Kuchár - príprava denného menu/pripravovaná kantína Petržalka/

Miesto práce
Petržalka, Bratislavský kraj, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
01.03.2018
Ponúkaný plat (brutto)
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Príprava teplých a studených jedál, udržiavanie čistoty na pracovisku
- zodpovednosť za presné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva
použitých surovín
- sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami
- dodržiavanie prísnych hygienických štandardov HACCP a zásad
- vedenie tímu pracovníkov kuchyne

Iné výhody

Práca v mladom kolektíve, víkendy, sviatky voľné

Požiadavky na zamestnanca

Požadované vzdelanie

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

gastronómia

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk - Expert (C2)

Požadovaná prax

2

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Vysoké pracovné nasadenie, zodpovednosť, húževnatosť, usilovnosť, snaha učiť sa nové veci, príjemné vystupovanie.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť Bencik Culinary Group (ALDENTE s.r.o.) je jedna z najväčších gastronomických skupín na slovenskom trhu. Do jej portfólia patria reštaurácie Carnevalle, Zylinder, Beer Palace, Al Trivio, Al Trivio on Green a Bokovka. Ku skupine tiež patrí sieť samoobslužných jedálni La Cantina a cateringová divízia a cukrárenská divízia CremeChic. Bencik Culinary Group teda garantuje prácu v stále sa rozrastajúcej spoločnosti s možnosťou ďalšieho profesionálneho rastu.

Hlavná oblasť pôsobenia spoločnosti

Reštaurácie, bary, jedálne a pod.

Informácie o výberovom konaní

Predpokladaný termín ukončenia výberového konania

28.2.2018 (ostáva ešte 11 dní)

Adresa spoločnosti

ALDENTE s. r. o.
Hviezdoslavovo námestie 20
811 02 Bratislava
http://bencikculinary.sk/

Kontakt

ID: 1656232   Dátum zverejnenia: 7.2.2018