-199 zamestnancov

Adresa spoločnosti

ALDENTE s. r. o.
Hviezdoslavovo námestie 20
811 02 Bratislava
http://bencikculinary.sk/

Kontakt

Kontaktná osoba: Helena Fučíková
Tel.: +421911537857
E-mail: poslať životopis
ID: 3254450  Dátum zverejnenia: 12.2.2020  Základná zložka mzdy (brutto): 1 000 EUR/mesiac