Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Restaurant floor manager / supervisor - Al Trivio, Penati Golf Resort
BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)
Miesto práce
Penato Golf Resort, Šajdíkove Humence, Trnavský kraj, okres Myjava, okres Senica, okres Skalica
Penato Golf Resort, Šajdíkove Humence, Trnavský kraj, okres Myjava, okres Senica, okres Skalica
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
18.03.2018
18.03.2018
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Zodpovednosť za kvalitu poskytovaných služieb v našej prevádzke v golfovom rezorte Penati.
Asistovanie manažérovi reštaurácie pri vedení tímu a každodenných úkonoch spojených s vedením reštaurácie.
Obsluha hostí a aktívne vedenie celého reštauračného tímu priamo na prevádzke.
Asistovanie manažérovi reštaurácie pri vedení tímu a každodenných úkonoch spojených s vedením reštaurácie.
Obsluha hostí a aktívne vedenie celého reštauračného tímu priamo na prevádzke.
Zamestnanecké výhody, benefity
Práca v dynamickom a rozrastajúcom sa kolektíve.
Možnosť kariérneho rastu v rámci gastronomickej siete.
Možnosť kariérneho rastu v rámci gastronomickej siete.
Informácie o výberovom konaní
Práca pre gastronomickú spolčnosť www.bencikculinary.sk
Pracovná pozícia sa obsadzuje pre prevádzky Carnevalle a Zylinder
Pracovná pozícia sa obsadzuje pre prevádzky Carnevalle a Zylinder
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Reštaurácie, Hoteliérstvo
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2) a Slovenský jazyk - Expert (C2)
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Skúsenosti s vedením tímu
Znalosť jedál a nápojov
Sledovanie trendov v gastro biznise
Dynamická osobnosť
Zmysel pre detail
Prirodzená autorita
Časová flexibilita
Znalosť jedál a nápojov
Sledovanie trendov v gastro biznise
Dynamická osobnosť
Zmysel pre detail
Prirodzená autorita
Časová flexibilita
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť Bencik Culinary Group je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Skupina tiež rozšírila svoje aktivity aj na donáškové služby zabezpečujúce stravu pre bratislavských seniorov.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.
Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.
Počet zamestnancov
150-199 zamestnancov
ID: 2015735
Dátum zverejnenia: 12.2.2018
2018-02-12
lokalita: Penato Golf Resort, Šajdíkove Humence, Trnavský kraj, okres Myjava, okres Senica, okres Skalica Pozícia: Čašník, Prevádzkar Spoločnosť: BENCIK CULINARY GROUP - (ALDENTE s.r.o.)