Špecialista ISO, ochrana osobných údajov, BilMog

ARRIVA Trnava, a.s.

Miesto práce
okres Trnava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny
dohodou

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

• Riadenie systému manažérstva kvality v spoločnosti vypracovaného na základe medzinárodnej normy ISO.
• Postupné a neustále sledovanie aplikácií dokumentačného systému.
• Poskytovanie podpory aplikácii systému manažérstva kvality na základe požiadaviek normy ISO.
• Spolupracovanie na koncepte a navrhovaní politiky kvality, environmentálnej politiky a smerníc spoločnosti.
• Spracovávanie a vedenie dokumentácie v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov
* Štandardizovanie, monitorovanie interných procesov, spracovávanie dokumentov
* Interný kontrolný systém

Zamestnanecké výhody, benefity

* režijné výhody
* práca v stabilnej medzinárodnej spoločnosti
* sociálny program

Informácie o výberovom konaní

Ak Vás naša ponuka zaujala a spĺňate požiadavky, zašlite svoj profesný životopis a motivačný list na našu adresu, príp. mailom. Do predmetu uveďte názov pozície.
Vopred ďakujeme všetkým záujemcom o pozíciu, kontaktovať budeme iba uchádzačov, ktorí spĺňajú požiadavky. Vami poskytované osobné údaje bude spoločnosť ARRIVA Trnava, a.s., Nitrianska 5, 917 02 Trnava, spracúvať v rozsahu vykonávania výberového konania v súlade s § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. O ochrane osobných údajov

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa

Vzdelanie v odbore

ISO, ochrana osobných údajov

Jazykové znalosti

Anglický jazyk - Mierne pokročilý (B1)

Ostatné znalosti

Microsoft Excel - pokročilý
Microsoft Word - pokročilý
Microsoft PowerPoint - pokročilý

Vodičský preukaz

B

Osobnostné predpoklady a zručnosti

* znalosť cudzieho jazyka výhodou
* znalosť zákona o ochrane osobných údajov
* znalosť manažérstva kvality
* prax v odbore 3 roky

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Spoločnosť ARRIVA Trnava, a.s. je členom medzinárodnej skupiny ARRIVA, ktorá je súčasťou koncernu DEUTSCHE BAHN (300.000 zamestnancov). ARRIVA je na Slovensku najsilnejším súkromným hráčom v autobusovej doprave, kde zabezpečuje mestskú, prímestskú, diaľkovú, zahraničnú a komerčnú autobusovú dopravu, prevádzkuje prvé priame vlakové spojenie Nitry s Prahou a od roku 2017 aj službu zdieľaných bicyklov. ARRIVA má na Slovensku takmer 2 400 zamestnancov a prevádzkuje 1 350 autobusov.
Hodnotami skupiny ARRIVA sú:
1. Jedna ARRIVA.
2. Výnimočný zážitok pre zákazníka.
3. Robíme správne veci.
4. Myslíme za hranice bežného.

Viac informácií o skupine ARRIVA nájdete na stránkach:
www.arriva.co.uk
www.arriva.sk

Počet zamestnancov

250-499 zamestnancov

Adresa spoločnosti

ARRIVA Trnava, a.s.
Nitrianska 5
917 02 Trnava
http://www.arrivatrnava.sk
ID: 3310402   Dátum zverejnenia: 14.2.2018   Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny:   dohodou