Manažér reštaurácie - Bokovka Ružinov

Miesto práce
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
01.02.2018

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Hlavné zodpovednosti:
• Organizovanie denného chodu reštaurácie
• Maximalizovanie ziskovosti
• Kontrola nákladov prevádzky
• Podpora a exekúcia marketingových aktivít spoločnosti a implementácia na prevádzke
• Vedenie a motivácia personálu
• Administrácia
• Ostatné činnosti súvisiace s bezchybným chodom prevádzky

Požiadavky na zamestnanca

Požadované vzdelanie

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

gastronómia

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)

Vodičský preukaz

B

Požadovaná prax

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

* Dynamická osobnosť orientovaná na finančný a kvalitatívny výsledok
* Dobré komunikačné schopnosti
* Tímový hráč
* Zmysel pre detail a čistotu
* Flexibilný
* Pochopenie reštauračného biznisu a proklientský prístup

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť Bencik Culinary Group (ALDENTE s.r.o.) je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Beer Palace, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Hlavná oblasť pôsobenia spoločnosti

Reštaurácie, bary, jedálne a pod.

Informácie o výberovom konaní

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

28.2.2018 (ostáva ešte 39 dní)

Adresa spoločnosti

ALDENTE s. r. o.
Hviezdoslavovo námestie 20
811 02 Bratislava
http://bencikculinary.sk/

Kontakt

ID: 1713335   Dátum zverejnenia: 9.1.2018