Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Prevádzkar / Prevádzkarka
B.K.Service s.r.o.
Miesto práce
Bratislava
Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
ihned
ihned
Mzdové podmienky (brutto)
Bude dojednaný na osobnom pohovore
Bude dojednaný na osobnom pohovore
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Moderný koncept rýchleho občerstvenia "the GRILL" v Bratislave a po viacerých Slovenských obchodných centrách, hľadá kolegu so znalosťami kuchyne a vedením kolektívu na manažovanie prevádzky s kuchyňou.
Náplň práce:
Koordinácia a celkové riadenie kuchyne a personálu ; prijímanie a školenie personálu; spolutvorba jedálnych lístkov, podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu, dohľad nad dodržiavaním kvality jedál a ich prípravy; dohľad nad administratívou a chodom celej prevádzky.
Náplň práce:
Koordinácia a celkové riadenie kuchyne a personálu ; prijímanie a školenie personálu; spolutvorba jedálnych lístkov, podieľanie sa na ďalšom vývoji konceptu, dohľad nad dodržiavaním kvality jedál a ich prípravy; dohľad nad administratívou a chodom celej prevádzky.
Zamestnanecké výhody, benefity
Práca v mladom kolektíve, podieľanie sa na vývoji nových konceptov, dobré finančné ohodnotenie a odmeny z obratu, kariérny rast, navštevovanie ostatných prevádzok po celom Slovensku, návštevy celosvetových gastronomických výstav.
Informácie o výberovom konaní
Spoločnosť nevyžaduje vyučenosť v obore, stačí chcieť sa niečo nové naučiť a zodpovedne pristupovať k zadanej práci.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Gastronómia
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Samostatnosť, zodpovednosť, lojalita a kreativita.
Ďalej:
- Znalosť kuchyne a kalkulácií.
- Znalosť gastronómie.
- Skúsenosť s vedením a školením personálu.
- Zodpovedný prístup k práci.
- Autorita.
- Prax v oblasti gastronómie.
- Dynamika, chuť pracovať, viesť kolektív a byť členom tímu.
- Znalosť v oblasti tvorby kalkulácií a cenotvorby
Ďalej:
- Znalosť kuchyne a kalkulácií.
- Znalosť gastronómie.
- Skúsenosť s vedením a školením personálu.
- Zodpovedný prístup k práci.
- Autorita.
- Prax v oblasti gastronómie.
- Dynamika, chuť pracovať, viesť kolektív a byť členom tímu.
- Znalosť v oblasti tvorby kalkulácií a cenotvorby
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť fungujúca na gastro trhu od roku 2005, ktorá prevádzkuje sieť rýchleho občerstvenia a kaviarní v Bratislave a na Slovensku.
Počet zamestnancov
100-149 zamestnancov
ID: 3128318
Dátum zverejnenia: 5.9.2017
2017-09-05
lokalita: Bratislava Pozícia: Prevádzkový manažér Spoločnosť: B.K.Service s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny: Bude dojednaný na osobnom pohovore