Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
F & B - Manažér prevádzky pre reštauračné a stravovacie služby
AQUAPARK Poprad, s.r.o.
Miesto práce
Poprad
Poprad
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, živnosť
plný úväzok, živnosť
Termín nástupu
Dohodou
Dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
Od 2 300 EUR/mesiacmotivujuce odmeny podla dosiahnutych vysledkov
Od 2 300 EUR/mesiacmotivujuce odmeny podla dosiahnutych vysledkov
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Riadi a stará sa o prevádzku zverených gastronomických prevádzok v Aquaparku
- Rozvíja produktové portfólio a predkladá návrhy na podporu predaja
- Riadi optimálne rozloženie zamestnancov na jednotlivých prevádzkach na základe aktuálnej potreby
- Komunikuje so zákazníkmi, vybavuje sťažnosti a reklamácie
- Predkladá návrhy na rozvoj jestvujúcich, resp. nových prevádzok
- Sleduje nové trendy v gastronómii, aktivity konkurenčných prevádzok a prináša návrhy na zlepšenie procesov
- Pravidelne kontroluje stav prevádzok, výšku skladových zásob a dodržiavanie hygienických predpisov
- Analyzuje dosiahnuté hospodárske výsledky a predkladá návrhy na ich zlepšenie
- Zodpovedá za všetky operácie v rámci schváleného rozpočtu a štandardov
- Zodpovedá za vynikajúcu úroveň interného a externého zákazníckeho servisu
- Zodpovedá za výber vhodných dodávateľov a dojednanie najlepších možných podmienok
- Zodpovedá za vedenie správneho skladového hospodárstva a zodpovedné narábanie so zverenými prostriedkami
- Zodpovedá za správne identifikovanie potrieb zákazníkov a komunikácii s nimi
- Zodpovedá za výber zamestnancov, hodnotenie zamestnancov a súčinnosť pri ich vzdelávaní
- Zodpovedá za prípravu plánov, stanovenie cieľov, KPI a vyhodnocovanie reportov
- Zodpovedá za dvojsmernú komunikáciu a podporuje vlastnícke prostredie s dôrazom na motiváciu a tímovú prácu
- Zodpovedá za dodržiavanie všetkých noriem a predpisov týkajúcich sa FB úseku
- Rozvíja produktové portfólio a predkladá návrhy na podporu predaja
- Riadi optimálne rozloženie zamestnancov na jednotlivých prevádzkach na základe aktuálnej potreby
- Komunikuje so zákazníkmi, vybavuje sťažnosti a reklamácie
- Predkladá návrhy na rozvoj jestvujúcich, resp. nových prevádzok
- Sleduje nové trendy v gastronómii, aktivity konkurenčných prevádzok a prináša návrhy na zlepšenie procesov
- Pravidelne kontroluje stav prevádzok, výšku skladových zásob a dodržiavanie hygienických predpisov
- Analyzuje dosiahnuté hospodárske výsledky a predkladá návrhy na ich zlepšenie
- Zodpovedá za všetky operácie v rámci schváleného rozpočtu a štandardov
- Zodpovedá za vynikajúcu úroveň interného a externého zákazníckeho servisu
- Zodpovedá za výber vhodných dodávateľov a dojednanie najlepších možných podmienok
- Zodpovedá za vedenie správneho skladového hospodárstva a zodpovedné narábanie so zverenými prostriedkami
- Zodpovedá za správne identifikovanie potrieb zákazníkov a komunikácii s nimi
- Zodpovedá za výber zamestnancov, hodnotenie zamestnancov a súčinnosť pri ich vzdelávaní
- Zodpovedá za prípravu plánov, stanovenie cieľov, KPI a vyhodnocovanie reportov
- Zodpovedá za dvojsmernú komunikáciu a podporuje vlastnícke prostredie s dôrazom na motiváciu a tímovú prácu
- Zodpovedá za dodržiavanie všetkých noriem a predpisov týkajúcich sa FB úseku
Zamestnanecké výhody, benefity
- Práca v atraktívnom prostredí dynamicky sa rozvíjajúcej spoločnosti
- Možnosť kariérneho rastu, osobného rozvoja a široký sociálny program spoločnosti
- Motivačne nastavený systém odmeňovania
- Zamestnanecké ubytovanie a stravovanie
- Služobný telefón, notebook, možnosť využívať služobné vozidlo
- Možnosť kariérneho rastu, osobného rozvoja a široký sociálny program spoločnosti
- Motivačne nastavený systém odmeňovania
- Zamestnanecké ubytovanie a stravovanie
- Služobný telefón, notebook, možnosť využívať služobné vozidlo
Informácie o výberovom konaní
V prípade, že máte záujem o účasť na výberovom konaní na túto pracovnú pozíciu, zašlite Váš štruktúrovaný profesný životopis a motivačný list na uvedenú e-mailovú adresu.
Do subjektu e-mailovej správy uveďte názov pracovnej pozície o ktorú sa uchádzate.
K žiadosti prosím pripojte písomný súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov.
Vzhľadom k veľkému počtu žiadostí budeme kontaktovať iba kandidátov spĺňajúcich všetky požiadavky, preto Vás žiadame zasielať žiadosti a životopisy, ktoré obsahujú relevantnú prax.
Do subjektu e-mailovej správy uveďte názov pracovnej pozície o ktorú sa uchádzate.
K žiadosti prosím pripojte písomný súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov.
Vzhľadom k veľkému počtu žiadostí budeme kontaktovať iba kandidátov spĺňajúcich všetky požiadavky, preto Vás žiadame zasielať žiadosti a životopisy, ktoré obsahujú relevantnú prax.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
gastro, resp. cestovný ruch, hoteliérstvo
Jazykové znalosti
Anglický jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Ostatné znalosti
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Excel - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Vzdelanie minimálne stredoškolské s maturitou, optimálne vysokoškolské
- Znalosť anglického jazyka aktívne, výhodou znalosť poľštiny, ruštiny, resp. iných jazykov
- Overené skúsenosti s riadením reštauračných prevádzok
- Znalosti v práci s rôznymi softvérmi (MS Office, Restaurant Managment System – Micros, BlueGastro, FoodMan a iné)
- Vodičský preukaz min. typ „B“
- Odolnosť voči stresu a flexibilita v pracovnom čase
- Schopnosť na efektívne zisťovanie a riešenie problémov
- Zručnosť pri delegovaní úloh na zamestnancov
- Spôsobilosť riadiť personál, plniť finančné a výkonnostné ciele, proklientská orientácia
- Záľuba v gastronómii, sledovaní nových trendov a v schopnosti stále inovovať
- Znalosť anglického jazyka aktívne, výhodou znalosť poľštiny, ruštiny, resp. iných jazykov
- Overené skúsenosti s riadením reštauračných prevádzok
- Znalosti v práci s rôznymi softvérmi (MS Office, Restaurant Managment System – Micros, BlueGastro, FoodMan a iné)
- Vodičský preukaz min. typ „B“
- Odolnosť voči stresu a flexibilita v pracovnom čase
- Schopnosť na efektívne zisťovanie a riešenie problémov
- Zručnosť pri delegovaní úloh na zamestnancov
- Spôsobilosť riadiť personál, plniť finančné a výkonnostné ciele, proklientská orientácia
- Záľuba v gastronómii, sledovaní nových trendov a v schopnosti stále inovovať
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Práca v stabilnej spoločnosti dlhoročne etablovanej v cestovnom ruchu a službách, s rozvíjajúcou sa sieťou hotelov a služieb.
Počet zamestnancov
150-199 zamestnancov
ID: 549348
Dátum zverejnenia: 6.3.2024
2024-03-06
lokalita: Poprad Pozícia: Prevádzkar Spoločnosť: AQUAPARK Poprad, s.r.o.
Základná zložka mzdy (brutto): 2 300 EUR/mesiac